Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Feed the Beast: Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζιμ Στέρτζες στα κουζινομάχαιρα

Feed the Beast: Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζιμ Στέρτζες στα κουζινομάχαιρα

...

Μαντώ Σιώμου

Ο ηθοποιός Ντέιβιντ Σουίμερ, γνωστός στο ευρύ κοινό ως Ρος από τα «Φιλαράκια», επιστρέφει για δεύτερη φορά φέτος, στην μικρή οθόνη, μετά το American Crime Story:People Vs O.J Simpson, έχοντας στο πλευρό του, τον γνωστό ηθοποιό Τζιμ Στέρτζες (Close to the Enemy, Cloud Atlas), στην νέα δραματική σειρά του AMC, με τίτλο Feed the Beast.

Βασισμένη στο δανέζικο δράμα Bankerot, η σειρά επικεντρώνεται στην ζωή δύο κολλητών φίλων, του Τόμι Μόραν (Σουίμερ) και του Ντιόν Πάτρας (Στέρτζες), που επιχειρούν για τελευταία φορά να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, και να ανοίξουν ένα ακριβό εστιατόριο στο Μπρονξ, όχι όμως χωρίς προβλήματα.

Προδοσίες, πισώπλατες μαχαιριές και βίαιοι εξαναγκασμοί, δημιουργούνται ανάμεσα στους δυο φίλους οι οποίοι μπλέκονται σε επικίνδυνες καταστάσεις.

Το σενάριο και την παραγωγή της σειράς αναλαμβάνει ο Κλάιντ Φίλιπς (Dexter, Nurse Jackie), o οποίος δήλωσε για τους ηθοποιούς:

«ΟΝτέιβιντ και ο Τζιμ είναι απίστευτα ταλαντούχοι ηθοποιοί, και η καριέρα τους καλύπτει το θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι πως και οι δύο έχουν μια έμφυτη ειλικρίνεια και ευαισθησία στη τέχνη τους, τα οποία είναι ουσιαστικής σημασίας για τους ατελής χαρακτήρες που υποδύονται.»

Στην σειρά συμμετέχουν επίσης, ο Μάικλ Γκλάντις (Mad Men) ως ένας ήρεμος γκάνγκστερ, η Κριστίν Άνταμς (Batman Begins) ως η νεκρή σύζυγος του Τόμι, η Λορένσα Ίσο (The Green Inferno) ως μέλος μιας ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης, ο Τζον Ντόμαν (The Affair) ως ο ρατσιστής πατέρας του Τόμι και ο Ελάιζα Τζέικομπ (Spot On) ως ο δεκάχρονος γιος του.

Το Feed the Beast θα κάνει πρεμιέρα στις 31 Μαΐου στο AMC.

entertainment.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024