Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Comic-Con 2016: Τρέιλερ για την 7η σεζόν του «Τhe Walking Dead»

Comic-Con 2016: Τρέιλερ για την 7η σεζόν του «Τhe Walking Dead»

...

Μαντώ Σιώμου

Όπως υποσχέθηκε, το AMC, παρέδωσε το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τoν έβδομο κύκλο του Walking Dead, στο πάνελ της σειράς στο Comic-Con 2016 στο Σαν Ντιέγκο, χωρίς φυσικά να χαλάσει την έκπληξη, και να αποκαλύψει το θύμα του Νέγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν).

Ωστόσο, μάθαμε ότι η νέα σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου, με 8 επεισόδια, όπου το όγδοο θα προβληθεί τον Φεβρουάριο του 2017.

Επίσης, εκτός από τους νέους θαμώνες της σειράς, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν (Νέγκαν), Όστιν Αμέλιο (Ντουάιτ), Τομ Πέιν (Τζιζους) και Ζάντερ Μπέρκελεϊ (Γκρέγκορι), ρίξαμε μια πρώτη ματιά στον Βασιλιά Εζέκιελ (Κάρι Πέιτον) και την τίγρη του Σίβα, καθώς επίσης και στο εργοστάσιο-καταφύγιο του Νέγκαν, ενώ αυτή τη φορά τα ζόμπι έρχονταν από ένα βουνό από σκόνη.

Στην έβδομη σεζόν του Walking Dead, αναμένετε να συμμετάσχουν πολλοί ακόμη νέοι χαρακτήρες. Πριν λίγο καιρό μάλιστα, είχε αποκαλυφθεί ότι θα προστεθούν μια «γιαγιά» ονόματι Ναόμι, και μια ευγενική έφηβη, η Τζένι.

Οι Άντριου Λίνκολν, Νόρμαν Ρίντους, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Στίβεν Γέουν, Λόρεν Κόχαν, Ντανάι Γκουρίρα, Τσάντλερ Ριγκς, Μάικλ Κάντλιτ,ζ Σόνεκουα Μάρτιν-Γκριν, Κρίστιαν Σεράτος, Ρος Μάρκουαντ, Τζος ΜακΝτέρμιτ, παρέα με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Σκοτ Μ.Γκίπλι. Ρόμπερτ Κίρκμαν, Γκέιλ Αν Χερντ, Γκρεγκ Νικοτέρο και Ντέιβιντ Αλπερτ, βρέθηκαν στο πάνελ του Comic-Con 2016.

entertainment.in.gr

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024