TLC

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:15 Οικογένεια Πάτμαν Ριάλιτι
07:00 Cake Boss Ριάλιτι
07:25 Το Αφεντικό της Κουζίνας Ψυχαγωγία
07:45 Cake Boss Ριάλιτι
08:10 Το Αφεντικό της Κουζίνας Ψυχαγωγία
08:30 Cake Boss Ριάλιτι
08:55 Το Αφεντικό της Κουζίνας Ψυχαγωγία
09:15 Cake Boss Ριάλιτι
09:40 Cake Boss Ριάλιτι
10:05 Το Σπίτι των Συζύγων Ριάλιτι
11:00 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι
11:25 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι
11:55 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι
12:20 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι
12:50 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι
13:15 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι
13:45 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι
14:10 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι
14:40 Ένα Μωρό Αλλάζει τα Πάντα Ριάλιτι
15:35 Πες Ναι στο Φόρεμα Ριάλιτι
16:00 Πες Ναι στο Φόρεμα Ριάλιτι
16:30 Οι Νύφες του Μπέβερλι Χιλς Ριάλιτι
16:55 Οι Νύφες του Μπέβερλι Χιλς Ριάλιτι
17:25 Τα Κιλά μου Με Σκοτώνουν Ριάλιτι
18:20 Η Βαριά μου Ζωή Ριάλιτι
20:10 Με Πάντρεψαν οι Γονείς μου Ριάλιτι
21:05 Cake Boss Ριάλιτι
21:30 Cake Boss Ριάλιτι
Επεισόδιο: Τρομακτική τούρτα και στοιχειωμένο σπίτι. Στο Χαλογουίν, ο μεγαλύτερος γιος του Μπάντι θέλει ένα στοιχειωμένο σπίτι για να ταιριάζει με την τρομακτική του τούρτα. Η ομάδα του Carlo's φτιάχνει μια τούρτα-κολοκύθα.
22:00 Το Σπίτι των Συζύγων Ριάλιτι
22:55 Σατανικές Μητριές Ντοκιμαντέρ
23:50 Σιαμαία Παιδιά στον Άγιο Δομίνικο Ντοκιμαντέρ
00:45 Cake Boss Ριάλιτι
01:10 Cake Boss Ριάλιτι
01:40 Το Σπίτι των Συζύγων Ριάλιτι
02:30 Η Απόλυτη Shopper Ριάλιτι
03:15 Η Απόλυτη Shopper Ριάλιτι
04:00 Η Απόλυτη Shopper Ριάλιτι
04:45 Η Απόλυτη Shopper Ριάλιτι
05:30 Η Απόλυτη Shopper Ριάλιτι
06:15 Οικογένεια Πάτμαν Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Μετενσάρκωση της αμερικάνικης οικογένειας. Μια μαγειρική αναμέτρηση οδηγεί σε απρόσμενα νέα. Στο μεταξύ, ολόκληρη η οικογένεια περιμένει με ανυπομονησία την άφιξη του 26ου μέλους της οικογένειας.
07:00 Cake Boss Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Σιτσιλιάνος Σαμουράι. Ο Μπάντι δημιουργεί μια τούρτα Σαμουράι για την 50ή επέτειο μιας σχολής πολεμικών τεχνών της Νέας Υόρκης. Επίσης, ο Μπάντι φτιάχνει μια 'πατριωτική' τούρτα για τον δήμαρχο του Τζέρσεϊ.
07:25 Το Αφεντικό της Κουζίνας Ψυχαγωγία TLC
Επεισόδιο: Κυρίως Κρέας. Ο Μπάντι δείχνει πώς να φέρετε το ψητοπωλείο σπίτι σας, φτιάχνοντας λάχανο iceberg με γκοργκοντζόλα, μπριζόλα και σάλτσα με κρεμώδες σπανάκι και onion rings με βούτυρο.
07:45 Cake Boss Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Γαρνίροντας την τούρτα. Ο Μπάντι φτιάχνει μια τούρτα για το NHL Draft. Επίσης, φτιάχνει μια γαμήλια τούρτα για ένα ζευγάρι που γιορτάζει 50 χρόνια γάμου.
08:10 Το Αφεντικό της Κουζίνας Ψυχαγωγία TLC
Επεισόδιο: Το Κοτόπουλο Έχει Δίκιο. Ο Μπάντι μαγειρεύει πουλερικά. Τίποτα δεν του αρέσει περισσότερο από το κοτόπουλο με σκόρδο και σάλτσα ταμάρι με ρύζι καρύδας, γαλοπούλα γεμιστή με λουκάνικο και κοτόπουλο αλά γαλλικά.
08:30 Cake Boss Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Δεινός ανταγωνισμός. Ο Μπάντι Βαλάστρο φτιάχνει ακόμα περισσότερες εντυπωσιακές δημιουργίες στο ζαχαροπλαστείο του στο Χομπόκεν. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στο μαγαζί και να ζητήσει σχεδόν ο,τι τούρτα θέλει.
08:55 Το Αφεντικό της Κουζίνας Ψυχαγωγία TLC
Επεισόδιο: 28. Ρωμαϊκή επέτειος. Ο Μπάντι νοσταλγεί τη Ρώμη, έτσι φτιάχνει ρωμαϊκά πιάτα. Η σούπα στρατσιατέλα, η πίτσα μπιάνκα και οι γαρίδες Καταλονίας φέρνουν την εμπειρία της Ρώμης σε όλα τα σπίτια.
09:15 Cake Boss Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Πάρτι με πινιάτα και αποκάλυψη φύλου. Δύο 11χρονοι DJ ζητούν από τον Μπάντι να φτιάξει μια τούρτα-πινιάτα. Επίσης, δυο έγκυες μητέρες παραγγέλνουν τούρτες για να αποκαλύψουν το φύλο των μωρών τους. Θα είναι ροζ ή γαλάζιες;
09:40 Cake Boss Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Γυάλινη τούρτα και 100ά γενέθλια. Η ομάδα φτιάχνει μια ζαχαρένια τούρτα που μιμείται υπέροχη τέχνη από γυαλί. Και η Λίζα λαμβάνει μια ιδιαίτερη παραγγελία για τα 100ά γενέθλια ενός πατέρα.
10:05 Το Σπίτι των Συζύγων Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Των άλλων είναι καλύτερα. Η τολμηρή παρέμβαση της Μίσι στην Τελετή Αρραβώνα θα αλλάξει τα πράγματα ή θα σημάνει το τέλος της διαμονής της στο Σπίτι; Και δύο ερωτικά τρίγωνα βρίσκονται σε εξέλιξη.
11:00 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Μαξιλαράκι για καρφίτσες. Για να βοηθήσει το σύζυγο της να κόψει το κάπνισμα, η Τερέζα πηγαίνει τον Λάρι για βελονισμό. Ακόμα, μια γυναίκα και η κόρη της τρομάζουν από τους θορύβους μέσα στο σπίτι τους.
11:25 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Πνεύμα στην πλαγιά. Ο Λάρι Τζ. προτρέπει την οικογένειά του να πάνε για σκι, όμως η Τερέζα ανησυχεί περισσότερο για την εμφάνισή της, παρά για το πως κάνει σκι. Επιπλέον, μια γυναίκα εντυπωσιάζεται όταν τη 'διαβάζει' η Τερέζα.
11:55 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Κορίτσια στο σπίτι. H μητέρα-μέντιουμ Τερέζα δεν έχει δει τις φίλες της εδώ και αρκετό καιρό και αποφασίζει να τις καλέσει στο σπίτι για μια βραδιά για κορίτσια. Ακόμα, ένας άνδρας ακούει ένα καταπληκτικό μήνυμα από τον πατέρα του.
12:20 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Μια φορά κι ένα όνειρο. Έχοντας δει ένα όνειρο όπου ο άντρας της την απατάει, η Τερέζα εξαναγκάζει τον Λάρι να κάνει μαθήματα χορού μαζί της. Ακόμη, μια γυναίκα ακούει ένα μήνυμα από τον εκλιπόντα σύζυγό της.
12:50 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Ο ασθενής. H μητέρα-μέντιουμ Τερέζα βρίσκεται σε απόλυτη αναστάτωση, όταν μια ελιά που αφαιρέθηκε από το πόδι της, εξετάζεται για μελάνωμα. Επιπλέον, ένα ζευγάρι επικοινωνεί με το πεθαμένο παιδί του.
13:15 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Ζώνη κατασκευής. Η Τερέζα Καπούτο είναι ένα μέντιουμ από το Λονγκ Άιλαντ. Ακολουθήστε τη καθώς βοηθά τους πελάτες της να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους που έχουν φύγει από τη ζωή, ενώ η δική της οικογένεια θα ήθελε κάποιες φορές να μην είχε αυτό το ταλέντο.
13:45 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Shoo Shoo Spirit. Η Τερέζα Καπούτο είναι ένα μέντιουμ από το Λονγκ Άιλαντ. Ακολουθήστε τη καθώς βοηθά τους πελάτες της να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους που έχουν φύγει από τη ζωή, ενώ η δική της οικογένεια θα ήθελε κάποιες φορές να μην είχε αυτό το ταλέντο.
14:10 Μέντιουμ στο Λονγκ Άιλαντ Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Χωρίς γλουτένη. Η Τερέζα Καπούτο είναι ένα μέντιουμ από το Λονγκ Άιλαντ. Ακολουθήστε τη καθώς βοηθά τους πελάτες της να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους που έχουν φύγει από τη ζωή, ενώ η δική της οικογένεια θα ήθελε κάποιες φορές να μην είχε αυτό το ταλέντο.
14:40 Ένα Μωρό Αλλάζει τα Πάντα Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Αλλάζοντας ρόλους. Η Κρίσταλ τα βάζει με τον Τζάρελ για τη διατροφή που δίνει για το παιδί και τους ιατρικούς λογαριασμούς κι εκείνος λέει ότι δε θέλει να της ξαναμιλήσει ποτέ. Επίσης, η Μπρουκ πηγαίνει σε μια δοκιμή μπρα-ντε-φέρ.
15:35 Πες Ναι στο Φόρεμα Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Ιδιότροπες νύφες. Η Βάιολετ θέλει ένα στενό και σέξι νυφικό για τον γάμο της στον Άγιο Δομίνικο, η ιδιότροπη Ρέιτσελ θα ήθελε το Kleinfeld να ήταν η τελευταία της στάση και η Λίμαν έχει πολύ ψηλά στάνταρντ.
16:00 Πες Ναι στο Φόρεμα Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Απαιτήσεις χωρίς προηγούμενο. Η Αμάντα ψάχνει για ένα φόρεμα με λάμψη, γκλίτερ και καθρέφτες, η Κάρε θέλει ένα νυφικό '80s και η Λίνσεϊ ψάχνει ένα φόρεμα για τρελό πάρτι.
16:30 Οι Νύφες του Μπέβερλι Χιλς Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Λίντα Χόγκαν. Η σταρ των ριάλιτι Λίντα Χόγκαν ψάχνει για νυφικό αλλά κρύβει μια πολλή σημαντική λεπτομέρεια. Η νύφη Τάτι, μια ειδικός ομορφιάς στο Ίντερνετ, βρίσκει το τέλειο πριγκιπικό νυφικό για τον γάμο της.
16:55 Οι Νύφες του Μπέβερλι Χιλς Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Σαμπρίνα Παρίζι. Η κοσμική Σαμπρίνα Παρίζι ψάχνει για ένα νυφικό που θα της επιτρέψει να ανέβει σε καμήλα την ημέρα του γάμου της και η Μισέλ ψάχνει για ένα νυφικό που θα συγκινήσει τη μητέρα της.
17:25 Τα Κιλά μου Με Σκοτώνουν Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Ογκώδης μάχη. Ο Ρόμπερτ Ντέιβις κάνει γαστρικό μπαϊπάς σε έναν ασυνήθιστο ασθενή. Ενώ ο ασθενής δε φαίνεται να είναι παχύσαρκος, η πλειονότητα του λίπους είναι στο εσωτερικό του σώματός του.
18:20 Η Βαριά μου Ζωή Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Η ιστορία της Νταϊάνα. Ακολουθήστε τέσσερις ανθρώπους καθώς προσπαθούν να ξεφύγουν από την παχυσαρκία και να επανακτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους.
20:10 Με Πάντρεψαν οι Γονείς μου Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Βγες με τους γονείς μου. Οι γονείς του Μιτς βγαίνουν ένα τελευταίο ραντεβού και τον προετοιμάζουν για να συναντήσει τις τελικές επιλογές τους. Στο μεταξύ, οι γονείς της Κριστίνα κάνουν πρόταση γάμου στον άνδρα με τον οποίο θέλουν να την παντρέψουν.
21:05 Cake Boss Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Χορός πατέρα-κόρης και προγαμιαίο πάρτι. Ο Μάουρο λαμβάνει μια πολύ γλυκιά παραγγελία για έναν χορό πατέρα-κόρης. Ο Μπάντι φτιάχνει μια τούρτα για το προγαμιαίο πάρτι μιας νύφης.
21:30 Cake Boss Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Τρομακτική τούρτα και στοιχειωμένο σπίτι. Στο Χαλογουίν, ο μεγαλύτερος γιος του Μπάντι θέλει ένα στοιχειωμένο σπίτι για να ταιριάζει με την τρομακτική του τούρτα. Η ομάδα του Carlo's φτιάχνει μια τούρτα-κολοκύθα.
22:00 Το Σπίτι των Συζύγων Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Συζυγική ζωή. Η ομάδα αποχαιρετά τέσσερα μέλη και άλλο ένα ερωτικό τρίγωνο καταλήγει σε δράματα. Επίσης, οι ειδικοί συνδυάζουν τα υπάρχοντα ζευγάρια σε 'εξερευνητικούς γάμους'.
22:55 Σατανικές Μητριές Ντοκιμαντέρ TLC
Επεισόδιο: Εκείνη γίνεται θάνατος. Η Νάνσι ήταν πάντα περίεργη για την πλούσια φίλη της μαμάς της, τη Μάρτζορι. Όταν, όμως, μπαίνει για τα καλά στη ζωή της, μπλέκεται σε μια σειρά από παράξενα εγκλήματα.
23:50 Σιαμαία Παιδιά στον Άγιο Δομίνικο Ντοκιμαντέρ TLC
Παρακολουθήστε ασυνήθιστες ιστορίες σιαμαίων παιδιών καθώς οι πιθανότητες να χωριστούν με επιτυχία και να επιβιώσουν είναι ελάχιστες, πόσο μάλλον σε μια χώρα σαν τη Δομινικανή Δημοκρατία.
00:45 Cake Boss Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Χορός πατέρα-κόρης και προγαμιαίο πάρτι. Ο Μάουρο λαμβάνει μια πολύ γλυκιά παραγγελία για έναν χορό πατέρα-κόρης. Ο Μπάντι φτιάχνει μια τούρτα για το προγαμιαίο πάρτι μιας νύφης.
01:10 Cake Boss Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Τρομακτική τούρτα και στοιχειωμένο σπίτι. Στο Χαλογουίν, ο μεγαλύτερος γιος του Μπάντι θέλει ένα στοιχειωμένο σπίτι για να ταιριάζει με την τρομακτική του τούρτα. Η ομάδα του Carlo's φτιάχνει μια τούρτα-κολοκύθα.
01:40 Το Σπίτι των Συζύγων Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Συζυγική ζωή. Η ομάδα αποχαιρετά τέσσερα μέλη και άλλο ένα ερωτικό τρίγωνο καταλήγει σε δράματα. Επίσης, οι ειδικοί συνδυάζουν τα υπάρχοντα ζευγάρια σε 'εξερευνητικούς γάμους'.
02:30 Η Απόλυτη Shopper Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Γκαέλ Τζιράρντ, Σάρα Μπάρνετ - Μουρ, Τσέι Μπάτλερ, Μέρι Ο Κόνορ. Τέσσερις λάτρεις της μόδας ανταγωνίζονται σε τρεις προκλήσεις και κρίνονται από μια εξαιρετική ομάδα ειδικών που αποτελείται από τους Χόλι Βάλανς, Μπριξ Σμιθ-Σταρτ και Τζέισον Γκάρντινερ.
03:15 Η Απόλυτη Shopper Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Τζέσικα Ράστον, Νίκολα Χελντ, Λίζα Πάλμερ, Γκρέις Μέτκαλφ. Τέσσερις λάτρεις της μόδας ανταγωνίζονται σε τρεις προκλήσεις και κρίνονται από μια εξαιρετική ομάδα ειδικών που αποτελείται από τους Χόλι Βάλανς, Μπριξ Σμιθ-Σταρτ και Τζέισον Γκάρντινερ.
04:00 Η Απόλυτη Shopper Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Μάγκι Λάμπο, Σαμάρα Μίλφορντ, Αμάντα Γκέις, Ντον Μπεντ. Τέσσερις λάτρεις της μόδας ανταγωνίζονται σε τρεις προκλήσεις και κρίνονται από μια εξαιρετική ομάδα ειδικών που αποτελείται από τους Χόλι Βάλανς, Μπριξ Σμιθ-Σταρτ και Τζέισον Γκάρντινερ.
04:45 Η Απόλυτη Shopper Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Γκαέλ Τζιράρντ, Σάρα Μπάρνετ - Μουρ, Τσέι Μπάτλερ, Μέρι Ο Κόνορ. Τέσσερις λάτρεις της μόδας ανταγωνίζονται σε τρεις προκλήσεις και κρίνονται από μια εξαιρετική ομάδα ειδικών που αποτελείται από τους Χόλι Βάλανς, Μπριξ Σμιθ-Σταρτ και Τζέισον Γκάρντινερ.
05:30 Η Απόλυτη Shopper Ριάλιτι TLC
Επεισόδιο: Μάγκι Λάμπο, Σαμάρα Μίλφορντ, Αμάντα Γκέις, Ντον Μπεντ. Τέσσερις λάτρεις της μόδας ανταγωνίζονται σε τρεις προκλήσεις και κρίνονται από μια εξαιρετική ομάδα ειδικών που αποτελείται από τους Χόλι Βάλανς, Μπριξ Σμιθ-Σταρτ και Τζέισον Γκάρντινερ.
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας