Nickelodeon

Παρασκευή, 24/11/2017
Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:00 Drake and Josh Σειρές
06:25 Drake and Josh Σειρές
06:50 Big Time Rush Σειρές
07:15 Μπομπ ο Σφουγγαράκης Σειρές
07:35 Paw Patrol Σειρές
08:00 Zack and Quack Σειρές
08:30 Bubble Guppies Σειρές
08:55 Go Diego Go Σειρές
09:20 Σούπερ Ζωάκια Σειρές
09:45 Little Charmers Σειρές
10:10 The New Teletubies Σειρές
10:35 Team Umizoomi Σειρές
11:00 Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια Σειρές
11:30 Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του Σειρές
12:00 Rusty Rivets Σειρές
12:30 Cool Factor Ψυχαγωγία
13:00 Danny Phantom Σειρές
13:30 Tuff Puppy Σειρές
14:00 The Mojicons Σειρές
14:30 Τα Μυστικά της Φάρμας Σειρές
15:00 Η Ντόρα και οι Φίλοι της: Περιπέτειες στην Πόλη Σειρές
15:30 Maggie & Bianca Σειρές
16:00 Μαραθώνιος: Winx Σειρές
17:00 Μπομπ ο Σφουγγαράκης Σειρές
17:30 Τα Μυστικά της Αβύσσου Σειρές
18:00 Ο Άλβιννν!!! Και η Παρέα του Σειρές
18:30 Rabbids Invasion Σειρές
19:00 Σίμερ και Σάιν Σειρές
19:30 Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του Σειρές
20:00 Paw Patrol Σειρές
20:30 Ο Άλβιννν!!! Και η Παρέα του Σειρές
21:00 Mysticons Σειρές
21:30 Τα Μυστικά της Αβύσσου Σειρές
22:00 Τα Χρονικά του Ζορρό Σειρές
22:30 Μπομπ ο Σφουγγαράκης Σειρές
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Με ξεναγό τον Μπομπ, ένα ξέγνοιαστο θαλάσσιο σφουγγαράκι που ζει σε μια υποβρύχια πόλη, θα δοκιμάσουμε μια ανεπανάληπτη κατάδυση στον ωκεανό της περιπέτειας.
23:00 Χελωνονιντζάκια Σειρές
23:30 The Thundermans Σειρές
00:00 Drake and Josh Σειρές
00:40 Drake and Josh Σειρές
01:00 Big Time Rush Σειρές
01:25 Victorious Σειρές
01:50 iCarly Σειρές
02:15 Οι Στοιχειωμένοι Χάθαγουεϊς Σειρές
02:40 Οι Στοιχειωμένοι Χάθαγουεϊς Σειρές
03:05 The Thundermans Σειρές
03:30 The Thundermans Σειρές
03:55 Supah Ninjas Σειρές
04:20 Supah Ninjas Σειρές
04:45 True Jackson Σειρές
05:10 True Jackson Σειρές
05:35 The Troop Σειρές
06:00 Drake and Josh Σειρές Nickelodeon
Στην κωμική αυτή σειρά ο Drake και ο Josh είναι δύο έφηβοι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, μέχρι που οι γονείς των δύο αποφασίζουν να παντρευτούν! Τώρα, τα δύο αυτά παιδιά, αναγκάζονται να μάθουν να ζουν μαζί.
Παίζουν: Ντρέικ Μπελ,Τζος Πεκ,Μιράντα Κοσγκρόουβ
06:25 Drake and Josh Σειρές Nickelodeon
Στην κωμική αυτή σειρά ο Drake και ο Josh είναι δύο έφηβοι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, μέχρι που οι γονείς των δύο αποφασίζουν να παντρευτούν! Τώρα, τα δύο αυτά παιδιά, αναγκάζονται να μάθουν να ζουν μαζί.
Παίζουν: Ντρέικ Μπελ,Τζος Πεκ,Μιράντα Κοσγκρόουβ
06:50 Big Time Rush Σειρές Nickelodeon
Κωμική σειρά που πραγματεύεται τη φιλία και εξιστορεί την εύρεση, τη δημιουργία και την άνοδο ενός μουσικού group, που έχει προοπτικές να σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στα charts.
Παίζουν: Κένταλ Σμιντ,Τζέιμς Μάσλοου,Κάρλος Πένα,Λόγκαν Χέντερσον
07:15 Μπομπ ο Σφουγγαράκης Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Με ξεναγό τον Μπομπ, ένα ξέγνοιαστο θαλάσσιο σφουγγαράκι που ζει σε μια υποβρύχια πόλη, θα δοκιμάσουμε μια ανεπανάληπτη κατάδυση στον ωκεανό της περιπέτειας.
07:35 Paw Patrol Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Το Paw Patrol είναι μία προσχολική σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων και ένα φοβερό όχημα, η ομάδα φέρνει εις πέρας δύσκολες αποστολές.
08:00 Zack and Quack Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Ακολουθήστε τις περιπέτειες ενός δυναμικού και περιπετειώδους εφτάχρονου αγοριού, του Ζακ, και του καλύτερού του φίλου, του Κουάκ, ο οποίος είναι ένα αυθόρμητο νεαρό παπί!
08:30 Bubble Guppies Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής και καναδικής συμπαραγωγής. Πρόκειται για ένα θεματικό, διαδραστικό show για παιδιά προσχολικής ηλικίας, σε ένα ζωντανό ενυδρείο εμπνευσμένο από το χώρο του βυθού!
08:55 Go Diego Go Σειρές Nickelodeon
Ο 8χρονος δίγλωσσος Diego λατρεύει τη φύση και τα ζώα. Σε κάθε επεισόδιο ζει διαδραστικές περιπέτειες γεμάτες προκλήσεις. Βοηθάει ζώα που βρίσκονται σε κίνδυνο, κάνει καινούριους φίλους και βάζει το κοινό να τον βοηθάει στις αποστολές.
09:20 Σούπερ Ζωάκια Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. O Linny το γουρουνάκι, η Ming-ming το παπάκι και ο Tuck, η χελώνα είναι μαθητές στο σχολείο, όταν όμως αυτό τελειώνει αναλαμβάνουν δράση ως 'Wonder Pets' και ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.
09:45 Little Charmers Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2015. Οι περιπέτειες της εκπαιδευόμενης Hazel και των δύο φίλων της, της Posie και της Lavender, καθώς προσπαθούν να λύσουν καθημερινά προβλήματα με τις αναπτυσσόμενες μαγικές τους δυνάμεις.
10:10 The New Teletubies Σειρές Nickelodeon
Γνωρίστε τους Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa και Po. Ο κόσμος τους είναι γεμάτος αγάπη και γέλιο, καθώς εξερευνούν το Home Dome και το μαγικό τοπίο της Teletubbyland μέσα από το παιχνίδι. Δείτε το μοναδικό Tubby Phone και τις μαγικές οθόνες στις κοιλιές των Teletubbies.
10:35 Team Umizoomi Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Είναι μικροί, δυνατοί και έτοιμοι για μαθηματικά! Όταν κάποιος έχει ένα πρόβλημα στη πόλη Umi, η Milli, ο Geo και ο Bot χρησιμοποιούν τις 'μαθηματικές' τους δυνάμεις, για να δώσουν λύση.
11:00 Ντόρα η Μικρή Εξερευνήτρια Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Η Ντόρα, είναι μια χαριτωμένη κοριτσίστικη φατσούλα, που με τις ανησυχίες της προσκαλεί τους τηλεοπτικούς της φίλους στον μαγικό κόσμο της γνώσης και της εξερεύνησης.
11:30 Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Στην Axle City το μεγαλύτερο αστέρι είναι ο Μπλέιζ. Πρωταθλητής στην πίστα και ήρωας στους δρόμους. Του ζητούν βοήθεια όποτε υπάρχει πρόβλημα γιατί μπορεί να κάνει πράγματα που κανένα άλλο φορτηγό δεν μπορεί! Μαζί με τον 8χρονο AJ ξεπερνούν κάθε πρόβλημα.
12:00 Rusty Rivets Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον Ράστι, έναν σχεδιαστή-κατασκευαστή-δεκάχρονο που λύνει προβλήματα με την εφευρετικότητα του και τις καινοτόμες ιδέες του. Όποια κι αν είναι η πρόκληση, ο Ράστι πάντα βρίσκει λύση.
12:30 Cool Factor Ψυχαγωγία Nickelodeon
Οι υποψήφιοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερο από τους εαυτούς τους και να υπερβούν τα όριά τους. Αναρρίχηση, ράφτινγκ, καταδύσεις... όλα αυτά και πολλά άλλα περιμένουν τους διαγωνιζόμενους του 'Cool Factor'!
13:00 Danny Phantom Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Ο 14χρονος Danny Phantom χρησιμοποιώντας το πανέξυπνο μυαλό του και τις φοβερές υπερδυνάμεις του ως φάντασμα μετατρέπεται σε έναν έφηβο σούπερ ήρωα.
13:30 Tuff Puppy Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Ο Dudley Puppy είναι ο επιθετικός, πνευματώδης σκύλος, που του έδωσαν το ρόλο του ήρωα όταν προσελήφθη από το φοβερό, μυστικό οργανισμό κατά του εγκλήματος T.U.F.F. Στόχος του είναι να προστατεύει την πόλη του από εχθρικές και κακές ενέργειες!
14:00 The Mojicons Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων που μας παρουσιάζει όλα εκείνα που κρύβονται πίσω από τον μαγικό κόσμο του διαδικτύου, το οποίο κατοικείται από τα Mojicons - τα αμέτρητα emoticons που χρησιμοποιούμε στην ηλεκτρονική επικοινωνία μας.
14:30 Τα Μυστικά της Φάρμας Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής που παρουσιάζει με κωμικό τρόπο τι κάνουν τα ζώα όταν οι άνθρωποι δεν τα βλέπουν.
15:00 Η Ντόρα και οι Φίλοι της: Περιπέτειες στην Πόλη Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες. Η Ντόρα μεγαλώνει! Έχει μετακομίσει σε μια πόλη κοντά στη θάλασσα, πάει σε νέο σχολείο και είναι πιο πολυάσχολη από ποτέ. Βρήκε επίσης και νέους φίλους, με ένα κοινό, το πάθος τους για μάθηση και εξερεύνηση.
15:30 Maggie & Bianca Σειρές Nickelodeon
Η Maggie είναι ένα κορίτσι από την Αμερική που κέρδισε υποτροφία για την Ακαδημία Μόδας του Μιλάνο. Ένα όνειρο βγήκε αληθινό. Η Bianca είναι κόρη ενός πανίσχυρου Ιταλού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην βιομηχανία της μόδας.
16:00 Μαραθώνιος: Winx Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ιταλικής παραγωγής. Ακολουθούμε 6 φίλες (τις Bloom, Stella, Flora, Musa, Tecna και Aisha) που πάνε στο καλύτερο σχολείο για νεράιδες σε όλο το βασίλειο, στο Alfea College. Μεταμορφώνονται σε νεράιδες με μοναδικές μαγικές δυνάμεις που προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο.
17:00 Μπομπ ο Σφουγγαράκης Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Με ξεναγό τον Μπομπ, ένα ξέγνοιαστο θαλάσσιο σφουγγαράκι που ζει σε μια υποβρύχια πόλη, θα δοκιμάσουμε μια ανεπανάληπτη κατάδυση στον ωκεανό της περιπέτειας.
17:30 Τα Μυστικά της Αβύσσου Σειρές Nickelodeon
Ακολουθήστε τις περιπέτειες της οικογένειας Νέκτον, μιας ομάδας υποβρύχιων εξερευνήσεων! Με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και τη δίψα για ανακάλυψη, οι Νέκτονς ανακαλύπτουν τα μυστήρια του ανεξερεύνητου και ανεξήγητου ωκεανού.
18:00 Ο Άλβιννν!!! Και η Παρέα του Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Ταξίδι στη μουσική και στο γέλιο με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση. Η γνωστή παρέα για πρώτη φορά με νέα κινούμενα σχέδια. Οι δοκιμασίες και οι ταλαιπωρίες ενός πατέρα που προσπαθεί να μεγαλώσει έξι υπερ-ενεργητικά σκιουράκια. Σε κάθε επεισόδιο κι ένα νέο τραγούδι.
18:30 Rabbids Invasion Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Τα Rabbids προσγειώνονται στη Γη και τα πάντα τους προκαλούν έκπληξη. Ωστόσο, αυτά τα άφθαρτα και ανεξέλεγκτα πλάσματα δε δείχνουν κανένα σεβασμό στους κανόνες που διέπουν τη γήινη κοινωνία και προκαλούν χάος!
19:00 Σίμερ και Σάιν Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων, παραγωγής 2015. Οι δίδυμες Σίμερ και Σάιν είναι τα μυστικά τζίνι της Λία! Η Λία βρίσκεται πάντα σε δίλημμα και χρειάζεται τη βοήθειά των μαγικών της φίλων, και τα τζίνι είναι πάντα πρόθυμα να της εκπληρώσουν τρεις ευχές κάθε ημέρα.
19:30 Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Στην Axle City το μεγαλύτερο αστέρι είναι ο Μπλέιζ. Πρωταθλητής στην πίστα και ήρωας στους δρόμους. Του ζητούν βοήθεια όποτε υπάρχει πρόβλημα γιατί μπορεί να κάνει πράγματα που κανένα άλλο φορτηγό δεν μπορεί! Μαζί με τον 8χρονο AJ ξεπερνούν κάθε πρόβλημα.
20:00 Paw Patrol Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Το Paw Patrol είναι μία προσχολική σειρά με πρωταγωνιστές έξι ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων και ένα φοβερό όχημα, η ομάδα φέρνει εις πέρας δύσκολες αποστολές.
20:30 Ο Άλβιννν!!! Και η Παρέα του Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Ταξίδι στη μουσική και στο γέλιο με μοναδικό στόχο τη διασκέδαση. Η γνωστή παρέα για πρώτη φορά με νέα κινούμενα σχέδια. Οι δοκιμασίες και οι ταλαιπωρίες ενός πατέρα που προσπαθεί να μεγαλώσει έξι υπερ-ενεργητικά σκιουράκια. Σε κάθε επεισόδιο κι ένα νέο τραγούδι.
21:00 Mysticons Σειρές Nickelodeon
Τέσσερα κορίτσια που έχουν τη δυνατότητα να μετατρέπονται σε θρυλικούς πολεμιστές, που ονομάζονται Mysticons, ενώνονται ενάντια στο κακό.
21:30 Τα Μυστικά της Αβύσσου Σειρές Nickelodeon
Ακολουθήστε τις περιπέτειες της οικογένειας Νέκτον, μιας ομάδας υποβρύχιων εξερευνήσεων! Με τον υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και τη δίψα για ανακάλυψη, οι Νέκτονς ανακαλύπτουν τα μυστήρια του ανεξερεύνητου και ανεξήγητου ωκεανού.
22:00 Τα Χρονικά του Ζορρό Σειρές Nickelodeon
Ένας μοναδικός ήρωας που ζητά δικαιοσύνη με χιούμορ! Ο έφηβος Ντον Ντιέγκο αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του και αγωνίζεται ενάντια σε πολλούς αντιπάλους! Πώς γεννήθηκε ο πιο διάσημος μασκοφόρος ήρωας;
22:30 Μπομπ ο Σφουγγαράκης Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Με ξεναγό τον Μπομπ, ένα ξέγνοιαστο θαλάσσιο σφουγγαράκι που ζει σε μια υποβρύχια πόλη, θα δοκιμάσουμε μια ανεπανάληπτη κατάδυση στον ωκεανό της περιπέτειας.
23:00 Χελωνονιντζάκια Σειρές Nickelodeon
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Η σειρά παρουσιάζει την παρέα τεσσάρων έφηβων αδερφών που βγαίνουν από το κρησφύγετό τους που βρίσκεται στους υπονόμους της Νέας Υόρκης, και αντιμετωπίζοντας τους κινδύνους της μητρόπολης γίνονται οι απόλυτοι ήρωες... με καβούκι!
23:30 The Thundermans Σειρές Nickelodeon
Η Phoebe και ο Max Thunderman είναι δύο 14χρονα δίδυμα που μοιράζονται σπίτι, σχολείο, γενέθλια και μια σειρά από υπερδυνάμεις. H Phoebe έχει γίνει μία καλή ηρωίδα, ενώ ο Max το αντίθετο! Η αντιπαλότητά τους και τα κλασικά εφηβικά προβλήματα οδηγούν σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Παίζουν: Κίρα Κοσάριν,Ντιέγκο Βελάσκεζ,Τζακ Γκρίφο,Κρις Τόλμαν
00:00 Drake and Josh Σειρές Nickelodeon
Στην κωμική αυτή σειρά ο Drake και ο Josh είναι δύο έφηβοι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, μέχρι που οι γονείς των δύο αποφασίζουν να παντρευτούν! Τώρα, τα δύο αυτά παιδιά, αναγκάζονται να μάθουν να ζουν μαζί.
Παίζουν: Ντρέικ Μπελ,Τζος Πεκ,Μιράντα Κοσγκρόουβ
00:40 Drake and Josh Σειρές Nickelodeon
Στην κωμική αυτή σειρά ο Drake και ο Josh είναι δύο έφηβοι που δεν έχουν σχεδόν τίποτα κοινό, μέχρι που οι γονείς των δύο αποφασίζουν να παντρευτούν! Τώρα, τα δύο αυτά παιδιά, αναγκάζονται να μάθουν να ζουν μαζί.
Παίζουν: Ντρέικ Μπελ,Τζος Πεκ,Μιράντα Κοσγκρόουβ
01:00 Big Time Rush Σειρές Nickelodeon
Κωμική σειρά που πραγματεύεται τη φιλία και εξιστορεί την εύρεση, τη δημιουργία και την άνοδο ενός μουσικού group, που έχει προοπτικές να σκαρφαλώσει πολύ ψηλά στα charts.
Παίζουν: Κένταλ Σμιντ,Τζέιμς Μάσλοου,Κάρλος Πένα,Λόγκαν Χέντερσον
01:25 Victorious Σειρές Nickelodeon
Το χάος θα κυριαρχήσει στη ζωή της Tori Vegas! Η 16χρονη κοπέλα αρχίζει τη χρονιά της σε ένα καινούριο σχολείο, αλλά όχι οποιοδήποτε σχολείο. Είναι το Hollywood Arts, το top σχολείο για επίδοξους καλλιτέχνες.
Παίζουν: Βικτόρια Τζάστις,Μάθιου Μπένετ,Άβαν Τζόγκια
01:50 iCarly Σειρές Nickelodeon
Οι περιπέτειες της Carly σε μια κωμική σειρά όπου βλέπουμε πώς καταφέρνει η ίδια να κάνει ένα πολύ επιτυχημένο κωμικό σόου στο σπίτι της, το οποίο στη συνέχεια προβάλλει μέσω του διαδικτύου, μαζί με τη βοήθεια των φίλων της.
Παίζουν: Μιράντα Κοσγκρόουβ,Τζένετ ΜακΚάρντι,Νέιθαν Κρες
02:15 Οι Στοιχειωμένοι Χάθαγουεϊς Σειρές Nickelodeon
Η Μισέλ Χάθαγουεϊ και οι δυο κόρες της, η Τέιλορ και η Φράνκι, μετακομίζουν σε ένα σπίτι στη Νέα Ορλεάνη. Εκεί ανακαλύπτουν ότι ένας μπαμπάς με τους δυο γιους του ζουν ήδη εκεί και τυχαίνει να είναι φαντάσματα. Οι δυο οικογένειες επιχειρούν να ζήσουν μαζί αρμονικά.
Παίζουν: Άμπερ Μοντάνα,Κέρτις Χάρις,Μπέντζαμιν Φλόρες Τζούνιορ,Μπριάνα Άιντ
02:40 Οι Στοιχειωμένοι Χάθαγουεϊς Σειρές Nickelodeon
Η Μισέλ Χάθαγουεϊ και οι δυο κόρες της, η Τέιλορ και η Φράνκι, μετακομίζουν σε ένα σπίτι στη Νέα Ορλεάνη. Εκεί ανακαλύπτουν ότι ένας μπαμπάς με τους δυο γιους του ζουν ήδη εκεί και τυχαίνει να είναι φαντάσματα. Οι δυο οικογένειες επιχειρούν να ζήσουν μαζί αρμονικά.
Παίζουν: Άμπερ Μοντάνα,Κέρτις Χάρις,Μπέντζαμιν Φλόρες Τζούνιορ,Μπριάνα Άιντ
03:05 The Thundermans Σειρές Nickelodeon
Η Phoebe και ο Max Thunderman είναι δύο 14χρονα δίδυμα που μοιράζονται σπίτι, σχολείο, γενέθλια και μια σειρά από υπερδυνάμεις. H Phoebe έχει γίνει μία καλή ηρωίδα, ενώ ο Max το αντίθετο! Η αντιπαλότητά τους και τα κλασικά εφηβικά προβλήματα οδηγούν σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Παίζουν: Κίρα Κοσάριν,Ντιέγκο Βελάσκεζ,Τζακ Γκρίφο,Κρις Τόλμαν
03:30 The Thundermans Σειρές Nickelodeon
Η Phoebe και ο Max Thunderman είναι δύο 14χρονα δίδυμα που μοιράζονται σπίτι, σχολείο, γενέθλια και μια σειρά από υπερδυνάμεις. H Phoebe έχει γίνει μία καλή ηρωίδα, ενώ ο Max το αντίθετο! Η αντιπαλότητά τους και τα κλασικά εφηβικά προβλήματα οδηγούν σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.
Παίζουν: Κίρα Κοσάριν,Ντιέγκο Βελάσκεζ,Τζακ Γκρίφο,Κρις Τόλμαν
03:55 Supah Ninjas Σειρές Nickelodeon
Η σειρά παρακολουθεί τον Mike Fukanaga, ένα μαθητή γυμνασίου, ο οποίος ανακαλύπτει ότι προέρχεται από μια πολύ παλιά γενιά νίντζα. Υπό την καθοδήγηση του παππού του γίνεται ο ηγέτης μιας ομάδας μαχητών του εγκλήματος, γνωστή ως Supah Ninjas!
Παίζουν: Ράιαν Πότερ,Κάρλος Νάιτ,Γκρέισι Ντιζίνι
04:20 Supah Ninjas Σειρές Nickelodeon
Η σειρά παρακολουθεί τον Mike Fukanaga, ένα μαθητή γυμνασίου, ο οποίος ανακαλύπτει ότι προέρχεται από μια πολύ παλιά γενιά νίντζα. Υπό την καθοδήγηση του παππού του γίνεται ο ηγέτης μιας ομάδας μαχητών του εγκλήματος, γνωστή ως Supah Ninjas!
Παίζουν: Ράιαν Πότερ,Κάρλος Νάιτ,Γκρέισι Ντιζίνι
04:45 True Jackson Σειρές Nickelodeon
Κωμική σειρά, αμερικάνικης παραγωγής. H Τrue Jackson είναι μια έφηβη, η οποία έχοντας διεισδύσει στον κόσμο των μεγάλων δουλεύοντας για το είδωλο της, Max Madigan, θα μάθει πως ο χώρος της μόδας δε διαφέρει και πολύ από το προαύλιο του σχολείου της.
Παίζουν: Κέκε Πάλμερ,Άσλεϊ Αργκότα,Ματ Σίβλεϊ
05:10 True Jackson Σειρές Nickelodeon
Κωμική σειρά, αμερικάνικης παραγωγής. H Τrue Jackson είναι μια έφηβη, η οποία έχοντας διεισδύσει στον κόσμο των μεγάλων δουλεύοντας για το είδωλο της, Max Madigan, θα μάθει πως ο χώρος της μόδας δε διαφέρει και πολύ από το προαύλιο του σχολείου της.
Παίζουν: Κέκε Πάλμερ,Άσλεϊ Αργκότα,Ματ Σίβλεϊ
05:35 The Troop Σειρές Nickelodeon
Όλοι στο σχολείο πιστεύουν ότι ο Jake, η Hayley και ο Felix είναι νορμάλ παιδιά. Αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτά τα παιδιά ανήκουν σε μια μυστική υπηρεσία που ονομάζεται 'The Troop'. H αποστολή τους: να ελέγχουν τον πληθυσμό των τεράτων.
Παίζουν: Νίκολας Πάρσελ,Ντέιβιντ Ντελ Ρίο,Τζον Τζόουνς Μάρσαλ
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας