Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέο teaser τρέιλερ της σειράς «Westworld»

Νέο teaser τρέιλερ της σειράς «Westworld»

...

Λίγο πριν την συνταρακτική «μάχη των μπάσταρδων», του Game of Thrones, το HBO κυκλοφόρησε ένα πιο ολοκληρωμένο teaser τρέιλερ της νέας σειράς που ετοιμάζει με τίτλο, Westworld.

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Μάικλ Κράιτον, το φουτουριστικό γουέστερν αποτελεί μια πιο μοντέρνα εκδοχή της ταινίας του 1973, όπου σύμφωνα με την υπόθεσή της, οι πρωταγωνιστές βρίσκονται σε ένα θεματικό πάρκο της Άγριας Δύσης όπου ρομπότ πραγματοποιούν τις πιο κρυφές επιθυμίες των επισκεπτών μέχρι που το σύστημα βγαίνει εκτός ελέγχου με ολέθριες συνέπειες για εκείνους.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν μεγάλα ονόματα, όπως ο Άντονι Χόπκινς, ο Εντ Χάρις, η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ, ο Τζέφρι Ράιτ, ο Τζέιμς Μάρσντεν και η Θάντι Νιούτον. Επίσης παίζουν οι ηθοποιοίΣίντσε Μπάμπετ Κνούντσεν, Τζίμι Σίμπσον, Ροντρίγκο Σαντόρο, Σάνον Γούντγορντ, Ίνγκριντ Μπόλσο Μπέρνταλ, Μπεν Μπαρνς, Σάιμον Κουόρτερμαν, Άντζελα Σαραφιάν, Λουκ Χέμσγουορθ και Κλίφτον Κόλινς.

Στο σενάριο και πίσω από τις κάμερες συναντάμε τους Τζόναθαν Νόλαν (Person of Interest, The Dark Knight) και Λίσα Τζόι (Pushing Daisies, Burn Notice). Στον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού βρίσκουμε τον Τζέφρεϊ Τζ. Άμπραμς.

Η σειρά θα διαρκέσει δέκα επεισόδια, και περιγράφεται ως μία «σκοτεινή οδύσσεια» με θέμα την τεχνητή νοημοσύνη και τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί η πράξη της αμαρτίας, σε έναν κόσμο όπου όλες οι ανθρώπινες ορέξεις μπορούν να ικανοποιηθούν.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024