Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινάει ο Β' κύκλος της σειράς «Perception» στο ΣΚΑΪ

Ξεκινάει ο Β’ κύκλος της σειράς «Perception» στο ΣΚΑΪ

Η προσωπική ζωή του καθηγητή-νευρολόγου που διαλευκάνει εγκλήματα θα απασχολήσει το δεύτερο κύκλο της σειράς «Perception» που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 16 Ιουνίου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή(εκτός Πέμπτη) στις 22.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο δεύτερο κύκλο της σειράς, η προσωπική ζωή του Dr. Pierce γίνεται κάπως πιο πολύπλοκη, μιας και θα πρέπει […]

Η προσωπική ζωή του καθηγητή-νευρολόγου που διαλευκάνει εγκλήματα θα απασχολήσει το δεύτερο κύκλο της σειράς «Perception» που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 16 Ιουνίου και θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή(εκτός Πέμπτη) στις 22.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στο δεύτερο κύκλο της σειράς, η προσωπική ζωή του Dr. Pierce γίνεται κάπως πιο πολύπλοκη, μιας και θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα σε δυο γυναίκες: μια φανταστική και μια πραγματική! Αν και νιώθει έτοιμος να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση με τη γιατρό του, ταυτόχρονα αισθάνεται ότι έτσι προδίδει την φανταστική του φίλη, την Natalie. Νέο πρόσωπο στο καστ o Scott Wolf -γνωστός από τη σειρά «Σπίτι για Πέντε»-, στο ρόλο του Donnie Ryan, ενός βοηθού Εισαγγελέα που ήταν κάποτε παντρεμένος με την Kate.

Στο πρώτο επεισόδιο: Στο σημερινό επεισόδιο: η Kate Moretti ζητά από τον Daniel να αξιολογήσει την πνευματική κατάσταση ενός κατηγορούμενου για φόνο, ο οποίος ετοιμάζεται να εμφανιστεί για δεύτερη φορά ενώπιον του δικαστηρίου. Η δίκη όμως θα πάρει μια εντελώς αναπάντεχη τροπή, καθώς τα ευρήματα του Daniel δείχνουν πως ο σημερινός κατηγορούμενος ίσως να μην έχει καμία σχέση με τον άνθρωπο που είχε ξαναδικαστεί πριν από έξι χρόνια. Προς μεγάλη δυσαρέσκεια της Kate, ο Εισαγγελέας που ασχολείται με την υπόθεση δεν είναι άλλος από τον Donnie Ryan, τον πρώην σύζυγό της που την είχε απατήσει με την καλύτερή της φίλη.
Γκεστ σταρ στο ρόλο του Donnie, ο ηθοποιός Scott Wolf (γνωστός από τη σειρά «Σπίτι για Πέντε»).

Πρωταγωνιστούν: Eric McCormack (ως Daniel Pierce), Rachel Leigh Cook (ως Kate Moretti), Arjay Smith (ως Max Lewicki), Kelly Rowan (ως Natalie Vincent),Levar Burton (ως Dean Haley), Scott Wolf (ως Donnie Ryan)

«Perception» καθημερινά από Δευτέρα,Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή στις 22.15.

entertainment.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024