Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
O Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δεν «τρελαίνεται» με τις αλλαγές του Game of Thrones

O Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν δεν «τρελαίνεται» με τις αλλαγές του Game of Thrones

...

Μαντώ Σιώμου

Η έκτη σεζόν του Game of Thrones, έκανε ξεκάθαρα, πιο πολύ από ποτέ, τα όρια που έθεσε ο συγγραφέας Τζωρτζ Ρ.Ρ Μάρτιν για τα spoilers, που υποτίθεται επιβεβαιώνουν τις ανατροπές των βιβλίων από την σειρά του HBO, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι o δημιουργός του Game of Thrones, συναίνεσε σε κάθε αλλαγή της μεταφοράς των βιβλίων.

Οι παραγωγοί της σειράς, αποκάλυψαν ότι ο Μάρτιν έχει τουλάχιστον μερικές διαφωνίες, με τις προσαρμογές του HBO, ακόμη και αν είναι «ώριμος και κύριος γι’ αυτό»

Ο Ντέιβιντ Μπενίοφ και o Νταν Γουέις στη συνέντευξή τους στο UFC Unfiltered όπου επιβεβαίωσαν την καθυστέρηση της παραγωγής για την έβδομη σεζόν της σειράς, σύμφωνα με τοDigital Spy, είπαν πως αυτή την φορά θα επικεντρωθούν στην σχέση τους με τον Μάρτιν.

Η παραγωγή του Game of Thrones έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η συμμετοχή του Μάρτιν παραμένει χαλαρή, κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, προσφέροντας μόνο μερικές αόριστες κεφαλίδες για να κατευθύνουν την ιστορία, και πως η προηγούμενη εμπειρία του στην τηλεόραση, τον συγκρατεί από το να παρεμβαίνει πολύ τακτικά.

«Είχε αποσπάσει υποψηφιότητες για βραβεία Emmy και πριν την σειρά, άρα ήξερε πως είχε επιτύχει. Πολλοί συγγραφείς, που έχουν μεταφέρει την δουλειά τους στην μικρή οθόνη, δεν συμμετείχαν ποτέ στην διαδικασία, και εκτιμούσαν το πάντα.

»Δεν λέμε πως ο Τζωρτζ έχει συμφωνήσει με όλο όσα έχουμε κάνει, αλλά σε γενικές γραμμές, αντιλαμβάνεται τι χρειάζεται να κάνουμε για να μεταφέρουμε την σειρά, και είναι ώριμος και κύριος για αυτό».

Πράγματι, ο συγγραφέας έχει κάνει διάφορες επισημάνσεις, σε αρκετές περιπτώσεις όπου το ΗΒΟ σκότωσε ή άλλαξε χαρακτήρες, οι οποίες είχαν μεγάλη επίπτωση στα ανερχόμενα βιβλία του, όμως, ο Μπενίοφ και o Γουέις δεν πήραν θέση στις άμεσες ανατροπές, όπως το μαχαίρωμα του Τζον Σνόου.

«Δεν γνωρίζω πώς να δώσω απαντήσεις χωρίς να χαλάσω τα βιβλία. Τα βιβλία και η σειρά, είναι τόσο διαφορετικά πια, όμως δεν θέλω να πω τίποτα που θα μπορούσε να προδώσει τι θα κάνουμε.»

Σίγουρα οι δυο τελευταίες σεζόν, θα αποκλίνουν με το τέλος του Game of Thrones, αλλά δεν ξέρουν αν ο Μάρτιν θα μετανιώσει με περαιτέρω αλλαγές.

entertainment.in.gr

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024