Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σειρά κινουμένων σχεδίων «Ghostbusters» σχεδιάζει η Sony

Σειρά κινουμένων σχεδίων «Ghostbusters» σχεδιάζει η Sony

...

Μαντώ Σιώμου

H νέα ταινία Ghostbusters, μπορεί να έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες τον επόμενο μήνα, όμως η Sony Pictures, ψάχνει ήδη νέους τρόπους για να διατηρήσει τους κυνηγούς φαντασμάτων απασχολημένους…

Η εταιρεία, σχεδιάζει μια τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων, με τον τίτλο Ghostbuster: Ecto Force, με σκοπό να επεκτείνει το κινηματογραφικό σύμπαν των γκόστμπαστερς. Επικεφαλής της σειράς, θα είναι ο Ιβάν Ράιτμαν, ο σκηνοθέτης της πρωτότυπης κινηματογραφικής παραγωγής του 1984, ο οποίος προστέθηκε πέρυσι στη νεοσύστατη εταιρεία παραγωγής Ghost Corp.

Το Ghostbuster: Ecto Force, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, και θα επικεντρώνεται στην νέα γενιά των Ghostbusters, στο έτος 2050.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ερευνητές του παραφυσικού, γίνονται σειρά κινουμένων σχεδίων. Στα μέσα του 1980, υπήρξε ένα spin-off παιδικό, με τίτλο The Real Ghostbusters, στο οποίο εμφανίζονταν οι χαρακτήρες της ταινίας, όπως ο Δρ Πίτερ Βένκμαν και ο ‘Εγκον Σπένγκλερ.

Εκτός από τοGhostbuster: Ecto Force, το στούντιο ανακοίνωσε και δύο ακόμα τηλεοπτικές σειρές κινουμένων σχεδίων, για το «Ξενοδοχείο για τέρατα» και για το «Βρέχει Κεφτέδες», οι οποίες θα κυκλοφορήσουν το 2017. Η σειρά «Ξενοδοχείο για τέρατα», θα επικεντρώνεται στην Μάβις, την κόρη του Δράκουλα, και την παρέα της στα εφηβικά τους χρόνια, και θα προβάλλεται στο Disney Channel σε όλον τον κόσμο. Ενώ, η σειρά «Βρέχει Κεφτέδες» θα συνεχίζει τις περιπέτειες της ταινίας, και θα προβάλλεται στο Cartoon Network της Αμερικής.

entertainment.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024