Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To ύποπτο καστ του «Twin Peaks» αποκαλύφθηκε

To ύποπτο καστ του «Twin Peaks» αποκαλύφθηκε

...

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime αποκάλυψε ολόκληρο το καστ της νέας σειράς Twin Peaks. Οσκηνοθέτης Ντέιβιντ Λιντς και ο μυθιστοριογράφος Μαρκ Φροστ,έλυσαν ένα κομμάτι του μυστηρίου… δίνοντας στη δημοσιότητα την λίστα με τα 217 μέλη της πολυαναμενόμενης συνέχειας.

Μετά από 25 χρόνια, στη σειρά επιστρέφουν οι Ντέιβιντ Ντουκόβνι, Αλίσια Γουίτ, Ντέιβιντ Πάτρικ Κέλι και Χάρι Ντιν Στάντον, όπως, και η Τζούλι Κρουζ που τραγουδούσε μερικά από τα υπέροχα κομμάτια του Twin Peaks.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Κάιλ ΜακΛάχλαν, γνωστός ως Ντέιλ Κούπερ είχε καιρό τώρα ανακοινωθεί ότι θα επιστρέψει, γι’ αυτό και δεν συμπεριλαμβάνεται στην λίστα.

Προς μεγάλη έκπληξη όλων, μεταξύ των νέων μελών, βρίσκουμε την Μόνικα Μπελούτσι, τον Τζέιμς Μπελούσι, την Αμάντα Σάιφρεντ, τον Τιμ Ροθ και την Ναόμι Γουότς, καθώς επίσης τους Τζέρεμι Ντέιβις, Λόρα Ντερν, Χέιλι Γκέιτς, Μπαλτάζαρ Γκετί, Έρνι Χάντσον, Άσλεϊ Τζαντ, Ντέιβιντ Κέκνερ, Μάθιου Λίλαρντ, Τρεντ Ρέζνορ, Τομ Σίζεμορ, Τζέσικα Ζορ και Έντι Βέντερ.

Αρχικά μέλη που δεν συμπεριλαμβάνονται στην λίστα είναι η Λάρα Φλιν Μπόιλ και η Πάιπερ Λόρι.

Το Twin Peaks, επανέρχεται στο Showtime, μετά από πολλά χρόνια προβολής της πρωτότυπης σειράς, η οποία διήρκεσε για 2 σεζόν στο ABC, και τελείωσε το 1991. Ο Ντέιβιντ Λιντς σκηνοθετεί όλα τα επεισόδια, ενώ μαζί με τον Μαρκ Φροστ, ανέλαβαν την παραγωγή και το σενάριο της σειράς.

Η παραγωγή έχει ξεκινήσει από τα τέλη του 2014, και παρολίγον να διακοπεί, όταν ο Λιντς θέλησε να αποχωρήσει. Ευτυχώς, το κανάλι και ο σκηνοθέτης επιλύσαν τις διαφορές τους, αλλά ο αρχικός τους στόχος να προβληθεί η σειρά το 2016, δεν επιτεύχθηκε.

Ο νέος κόσμος του «Τουίν Πικς» θα κάνει πρεμιέρα το 2017.

entertainment.in.gr

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024