Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Black Sails» του Starz κατεβάζει πανιά στην 4η σεζόν

Το «Black Sails» του Starz κατεβάζει πανιά στην 4η σεζόν

...

Μαντώ Σιώμου

Το πειρατικό δράμα του Starz, Black Sails, κατεβάζει πανιά, και φτάνει επίσημα στο τέλος του μετά την 4η σεζόν.

Μόλις μια ημέρα, μετά την ανανέωση της σειράς για ένα ακόμη κύκλο, το δίκτυο, επιβεβαιώνει ότι το κυνήγι του θησαυρού τελειώνει για τους πειρατές μας, και ο τέταρτος κύκλος, θα είναι και ο τελευταίος, με 10 επεισόδια τα οποία θα προβληθούν το 2017.

Η σειρά είχε ήδη ανανεωθεί για την τέταρτη σεζόν, με τους πειρατές να βρίσκονται σε πόλεμο στις Δυτικές Ινδίες. Οι ακτές του νησιού Νιου Πρόβιντενς, θα είναι πιο αιματηρές από ποτέ, αφού όσο πιο πολύ πλησιάζει η νίκη του πολιτισμού, τόσο πιο απελπισμένη και καταστροφική θα είναι η αντεπίθεση.

Το Black Sails αποτελεί πρίκουελ της νουβέλας «Το νησί των θησαυρών» του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, και είναι μια δημιουργία των Τζόναθαν Ε. Στάινμπεργκ και Ρόμπερτ Λέβιν.

Ο συν-δημιουργός της σειράς Στάινμπεργκ, δηλώνει για το τέλος ότι «θα φέρει ένα επικό πειρατικό δράμα, ακριβώς, στις ακτές του Νησιού των Θησαυρών».

«Είναι σπάνιο προνόμιο στην τηλεόραση, να σου δοθεί αυτό το είδος της δημιουργικής ελευθερίας, που έχουμε γευτεί έως τώρα στην σειρά, κατά την διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων χρόνων. Ενώ ήταν μια δύσκολη απόφαση για μας, να κάνουμε αυτή τη σεζόν την τελευταία μας, και δεν μπορούσαμε να φανταστούμε με τίποτα, κάποια καλύτερη κατάληξη από το Νησί των Θησαυρών.»

Τέλος, ο Στάινμπεργκ, ευχαρίστησε όλη την ομάδα του Starz, για την πίστη τους και την υποστήριξή τους, καθώς και όλο το εξαιρετικό καστ και επιτελείο, για την συμμετοχή τους σε αυτή την πορεία.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024