Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρεμιέρα του «Walking Dead» θα καθυστερήσει να δείξει το θύμα του Νέγκαν

Η πρεμιέρα του «Walking Dead» θα καθυστερήσει να δείξει το θύμα του Νέγκαν

...

Μαντώ Σιώμου

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη, για πόσο καιρό το AMC, σκοπεύει να κρατήσει κρυφό, ποιο είναι το θύμα του Νέγκαν στην δημοφιλή σειρά The Walking Dead -με το πολυαναμενόμενο τρέιλερ στο Comic Con 2016, αλλά και τις φωτογραφίες που διέρευσαν- μέχρι την πρεμιέρα της σειράς τον Οκτώβριο. Ακόμα και τότε, μπορεί να μην αποκαλυφθεί αμέσως…

Ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, Γκρέγκορι Νικοτέρο «καταστρώνει» σχέδιο για την πρεμιέρα, που θα είναι μικρότερης έκτασης από αυτή της 6η σεζόν.

Σε συνέντευξη του στο Entertainment Weekly, o σκηνοθέτης Νικοτέρο, επιβεβαίωσε πως ο 7ος κύκλος του Walking Dead, θα αποκαλύψει πράγματι ποιο είναι το θύμα του Nέγκαν, μετά από το δραματικό φινάλε του Last Day on Earth, αλλά θα το κρατήσει κρυφό, όσο περισσότερο γίνεται, μέχρι να μας επαναφέρει στην σκηνή στο δάσος, με τους πρωταγωνιστές σε διάταξη, κάπου στο αποκορύφωμα της ώρας (ή για περίπου 90 λεπτά, το πιο πιθανό).

Ο Νικοτέρο, είπε πως προφανώς θα αποκαλυφθεί στο πρώτο επεισόδιο ποιος πεθαίνει, αλλά με τους δικούς τους όρους. Άλλωστε, το συγκεκριμένο επεισόδιο, βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας, δεν το έχουνε τελειώσει. Σκοπεύουν όμως, να κρατήσουν «ενεργό το παιχνίδι» με την αποκάλυψη, για να παραμένει όσο πιο πολύ, αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Πολλοί θυμούνται ότι η πρεμιέρα της 6ης σεζόν, 30 Days Without an Accident, έπαιζε επίσης, με τον χρόνο, και πήγαινε μπρος και πίσω, μεταξύ διαφορετικών μερών, αν και ο Νικοτέρο τόνισε ότι, της 7ης σεζόν θα έχει μικρότερη κλίμακα, και δεν θα διαθέσουν δεκάδες χιλιάδες περπατητές για άλλη μια φορά:

«Σίγουρα δεν θα είναι όπως η πρεμιέρα της 6η σεζόν, με 40.000 περπατητές. Σε κάθε σεζόν είναι διαφορετική η πρεμιέρα, και γνωρίζοντας την κατάληξη της προηγούμενης, ο νέος κύκλος θα είναι πιο συναισθηματικά φορτισμένος, με την ομηρία. Θα δούμε διαφορετικές πτυχές της ιστορίας, αλλά δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάτι παρόμοιο με το λατομείο ή με την επίθεση στον τερματικό σταθμό, όπως κάναμε στο παρελθόν.

»Πρόκειται για μια διαφορετική ιστορία, επειδή ανοίγουμε ένα εντελώς καινούργιο κεφάλαιο, και πρέπει να σκεφτούμε τις επιπτώσεις που θα φέρει αυτός ο θάνατος, ποιοι θα είναι οι χαρακτήρες μας, και πως θα κινηθούν μετά από αυτό το γεγονός. Γι’ αυτό τον λόγο, θα δείχναμε σίγουρα το θύμα στην πρεμιέρα.

»Αντιλαμβανόμαστε ότι μετά το φινάλε, όλοι θα αγωνιούν να μάθουν τι συμβαίνει, αλλά η αλήθεια είναι ότι, αυτός ο θάνατος κατευθύνει την ιστορία μας προς τα μπρος, και έχει άμεση επίδραση στους ανθρώπους. Γι’ αυτό θέλουμε ένα κομβικό σημείο για την 7η σεζόν, αντίθετα με την 6η σεζόν», δηλώνει ο Νικοτέρο.

Η αδημονία είναι σίγουρα μεγάλη, μέχρι να μάθουμε επιτέλους, ποιος είναι το θύμα του Νέγκαν.

(Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Γκρέγκορι Νικοτέρο με τον Νόρμαν Ρίντους- Πηγή: ΑΜC)

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024