Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «Gilmore Girls: A Year in the Life» έρχεται σύντομα στο Netflix

Το «Gilmore Girls: A Year in the Life» έρχεται σύντομα στο Netflix

...

Μαντώ Σιώμου

Καιρό τώρα, γνωρίζουμε πως το Νetflix θα επαναφέρει στην μικρή οθόνη κι άλλη αγαπημένη (Fuller House) τηλεοπτική επιτυχία του παρελθόντος, το Gilmore Girls. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε, οι αναβιώσεις και τα reboot δημοφιλών σειρών, έχουν την τιμητική τους.

Το Gilmore Girls, προβλήθηκε από το 2000 έως το 2006, από το αμερικανικό κανάλι Τhe WB και στη συνέχεια από το CW, για τη τελευταία σεζόν της σειράς, ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε από το κανάλι Star Channel, με τίτλο «Οικογένεια Γκίλμορ».

Η πολυβραβευμένη χιουμοριστική σειρά της Έιμυ Σέρμαν και του άντρα της Ντάνιελ Παλλαντίνο, περιγράφει την ζωή της Λορελάι Γκίλμορ (Λόρεν Γκράχαμ) που μεγαλώνει μόνη της την κόρη της Ρόρι Γκίλμορ (Αλέξις Μπλέντελ) στην φανταστική μικρή πόλη Σταρς Χόλοου, στην πολιτεία Κοννέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών.

Πριν λίγες ημέρες η πρωταγωνίστρια της σειράς, Λόρεν Γκράχαμ, σε εμφάνισή της στην τηλεοπτική εκπομπή της Έλεν ΝτιΤζένερις, ανακοίνωσε τον νέο τίτλο της σειράς, η οποία αποτελείται από 4 επεισόδια διάρκειας 90 λεπτών.

Σύμφωνα με την ηθοποιό τα επεισόδια θα εκτυλίσσονται σε κάθε μια από τις τέσσερις εποχές του χρόνου, γι’ αυτό και ο νέος κύκλος θα ονομάζεται Gilmore Girls: A Year in the Life, διαψεύδοντας τις φήμες για τον τίτλο Gilmore Girl: Seasons. Ενώ, μέσω twitter κυκλοφόρησε και η αφίσα της σειράς.

Η Γκράχαμ δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά, αλλά και τη συγκίνησή της, για την επιστροφή στο Σταρς Χόλοου. «Η σειρά ήταν μια από τις πιο απίστευτες εμπειρίες. Κλαίω όποτε μιλάω γι’ αυτή», είπε η ηθοποιός στην παρουσιάστρια. «Αισθάνομαι τόσο τυχερή που συμμετείχα στη σειρά».

Στην οικογένεια Γκίλμορ, μαζί με τη Λόρεν Γκράχαμ και την Αλέξις Μπλέντελ επιστρέφουν και οι Μελίσα ΜακΚάρθι (Σούκι Στ. Τζέημς), Σκοτ Πάτερσον (Λουκ Ντέηλς), Κέλλυ Μπίσοπ (Έμιλι Γκίλμορ), Κέικο Αγκένα (Λέην Κιμ), Σον Γκαν (Κερκ Γκλίσον), Μίλο Βεντιμίλια (Τζες Μαριάνο), Ματ Τσάχρι (Λόγκαν Χάντζμπργκερ), Λίζα Βάιλ (Πάρις Γκέλερ), Τζάρεντ Πανταλέκι (Ντιν Φόρεστερ), Τζάκσον Ντάγκλας (Τζάκσον Μπέλεβιλ), Λιζ Τόρες (Μις Πάττυ) και Γιάνικ Τρουσντέηλ (Μικέλ Τζεράρντ).

Από το καστ θα απουσιάζει ο Έντουαρντ Χέρμαν (Ρίτσαρντ Γκίλμορ), ο οποίος απεβίωσε τον Δεκέμβριο του 2014.

Tα γυρίσματα της σειράς Gilmore Girls: A Year in the Life, έχουν ολοκληρωθεί και αναμένουμε την προβολή της μέσα στην χρονιά.

entertainment.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024