Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επιστρέφουν με νέα επεισόδια οι σειρές «Peaky Blinders» και «Τhe Americans»

Επιστρέφουν με νέα επεισόδια οι σειρές «Peaky Blinders» και «Τhe Americans»


Μαντώ Σιώμου

Τα φιλόδοξα σχέδια της οικογενειακής συμμορίας, Peaky Blinders να καταλάβουν το Λονδίνο, δεν σταματούν. Το βρετανικό ΒΒC, παρήγγειλε δύο ακόμη κύκλους, του δημοφιλές γκανγκστερικού δράματος του Στίβεν Νάιτ.

Επίκεντρο της σειράς, είναι η διαβόητη συμμορία που αποτελείται από την πολυπληθή οικογένεια Σέλμπι, με αρχηγό τον Τόμι (Κίλιαν Μέρφι), που ελέγχει τον τζόγο, και τοεμπόριο λαθραίων τσιγάρων και ποτών, σε όλο το Μπέρμιγχαμ.

Eπίσης, για ακόμη δύο, αλλά τελευταίους, κύκλους ανανεώθηκε και η επιτυχημένη σειρά The Americans του FOX. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της FX Productions, η σειρά θα ολοκληρωθεί το 2008, ενώ το φινάλε του τέταρτου κύκλου, αναμένεται να προβληθεί στις 8 Ιουνίου.

Η σειρά The Americans είναι ένα δράμα εποχής για τον περίπλοκο γάμο δύο κατασκόπων της KGB, οι οποίοι παριστάνουν τους Αμερικάνους στα προάστια της Ουάσινγκτον, λίγο μετά την προεδρική εκλογή του Ρόναλντ Ρήγκαν.

Το δίκτυο ΒΒC, επιβεβαίωσε και τη συνέχεια του οικογενειακού δράματος του Πίτερ Μπόκερ, The A Word, καθώς, και την προετοιμασία τριών νέων σειρών.

H Άλισον (Μόρβεν Κρίστι) και Πολ Χιούζ (Λι Ίνγκλμπι), δουλεύουν, αγαπιούνται, και αγωνίζονται καθημερινά, όπως κάθε άλλη οικογένεια. Μέχρι την στιγμή που ο μικρός τους γιος, Τζο (Μαξ Βέντο), διαγνώστηκε με αυτισμό, τότε συνειδητοποιούν ότι δεν είναι πια συνηθισμένη οικογένεια.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024