Nickelodeon

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:00 Drake and Josh Σειρές
06:25 Drake and Josh Σειρές
Στην κωμική αυτή σειρά ο Drake και ο Josh είναι δύο έφηβοι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, μέχρι που οι γονείς των δύο αποφασίζουν να παντρευτούν! Τώρα, τα δύο αυτά παιδιά, αναγκάζονται να μάθουν να ζουν μαζί.
06:50 Big Time Rush Σειρές
07:15 Την Ημέρα που ο Χένρι Συνάντησε Σειρές
07:35 Zack and Quack Σειρές
08:00 The New Teletubies Σειρές
08:30 Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του Σειρές
08:55 Rusty Rivets Σειρές
09:20 Paw Patrol Σειρές
10:10 Μικρό Μου Πόνυ Σειρές
10:35 Rabbids Invasion Σειρές
11:00 Τριπλός Μπελάς Σειρές
11:30 Kuu Kuu Harajuku Σειρές
12:00 Η Ντόρα και οι Φίλοι της: Περιπέτειες στην Πόλη Σειρές
12:30 Lego Friends Σειρές
13:00 Σίμερ και Σάιν Σειρές
13:30 Winx Σειρές
14:00 Ο Θρύλος της Κόρρα Σειρές
14:30 Toon Marty Σειρές
15:00 Bunsen Is a Beast Σειρές
15:30 Cool Factor Ψυχαγωγία
16:00 Μάρβιν Μάρβιν Σειρές
16:30 Νίκι, Ρίκι, Ντίκι & Νταν Σειρές
17:00 Every Witch Way Σειρές
17:30 Yo-kai Watch Σειρές
18:00 Μουσική Ομάδα Κατασκόπων Σειρές
18:30 Fanboy and Chum Chum Σειρές
19:00 Μπομπ ο Σφουγγαράκης Σειρές
19:30 Paw Patrol - Μαραθώνιος Σειρές
20:30 Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του - Μαραθώνιος Σειρές
21:30 Δυο Φανταστικοί Γονείς Σειρές
22:00 Χελωνονιντζάκια Σειρές
22:30 Χελωνονιντζάκια Σειρές
23:00 Sam and Cat Σειρές
23:30 The Thundermans Σειρές
00:00 Drake and Josh Σειρές
00:40 Drake and Josh Σειρές
01:00 Big Time Rush Σειρές
01:25 Victorious Σειρές
01:50 iCarly Σειρές
02:15 Οι Στοιχειωμένοι Χάθαγουεϊς Σειρές
02:40 Οι Στοιχειωμένοι Χάθαγουεϊς Σειρές
03:05 The Thundermans Σειρές
03:30 The Thundermans Σειρές
03:55 Supah Ninjas Σειρές
04:20 Supah Ninjas Σειρές
04:45 True Jackson Σειρές
05:10 True Jackson Σειρές
05:35 The Troop Σειρές
06:00 Drake and Josh Σειρές Nickelodeon
Στην κωμική αυτή σειρά ο Drake και ο Josh είναι δύο έφηβοι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, μέχρι που οι γονείς των δύο αποφασίζουν να παντρευτούν! Τώρα, τα δύο αυτά παιδιά, αναγκάζονται να μάθουν να ζουν μαζί.
Παίζουν: Ντρέικ Μπελ,Τζος Πεκ,Μιράντα Κοσγκρόουβ
06:25 Drake and Josh Σειρές Nickelodeon
Στην κωμική αυτή σειρά ο Drake και ο Josh είναι δύο έφηβοι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, μέχρι που οι γονείς των δύο αποφασίζουν να παντρευτούν! Τώρα, τα δύο αυτά παιδιά, αναγκάζονται να μάθουν να ζουν μαζί.
Παίζουν: Ντρέικ Μπελ,Τζος Πεκ,Μιράντα Κοσγκρόουβ
06:50 Big Time Rush Σειρές Nickelodeon
Κωμική σειρά που πραγματεύεται τη φιλία και εξιστορεί την εύρεση, τη δημιουργία και την άνοδο ενός μουσικού group, που έχει προοπτικές να σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στα charts.
Παίζουν: Κένταλ Σμιντ,Τζέιμς Μάσλοου,Κάρλος Πένα,Λόγκαν Χέντερσον
07:15 Την Ημέρα που ο Χένρι Συνάντησε Σειρές Nickelodeon
Καθημερινά ο Χένρι συναντά κάτι νέο. Μια φάλαινα! Τo φεγγάρι! Ένα αυτοκίνητο! Πόσο συναρπαστικό, αναρωτιέμαι τι πρόκειται να συναντήσει ο Χένρι σήμερα! Ανακάλυψε τον κόσμο μαζί με τον Χένρι!
07:35 Zack and Quack Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Ακολουθήστε τις περιπέτειες ενός δυναμικού και περιπετειώδους εφτάχρονου αγοριού, του Ζακ, και του καλύτερού του φίλου, του Κουάκ, ο οποίος είναι ένα αυθόρμητο νεαρό παπί!
08:00 The New Teletubies Σειρές Nickelodeon
Γνωρίστε τους Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa και Po. Ο κόσμος τους είναι γεμάτος αγάπη και γέλιο, καθώς εξερευνούν το Home Dome και το μαγικό τοπίο της Teletubbyland μέσα από το παιχνίδι. Δείτε το μοναδικό Tubby Phone και τις μαγικές οθόνες στις κοιλιές των Teletubbies.
08:30 Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Στην Axle City το μεγαλύτερο αστέρι είναι ο Μπλέιζ. Πρωταθλητής στην πίστα και ήρωας στους δρόμους. Του ζητούν βοήθεια όποτε υπάρχει πρόβλημα γιατί μπορεί να κάνει πράγματα που κανένα άλλο φορτηγό δεν μπορεί! Μαζί με τον 8χρονο AJ ξεπερνούν κάθε πρόβλημα.
08:55 Rusty Rivets Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον Ράστι, έναν σχεδιαστή-κατασκευαστή-δεκάχρονο που λύνει προβλήματα με την εφευρετικότητα του και τις καινοτόμες ιδέες του. Όποια κι αν είναι η πρόκληση, ο Ράστι πάντα βρίσκει λύση.
09:20 Paw Patrol Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Το Paw Patrol είναι μία προσχολική σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων και ένα φοβερό όχημα, η ομάδα φέρνει εις πέρας δύσκολες αποστολές.
10:10 Μικρό Μου Πόνυ Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Η Ponyland είναι μια μυστική γη όπου ζουν τα μαγικά πλάσματα. Τα Μικρά Πόνυ ζουν στο Παραδεισένιο Κτήμα και ζουν απίστευτες περιπέτειες καθώς αγωνίζονται ενάντια σε μάγισσες, τρολς και γκόμπλινς!
10:35 Rabbids Invasion Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Τα Rabbids προσγειώνονται στη Γη και τα πάντα τους προκαλούν έκπληξη. Ωστόσο, αυτά τα άφθαρτα και ανεξέλεγκτα πλάσματα δε δείχνουν κανένα σεβασμό στους κανόνες που διέπουν τη γήινη κοινωνία και προκαλούν χάος!
11:00 Τριπλός Μπελάς Σειρές Nickelodeon
Ο Πικλ είναι ένα λαγουδάκι με την αδρεναλίνη στο κόκκινο, ο Μερλ ο σκίουρος ανησυχεί πάντα για το τι είναι ασφαλές, και ο Γκαλ είναι ένας αφελής γλάρος. Οι τρεις τους μπλέκουν πάντα σε επικίνδυνες και ξεκαρδιστικές περιπέτειες!
11:30 Kuu Kuu Harajuku Σειρές Nickelodeon
H G, η Love,η Angel , η Music και η Baby είναι οι καλύτερες φίλες και αποτελούν το σούπερ-cool κοριτσίστικο συγκρότημα HJ5. Αλλά χάρη στον Rudie, τον αξιαγάπητο και γκαφατζή μάνατζερ τους, κάθε συναυλία τους είναι ένα χάος με πολύ γέλιο!
12:00 Η Ντόρα και οι Φίλοι της: Περιπέτειες στην Πόλη Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες. Η Ντόρα μεγαλώνει! Έχει μετακομίσει σε μια πόλη κοντά στη θάλασσα, πάει σε νέο σχολείο και είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ. Βρήκε επίσης και νέους φίλους, με ένα κοινό, το πάθος τους για μάθηση και εξερεύνηση.
12:30 Lego Friends Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Γνωρίστε τη Mia, τη Stephanie, την Emma, την Andrea και την Olivia, οι οποίες ζουν σε μια φανταστική πόλη που ονομάζεται Heartlake City και έχουν ένα σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό: την αληθινή φιλία.
13:00 Σίμερ και Σάιν Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, παραγωγής 2015. Οι δίδυμες Σίμερ και Σάιν είναι τα μυστικά τζίνι της Λία! Η Λία βρίσκεται πάντα σε δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων, και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα.
13:30 Winx Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ιταλικής παραγωγής. Η Bloom, ένα συνηθισμένο κορίτσι, ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα είναι νεράιδα με εκπληκτικές δυνάμεις! Η Bloom μαθαίνει να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις της στο Κολέγιο Αλφέα, το καλύτερο κολέγιο για νεράιδες σε όλα τα βασίλεια.
14:00 Ο Θρύλος της Κόρρα Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Η Κόρρα είναι ένα νεαρό κορίτσι και η τωρινή ενσάρκωση του Άβαταρ. Είναι ασυγκράτητη, ανεξάρτητη και έτοιμη να σώσει τον κόσμο. Έχει ήδη δαμάσει το νερό, τη γη και τη φωτιά, αλλά χρειάζεται να μάθει και τη μαγεία του αέρα.
14:30 Toon Marty Σειρές Nickelodeon
Στη μέση του Toonville, όπου ζουν όλοι ήρωες κινουμένων σχεδίων, βρίσκεται το Toonmart, το στέκι όλων των 'ηρώων'! Ο Marty δουλεύει στο Toonmart, που του αρέσει να νομίζει πως ονομάστηκε έτσι εξαιτίας του. Όχι! Ακόμη και αν μερικοί άνθρωποι τον αποκαλούν Toonmart Marty!
15:00 Bunsen Is a Beast Σειρές Nickelodeon
Ο Μπάνσεν θα είναι το πρώτο τερατάκι που μπαίνει σε ένα σχολείο ανθρώπων! Μαζί με τον κολλητό του τον Μίκι που είναι άνθρωπος εξερευνούν τη χαρά και την περιπέτεια μέσα στην πόλη του Μάκλεντανκ. Όποιο και αν είναι το εμπόδιο, η φιλία τους στο τέλος θα θριαμβεύει!
15:30 Cool Factor Ψυχαγωγία Nickelodeon
Οι υποψήφιοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερο από τους εαυτούς τους και να υπερβούν τα όριά τους. Αναρρίχηση, ράφτινγκ, καταδύσεις... όλα αυτά και πολλά άλλα περιμένουν τους διαγωνιζόμενους του 'Cool Factor'!
16:00 Μάρβιν Μάρβιν Σειρές Nickelodeon
Δουλειά για το σπίτι, πειράγματα... Η ζωή για ένα παιδί μπορεί να είναι πολύ σκληρή και αυτό ακριβώς πρόκειται να ανακαλύψει ο Μάρβιν! Μετά την εισβολή ενός εξωγήινου είδους στον πλανήτη του Μάρβιν, τον Κλούτον, οι γονείς του αποφασίζουν να τον στείλουν στη Γη.
Παίζουν: Λουκ Κρούκσανκ,Βίκτορι Βαν Τούιλ,Πατ Φιν
16:30 Νίκι, Ρίκι, Ντίκι & Νταν Σειρές Nickelodeon
Οι ζωές των τετράδυμων 10χρονων Harper που έχουν μόνο δύο κοινά στοιχεία: τα γενέθλια και τους γονείς τους. Οι μοναδικές προσωπικότητές τους τους κάνουν να μη συμφωνούν ποτέ! Ο Ricky είναι ο έξυπνος, ο Dicky είναι ο 'cool', ο Nicky ο περίεργος και η Dawn γεννήθηκε για να είναι η αρχηγός.
Παίζουν: Λίζι Γκριν,Κέισι Σίμσον,Μέις Κόρονελ
17:00 Every Witch Way Σειρές Nickelodeon
Με μια πρώτη ματιά, η Emma φαίνεται ένα συνηθισμένο 14χρονο κορίτσι που μετακομίζει με τον πατέρα της σε μια νέα πόλη, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι πρόγονοί της ήταν πανίσχυρες μάγισσες. Δυστυχώς, η μητέρα της πέθανε πριν πει στην Emma ή στον πατέρα της όλη την αλήθεια για την καταγωγή της.
Παίζουν: Πάολα Αντίνο,Πάρις Σμιθ,Νικ Μερίκο
17:30 Yo-kai Watch Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Ο Nate αποκτά ένα ειδικό ρολόι που του δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψει μυστήρια πλάσματα τα οποία ονομάζονται 'Yo-kai'. Ta Yo-kai είναι παντού και προκαλούν μικρά προβλήματα στην καθημερινή μας ζωή.
18:00 Μουσική Ομάδα Κατασκόπων Σειρές Nickelodeon
Η Μουσική Ομάδα Κατασκόπων έρχεται να σας κάνει να γελάσετε, να σας παίξει μουσική αλλά και να σώσει τον κόσμο. Λύστε μυστήρια και προσπαθήστε να σταματήσετε τους κακούς! Φοβερή μουσική, μοναδικό οπτικό στυλ, σούπερ συσκευές κατασκοπείας και πολλά αστεία.
18:30 Fanboy and Chum Chum Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Ο Fanboy και ο κολλητός φίλος του Chum Chum είναι ανεξάντλητα ενεργητικοί και φανατικοί με την επιστημονική φαντασία και όλα τα μεταφυσικά θέματα. Αυτά τα αληθινά αυθεντικά παιδιά έχουν απίστευτη φαντασία και φυσικά στολές υπέρ-ηρώων!
19:00 Μπομπ ο Σφουγγαράκης Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Με ξεναγό τον Μπομπ, ένα ξέγνοιαστο θαλάσσιο σφουγγαράκι που ζει σε μια υποβρύχια πόλη, θα δοκιμάσουμε μια ανεπανάληπτη κατάδυση στον ωκεανό της περιπέτειας.
19:30 Paw Patrol - Μαραθώνιος Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Το Paw Patrol είναι μία προσχολική σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων και ένα φοβερό όχημα, η ομάδα φέρνει εις πέρας δύσκολες αποστολές.
20:30 Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του - Μαραθώνιος Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Στην Axle City το μεγαλύτερο αστέρι είναι ο Μπλέιζ. Πρωταθλητής στην πίστα και ήρωας στους δρόμους. Του ζητούν βοήθεια όποτε υπάρχει πρόβλημα γιατί μπορεί να κάνει πράγματα που κανένα άλλο φορτηγό δεν μπορεί! Μαζί με τον 8χρονο AJ ξεπερνούν κάθε πρόβλημα.
21:30 Δυο Φανταστικοί Γονείς Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Ο Τίμι Τέρνερ είναι ένα 10χρονο αγόρι που ζει στη πόλη του Dimmsdale. Η ζωή του είναι συνεχώς μίζερη λόγω του ότι τον προσέχει η Βίκυ, μια 16χρονη κοπέλα που τον βασανίζει. Όμως όλα αλλάζουν όταν μπαίνουν στη ζωή του δύο νονοί - νεράιδες.
22:00 Χελωνονιντζάκια Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Η σειρά παρουσιάζει την παρέα τεσσάρων έφηβων αδερφών που βγαίνουν από το κρησφύγετό τους που βρίσκεται στους υπονόμους της Νέας Υόρκης, και αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους της μητρόπολης γίνονται οι απόλυτοι ήρωες... με καβούκι!
22:30 Χελωνονιντζάκια Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Η σειρά παρουσιάζει την παρέα τεσσάρων έφηβων αδερφών που βγαίνουν από το κρησφύγετό τους που βρίσκεται στους υπονόμους της Νέας Υόρκης, και αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους της μητρόπολης γίνονται οι απόλυτοι ήρωες... με καβούκι!
23:00 Sam and Cat Σειρές Nickelodeon
Η Σαμ Πάκετ και η Κατ Βάλενταϊν γίνονται οι καλύτερες φίλες και απροσδόκητες συγκάτοικοι. Λατρεύουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους, αλλά σύντομα συνειδητοποιούν ότι η διασκέδαση και η περιπέτεια έχουν τίμημα.
Παίζουν: Τζένετ ΜακΚάρντι,Αριάνα Γκράντε,Κάμερον Οκάζιο
23:30 The Thundermans Σειρές Nickelodeon
Η Phoebe και ο Max Thunderman είναι δύο 14χρονα δίδυμα που μοιράζονται σπίτι, σχολείο, γενέθλια και μια σειρά από υπερδυνάμεις. H Phoebe έχει γίνει μία καλή ηρωίδα, ενώ ο Max το αντίθετο! Η αντιπαλότητά τους και τα κλασικά εφηβικά προβλήματα οδηγούν σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Παίζουν: Κίρα Κοσάριν,Ντιέγκο Βελάσκεζ,Τζακ Γκρίφο,Κρις Τόλμαν
00:00 Drake and Josh Σειρές Nickelodeon
Στην κωμική αυτή σειρά ο Drake και ο Josh είναι δύο έφηβοι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, μέχρι που οι γονείς των δύο αποφασίζουν να παντρευτούν! Τώρα, τα δύο αυτά παιδιά, αναγκάζονται να μάθουν να ζουν μαζί.
Παίζουν: Ντρέικ Μπελ,Τζος Πεκ,Μιράντα Κοσγκρόουβ
00:40 Drake and Josh Σειρές Nickelodeon
Στην κωμική αυτή σειρά ο Drake και ο Josh είναι δύο έφηβοι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, μέχρι που οι γονείς των δύο αποφασίζουν να παντρευτούν! Τώρα, τα δύο αυτά παιδιά, αναγκάζονται να μάθουν να ζουν μαζί.
Παίζουν: Ντρέικ Μπελ,Τζος Πεκ,Μιράντα Κοσγκρόουβ
01:00 Big Time Rush Σειρές Nickelodeon
Κωμική σειρά που πραγματεύεται τη φιλία και εξιστορεί την εύρεση, τη δημιουργία και την άνοδο ενός μουσικού group, που έχει προοπτικές να σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στα charts.
Παίζουν: Κένταλ Σμιντ,Τζέιμς Μάσλοου,Κάρλος Πένα,Λόγκαν Χέντερσον
01:25 Victorious Σειρές Nickelodeon
Το χάος θα κυριαρχήσει στη ζωή της Tori Vegas! Η 16χρονη κοπέλα αρχίζει τη χρονιά της σε ένα καινούριο σχολείο, αλλά όχι οποιοδήποτε σχολείο. Είναι το Hollywood Arts, το top σχολείο για επίδοξους καλλιτέχνες.
Παίζουν: Βικτόρια Τζάστις,Μάθιου Μπένετ,Άβαν Τζόγκια
01:50 iCarly Σειρές Nickelodeon
Οι περιπέτειες της Carly σε μια κωμική σειρά όπου βλέπουμε πώς καταφέρνει η ίδια να κάνει ένα πολύ επιτυχημένο κωμικό σόου στο σπίτι της, το οποίο στη συνέχεια προβάλλει μέσω του διαδικτύου, μαζί με τη βοήθεια των φίλων της.
Παίζουν: Μιράντα Κοσγκρόουβ,Τζένετ ΜακΚάρντι,Νέιθαν Κρες
02:15 Οι Στοιχειωμένοι Χάθαγουεϊς Σειρές Nickelodeon
Η Μισέλ Χάθαγουεϊ και οι δυο κόρες της, η Τέιλορ και η Φράνκι, μετακομίζουν σε ένα σπίτι στη Νέα Ορλεάνη. Εκεί ανακαλύπτουν ότι ένας μπαμπάς με τους δυο γιους του ζουν ήδη εκεί και τυχαίνει να είναι φαντάσματα. Οι δυο οικογένειες επιχειρούν να ζήσουν μαζί αρμονικά.
Παίζουν: Άμπερ Μοντάνα,Κέρτις Χάρις,Μπέντζαμιν Φλόρες Τζούνιορ,Μπριάνα Άιντ
02:40 Οι Στοιχειωμένοι Χάθαγουεϊς Σειρές Nickelodeon
Η Μισέλ Χάθαγουεϊ και οι δυο κόρες της, η Τέιλορ και η Φράνκι, μετακομίζουν σε ένα σπίτι στη Νέα Ορλεάνη. Εκεί ανακαλύπτουν ότι ένας μπαμπάς με τους δυο γιους του ζουν ήδη εκεί και τυχαίνει να είναι φαντάσματα. Οι δυο οικογένειες επιχειρούν να ζήσουν μαζί αρμονικά.
Παίζουν: Άμπερ Μοντάνα,Κέρτις Χάρις,Μπέντζαμιν Φλόρες Τζούνιορ,Μπριάνα Άιντ
03:05 The Thundermans Σειρές Nickelodeon
Η Phoebe και ο Max Thunderman είναι δύο 14χρονα δίδυμα που μοιράζονται σπίτι, σχολείο, γενέθλια και μια σειρά από υπερδυνάμεις. H Phoebe έχει γίνει μία καλή ηρωίδα, ενώ ο Max το αντίθετο! Η αντιπαλότητά τους και τα κλασικά εφηβικά προβλήματα οδηγούν σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Παίζουν: Κίρα Κοσάριν,Ντιέγκο Βελάσκεζ,Τζακ Γκρίφο,Κρις Τόλμαν
03:30 The Thundermans Σειρές Nickelodeon
Η Phoebe και ο Max Thunderman είναι δύο 14χρονα δίδυμα που μοιράζονται σπίτι, σχολείο, γενέθλια και μια σειρά από υπερδυνάμεις. H Phoebe έχει γίνει μία καλή ηρωίδα, ενώ ο Max το αντίθετο! Η αντιπαλότητά τους και τα κλασικά εφηβικά προβλήματα οδηγούν σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Παίζουν: Κίρα Κοσάριν,Ντιέγκο Βελάσκεζ,Τζακ Γκρίφο,Κρις Τόλμαν
03:55 Supah Ninjas Σειρές Nickelodeon
Η σειρά παρακολουθεί τον Mike Fukanaga, ένα μαθητή γυμνασίου, ο οποίος ανακαλύπτει ότι προέρχεται από μια πολύ παλιά γενιά νίντζα. Υπό την καθοδήγηση του παππού του γίνεται ο ηγέτης μιας ομάδας μαχητών του εγκλήματος, γνωστή ως Supah Ninjas!
Παίζουν: Ράιαν Πότερ,Κάρλος Νάιτ,Γκρέισι Ντιζίνι
04:20 Supah Ninjas Σειρές Nickelodeon
Η σειρά παρακολουθεί τον Mike Fukanaga, ένα μαθητή γυμνασίου, ο οποίος ανακαλύπτει ότι προέρχεται από μια πολύ παλιά γενιά νίντζα. Υπό την καθοδήγηση του παππού του γίνεται ο ηγέτης μιας ομάδας μαχητών του εγκλήματος, γνωστή ως Supah Ninjas!
Παίζουν: Ράιαν Πότερ,Κάρλος Νάιτ,Γκρέισι Ντιζίνι
04:45 True Jackson Σειρές Nickelodeon
Κωμική σειρά, αμερικάνικης παραγωγής. H Τrue Jackson είναι μια έφηβη, η οποία έχοντας διεισδύσει στον κόσμο των μεγάλων δουλεύοντας για το είδωλο της, Max Madigan, θα μάθει πως ο χώρος της μόδας δε διαφέρει και πολύ από το προαύλιο του σχολείου της.
Παίζουν: Κέκε Πάλμερ,Άσλεϊ Αργκότα,Ματ Σίβλεϊ
05:10 True Jackson Σειρές Nickelodeon
Κωμική σειρά, αμερικάνικης παραγωγής. H Τrue Jackson είναι μια έφηβη, η οποία έχοντας διεισδύσει στον κόσμο των μεγάλων δουλεύοντας για το είδωλο της, Max Madigan, θα μάθει πως ο χώρος της μόδας δε διαφέρει και πολύ από το προαύλιο του σχολείου της.
Παίζουν: Κέκε Πάλμερ,Άσλεϊ Αργκότα,Ματ Σίβλεϊ
05:35 The Troop Σειρές Nickelodeon
Όλοι στο σχολείο πιστεύουν ότι ο Jake, η Hayley και ο Felix είναι νορμάλ παιδιά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά τα παιδιά ανήκουν σε μια μυστική υπηρεσία που ονομάζεται 'The Troop'. H αποστολή τους: να ελέγχουν τον πληθυσμό των τεράτων.
Παίζουν: Νίκολας Πάρσελ,Ντέιβιντ Ντελ Ρίο,Τζον Τζόουνς Μάρσαλ
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας
Multimedia