Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κόμικ «Deadly Class» θα γίνει σειρά από τα αδέρφια Ρούσο

Το κόμικ «Deadly Class» θα γίνει σειρά από τα αδέρφια Ρούσο

...

Μαντώ Σιώμου

Τα αδέρφια Ρούσο, συνεχίζουν το ταξίδι τους στην δεκαετία του 80’ και μετά την καλτ ταινία The Warriors, θα μεταφέρουν στην μικρή οθόνη, το κόμικ Deadly Class, του Ρικ Ριμέντερ (σενάριο) και Γουές Κρεγκ (σχέδιο), για έναν έφηβο που πηγαίνει σε σχολείο για μελλοντικούς δολοφόνους.

Σύμφωνα με το Deadline, ο Ρικ Ριμέντερ και ο Μάιλς Φέλντσκοτ θα είναι οι σεναριογράφοι, οι οποίοι μαζί με τα αδέρφια Ρούσο θα είναι οι εκτελεστικοί παραγωγοί, ενώ ο Άνταμ Τάργκουμ (Banshee), θα είναι ο παραγωγός.

Η ιστορία ξεκινάει το 1987 στο Σαν Φρανσίσκο και μας αφηγείται τη ζωή του Μάρκους Λόπεζ Αργκουέλο, ενός παιδιού που έχασε τους γονείς του, σε μια δολοφονία που ευθύνεται ο τότε πρόεδρος της Αμερικής Ρόναλντ Ρήγκαν. O Mάρκους ζει στους δρόμους χωρίς φαγητό και στέγη, με το μυαλό του να ταξιδεύει στις αναμνήσεις των παιδικών του χρονών που περνούσε με τους γονείς του ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη και καταλήγοντας στη φρικιαστική νύχτα της δολοφονίας τους.

Μια νύχτα εμφανίζεται μπροστά του μια μυστηριώδης κοπέλα ονόματι Σάγια, η οποία του λέει πως πρέπει να αφήσει τους δρόμους και να ενταχθεί σε μια ομάδα ατόμων διαφορετική από αυτές που ξέρει, γιατί έχει κάτι που θα τον κάνει ξεχωριστό. Οι δυο τους μπλέκονται σε μια καταδίωξη, όπου ο Μάρκους βλέπει τις ικανότητές της, και πόσο καλά εκπαιδευμένη είναι. Μετά το μεγάλο κυνηγητό μέσα στην πόλη, γνωρίζει κάποια μέλη της ομάδας και τον δάσκαλό τους, ο οποίος τον οδηγεί στο σχολείο όπου εκπαιδεύονται οι μελλοντικοί δολοφόνοι, όπου ξεκινούν οι περιπέτειες.

Το Deadly Class είναι βασισμένο σε εμπειρίες και βιώματα του Ρικ Ριμέντερ, και αποτελεί την πιο δημοφιλή δουλειά του. Ο Ρικ έχει γράψει επίσης για τα κόμικ της Marvel, Uncanny Avengers και Venom, καθώς ήταν και ο συν-δημιουργός των Strange Girl, Fear Agent και LOW

entertainment.in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024