Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ghost Rider έρχεται στην 4η σεζόν του «Agents of S.H.I.E.L.D.»

Ο Ghost Rider έρχεται στην 4η σεζόν του «Agents of S.H.I.E.L.D.»

...

Μαντώ Σιώμου

Καιρό τώρα οργιάζουν οι φήμες για την εμφάνιση του Ghost Rider στο Agents of S.H.I.E.L.D., και λίγο πριν το τέλος του πάνελ της σειράς στο Comic-Con 2016, επιβεβαιώνεται ότι ο θερμοκέφαλος Ρόμπι Ρέγιες της Marvel, θα κάνει το ντεμπούτο του στην τέταρτη σεζόν της σειράς τουABC, από τον Γκάμπριελ Λούνα.

Σύμφωνα με την Marvel: Η τέταρτη σεζόν, θα είναι αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη, και πιο φιλόδοξη ιστορία της σειράς, και όλα θα ξεκινήσουν με την εισαγωγή ενός θρυλικού χαρακτήρα, του Ghost Rider. Όταν το «Πνεύμα της Εκδίκησης», πηγαίνει προς το S.H.I.E.L.D, θα αλλάξουν όλα.

Πριν λίγο καιρό, είχε αποκαλυφθεί ότι το Agents of S.H.I.E.L.D. έκανε κάστινγκ για δυο αδέρφια Λατινοαμερικάνους, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πιο επικίνδυνος, ενώ ο άλλος είναι παράλυτος σε αναπηρική καρέκλα, μια περιγραφή κοντά στο κόμικ του Marvel NOW!, που συνδέεται με τον Ghost Rider, Ρόμπι Ρέγιες, και τον μικρότερο αδερφό του Γκέιμπ.

Αν και η ιστορία, διαφέρει από την παραδοσιακή, υπάρχει μια μικρή σύνδεση και με τον Κάλβιν Ζάμπο, που είναι ο πατέρας της Ντέιζι Τζόνσον, στο κόμικ.

Στο Marvel NOW!, ο Ρόμπι οδηγεί ένα αμάξι στο οποίο βρίσκεται το φάντασμα ενός δολοφόνου, και όταν βρεθεί σε αυτοκινητιστικό ατύχημα, το φάντασμα τον σώζει και τον μεταμορφώνει στον Ghost Rider, με σκοπό να καθαρίσει την γειτονιά του από τα εγκληματικά στοιχεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024