Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «True Detective» επιστρέφει στο Novacinema

Το «True Detective» επιστρέφει στο Novacinema

Πρεμιέρα στις 21/6, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ

Η επιτυχημένη αστυνομική σειρά «True Detective» κάνει δυναμικό comeback από τις 21 Ιουνίου στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova.

Με ανανεωμένο καστ και το πρωταγωνιστικό δίδυμο Colin Farell και Vince Vaughn
, η βραβευμένη με 5 Emmy σειρά της ΗΒΟ θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 4 μετά τα μεσάνυχτα από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, ταυτόχρονα με την Αμερική και με ελληνικούς υποτίτλους, καθώς και σε prime time προβολή κάθε Δευτέρα στις 22:00. Θα είναι επίσης διαθέσιμη μέσω των υπηρεσιών Nova On Demand και Nova GO, σε laptop, smartphone και tablet, ενώ οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούν να γράφουν τα επεισόδια και να τα παρακολουθούν όποτε εκείνοι επιθυμούν.

Η υπόθεση του δεύτερου κύκλου της σειράς «True Detecive» επικεντρώνεται στον απόηχο μιας μυστηριώδους δολοφονίας, όπου τρεις αστυνομικοί και ένας πρώην εγκληματίας, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει την «αυτοκρατορία» του, παγιδεύονται σ’ έναν θανάσιμο ιστό προδοσίας και συνωμοσίας, με φόντο τα άγονα τοπία της Καλιφόρνιας. Το ρόλο του πρώην εγκληματία Frank Semyon υποδύεται ο Vince Vaughn, ενώ τους τρεις αστυνομικούς ο Colin Farell (Ray Velcoro), η Rachel McAdams (Ani Bezzerides) και ο Taylor Kitsch (Paul Woodrugh).

Η σειρά της ΗΒΟ ακολουθεί τη μορφή ανθολογίας, με κάθε κύκλο να είναι βασισμένος σε διαφορετική ιστορία, αλλά και νέους χαρακτήρες. Ο δεύτερος κύκλος που υπογράφει ο Nic Pizzolatto, είναι γυρισμένος στην Καλιφόρνια και αποτελείται από 8 επεισόδια, όπως και ο πρώτος. Τα δύο πρώτα επεισόδια φέρουν την σφραγίδα του Justin Lin (Fast & Furious 6: Μαχητές των δρόμων), ενώ τα υπόλοιπα θα αναλάβουν γνωστοί σκηνοθέτες. Πρωταγωνιστές στον πρώτο κύκλο που μεταδόθηκε αποκλειστικά από τα Novacinema, ήταν οι Matthew McConaughey και Woody Harrelson.

Η σειρά «True Detective», που απέσπασε υποψηφιότητες σε κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία όπως Χρυσής Σφαίρας, SAG Awards και Emmy Awards, χαρακτηρίστηκε από τον αμερικανικό Τύπο ως μία από τις καλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές του 2014.
Για τον πρώτο κύκλο, το περιοδικό «The Hollywood Reporter» προσδιόρισε την υποκριτική, το διάλογο και την πειστική παραγωγή ως τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς, ενώ η εφημερίδα «The Daily Telegraph» τη χαρακτήρισε ως την πιο φιλόδοξη αστυνομική σειρά των τελευταίων ετών.

entertainment.in.gr

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024