Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Άντριου Λίνκολν μιλά για το μεγάλο φινάλε του «Walking Dead» (spoilers)

Ο Άντριου Λίνκολν μιλά για το μεγάλο φινάλε του «Walking Dead» (spoilers)

...

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Το καθηλωτικό τελευταίο επεισόδιο της 6ης σεζόν του The Walking Dead, κυριολεκτικά γονάτισε τον Ρικ Γκριμ, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Άντριου Λίνκολν, για τον οποίο δεν ήταν μια ευχάριστη εμπειρία…

Μετά από μια συνταρακτική σεζόν, και την ανατρεπτική άφιξη του κακού Nέγκαν, (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν), ο Σκοτ Μ. Γκιμπλ και οι συντελεστές του προσφέραν μια ανατριχιαστική εισαγωγή, που βασίστηκε στον θάνατο ενός από τους πολλούς, βασικούς χαρακτήρες της σειράς. Ωστόσο, ποιον σκότωσε ο Νέγκαν… είναι ένα μυστικό καλά κρυμμένο, μέχρι την επόμενη σεζόν τον Οκτώβριο.

Ο πρωταγωνιστής Άντριου Λίνκολν μίλησε στο Variety για τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου, και γιατί τον έκαναν «σωματικά άρρωστο» και πως τα υπόλοιπα μέλη θα διαχειριστούν άλλη μια απώλεια.

«Ήταν δυο τραυματικές και έντονες, παράξενες νύχτες», δηλώνει ο ηθοποιός για τα γυρίσματα του τελευταίου επεισοδίου. «Ήταν μια εκπληκτική σκηνή, στην οποία ο Τζέφρι Ντιν Μόργκαν ήταν φανταστικός. Η ατμόσφαιρα στο πλατό ήταν πραγματικά συναρπαστική. Ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα μια συγκέντρωση και μεγάλη ένταση από όλους μας. Δεν είχα αισθανθεί ξανά έτσι από την 1η σεζόν.»

Ο Λίνκολν πιστεύει ότι ήταν δικαιολογημένη, η αυξημένη ένταση και η αγωνία που επικρατούσε. Σ’ αυτό είχε συμβάλει και το γεγονός ότι θα αποχαιρετούσαν ένα αγαπημένο μέλος της σειράς.

Η απώλεια ενός μέλους, είναι δύσκολη εμπειρία για αυτούς, επισημαίνει ο ηθοποιός, γι’ αυτό και έχουν ένα δικό τους κώδικα σιωπής. Αποφασίζουν όλοι, όταν αποχωρεί ένα μέλος, να μην το συζητάνε. «Είναι τόσο έντονο και τραυματικό να χάνεις έναν φίλο, καθώς δεν αποτελεί μια επαγγελματική σχέση αλλά μια πολύ προσωπική».

Ο Λίνκολν έχει ανακοινώσει ότι δεν βλέπει τα επεισόδια, όμως δεν μπορούσε να μην παρακολουθήσει το τελευταίο γύρισμα, το οποίο όπως χαρακτηριστά είπε, ήταν φοβερό. Ένας λόγος ακόμη, ήταν ο ηθοποιός Τζέφρι Μόργκαν, ο οποίος σύμφωνα με τον Άντριου έκανε εξαιρετική δουλειά, με τον φοβερό του λόγο και την είσοδό του, να δημιουργούν έναν απίστευτα σκληρό και χαρισματικό χαρακτήρα.

Ο ηθοποιός εξήγησε και γιατί αισθάνθηκε σωματικό πόνο όταν διάβασε το σενάριο. «Αισθάνθηκα απογοήτευση, γιατί συνήθιζα να υποδύομαι έναν άνθρωπο, ο οποίος βρίσκει πάντα απαντήσεις, σε κάθε κατάσταση, μέχρι αυτό το σημείο (το τελευταίο επεισόδιο). Ένιωσα ανίσχυρος και απογοητευμένος, θυμωμένος και αλλά πολλά όταν το διάβαζα. Εκνευρίστηκα πολύ. Νομίζω ότι αισθανόμουν, όπως και οι θεατές όταν το παρακολουθούσαν… Πως τώρα τελείωσε! Πως όσα υποστήριζε ο Ρικ, τελειώσαν! Με πλήγωσε αρκετά επειδή αισθανόμουν υπεύθυνος που έθεσε τις ζωές όλων τους σε κίνδυνο».

«Συνήθιζα να παίζω τον άντρα που έβρισκε πάντα διεξοδο… και τώρα γονάτισε. Ο Νέγκαν με ένα ρόπαλο του μπέιζμπολ, καταστρέφει όλα όσα έχω αγωνιστεί, σκληρά τα τελευταία 6 χρόνια». Έτσι, ο ηθοποιός αντιλαμβάνεται την αναστάτωση των θεατών από το τελευταίο επεισόδιο.

Ωστόσο ενθαρρύνει τους οπαδούς της σειράς, λέγοντας πως η επόμενη σεζόν είναι πραγματικά εντυπωσιακή και «θαρραλέα». Όπως θα περίμενες από τον Γκιμπλ, που ωθεί τον εαυτό του και τους υπόλοιπους προς το καλύτερο, καθώς ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την σειρά.

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024