Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
The Night of: Η νέα σειρά μυστηρίου του HBO

The Night of: Η νέα σειρά μυστηρίου του HBO

...

Μαντώ Σιώμου

Δέκα χρόνια μετά την ταινία «Όλοι οι άνθρωποι του βασιλιά», ο Στίβεν Ζάιλιαν επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, για την νέα σειρά του HBO, The Night Of.

Βασισμένη στην βρετανική σειρά Criminal Justice του ΒΒC, η μίνι σειρά 8 επεισοδίων, αφηγείται την περίπλοκη ιστορία ενός δικηγόρου, του Τζακ Στόουν που αναλαμβάνει την υπεράσπιση ενός μυστηριώδη άντρα ονόματι Ναζ, που κατηγορείται για φόνο.

Στο αινιγματικό teaser τρέιλερ, που κυκλοφόρησε το τηλεοπτικό δίκτυο, βλέπουμε έναν αστυνομικό να ρωτάει τον Ναζ, «τι συνέβη;» καθώς ο άντρας κοιτάζει τα ματωμένα χέρια του… αφήνοντας διάχυτη μια αίσθηση τρόμου και μυστηρίου, του τι θα συμβεί, πραγματικά, στην σειρά.

Το The Night Of με πρωταγωνιστές τους Τζον Τορτούρο και Ριζ Άμετ ακολουθεί την αστυνομική έρευνα και τις νομικές διαδικασίες της υπόθεσης, ενώ παράλληλα εμβαθύνει στο σύστημα ποινικής δικαιοσύνης και στις φυλακές του νησιού Ρίκερς, που είναι διαβόητες για την κακομεταχείριση και τον βασανισμό των κρατουμένων, όπου βρίσκεται ο κατηγορούμενος περιμένοντας την δίκη του.

Στην σειρά παίζουν επίσης οι ηθοποιοί, Μάικλ Γουίλιαμς, Μπιλ Καμπ, Πέιμαν Μοάντι, Γκλιν Χέντλι, Αμάρα Κάραν, Σοφία Μπλακ Ντ’ Ελία, Πολ Σπαρκς, Άφτον Ουίλιαμσον, Πάουλο Κοστάνζο, Ναμπίλ Ελουαχάμπι και Μαξ Κασέλα.

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός της σειράς, Στίβεν Ζάιλιαν, αναλαμβάνει και το σενάριο σε συνεργασία με τον Ρίτσαρντ Πράις (The Wire), ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά ήταν αρχικό έργο του Τζέιμς Γκαντολφίνι. Το 2013, το κανάλι ΗΒΟ, του είχε δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή της σειράς.

Το The Night Of, έκανε πρεμιέρα στις 22 Απριλίου στο Tribeca Film Festival του Μανχάταν. Το πρώτο επεισόδιο, 90 λεπτών θα προβληθεί στο ΗΒΟ στις 10 Ιουλίου.

entertainment.in.gr

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024