EPT2

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:00 Massa Fresca (Ε) Σειρές
07:00 Ο Φλύαρος Τομ και η παρέα του (Ε) Παιδικά
07:10 Ο Φλύαρος Τομ και η παρέα του (Ε) Παιδικά
07:20 Χάιντι (Ε) Παιδικά
07:45 Γιάκαρι (Ε) Παιδικά
07:55 Γιάκαρι (Ε) Παιδικά
08:00 Όλι: Περιπέτεια στο Βυθό (Ε) Παιδικά
08:15 Όλι: Περιπέτεια στο Βυθό (Ε) Παιδικά
08:25 Μάγια η Μέλισσα (Ε) Σειρές
08:40 Μάγια η Μέλισσα (Ε) Σειρές
09:00 Reinventing Forests (Ε) Ντοκιμαντέρ
10:00 Ακραίοι Σχεδιαστές Μόδας (Ε) Ντοκιμαντέρ
11:00 Μαντάμ Σουσού (Ε) Σειρές
11:30 Μαντάμ Σουσού (Ε) Σειρές
12:00 Ανάμεσα σε Τρεις Γυναίκες (Ε) Σειρές
13:00 Εναέριες Διαδρομές (Ε) Ντοκιμαντέρ
13:30 Κρουαζιέρα με τον Νάιτζελ Μάρβεν (Ε) Ντοκιμαντέρ
Επεισόδιο: 5. Ταξίδι στον Ινδικό Ωκεανό. Ο Νάιτζελ Μάρβεν συνεχίζει την περιπετειώδη κρουαζιέρα του σε αναζήτηση της άγριας φύσης στην Ινδία και στα νησιά που την περιβάλλουν.
14:30 Nomad Chef Ντοκιμαντέρ
15:30 Ο Μικρός Πρίγκιπας - 2ος Κύκλος (Ε) Παιδικά
16:00 Πίπη Φακιδομύτη (Ε) Παιδικά
16:30 Η Σφραγίδα του Θεού Ταινίες
18:30 I Love Lucy Σειρές
19:00 Amsterdam, London, New York: The Magnificent Three Ντοκιμαντέρ
20:00 Τα Στέκια - 3ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
21:00 Στα βαθιά (The Deep) Ταινίες
22:45 Πολιτιστικό Δελτίο Ψυχαγωγία
23:00 ΕΡΤ Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός (Ε) Ειδήσεις
23:40 The Wire - 2ος Κύκλος Σειρές
00:40 Παραλάβατε Διορισμόν (Ε) Σειρές
02:20 Μαντάμ Σουσού (Ε) Σειρές
02:50 Μαντάμ Σουσού (Ε) Σειρές
03:20 Ανάμεσα σε Τρεις Γυναίκες (Ε) Σειρές
04:15 Amsterdam, London, New York: The Magnificent Three (Ε) Ντοκιμαντέρ
05:15 Κρουαζιέρα με τον Νάιτζελ Μάρβεν (Ε) Ντοκιμαντέρ
06:00 Massa Fresca (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 55. Ο Σεμπαστιάο δέχεται ένα τηλεφώνημα από την Αντόνια και ο Ντιαμαντίν θα δείξει ότι διατηρεί τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Δείχνει στον Φρανσίσκο μία φωτογραφία από τις κάμερες παρακολούθησης, όπου διακρίνεται η Αντόνια. Η Λεονόρ αμφισβητεί το αποτέλεσμα των εκλογών.
Παίζουν: Μαφάλντα Μαραφούστα,Ντουάρτε Γκόμεζ,Μπεατρίς Μπαρόσα,Πέντρο Καρβάλιο
07:00 Ο Φλύαρος Τομ και η παρέα του (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 7. Μια παρέα ανθρωπόμορφων ζώων ζει και εργάζεται σ' ένα στούντιο εφαρμογών. Ο αρχηγός τους, ο γάτος Φλύαρος Τομ, είναι γεμάτος πρωτότυπες ιδέες και όνειρα για το μέλλον. Η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι η γάτα Άντζελα, μια όμορφη τραγουδίστρια που θέλει να γίνει διάσημη.
07:10 Ο Φλύαρος Τομ και η παρέα του (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 8. Μια παρέα ανθρωπόμορφων ζώων ζει και εργάζεται σ' ένα στούντιο εφαρμογών. Ο αρχηγός τους, ο γάτος Φλύαρος Τομ, είναι γεμάτος πρωτότυπες ιδέες και όνειρα για το μέλλον. Η μεγαλύτερη αδυναμία του είναι η γάτα Άντζελα, μια όμορφη τραγουδίστρια που θέλει να γίνει διάσημη.
07:20 Χάιντι (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 29. Σειρά κινούμενων σχεδίων (3D Animation), συμπαραγωγής Γαλλίας-Αυστραλίας 2015, βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Γιοχάνα Σπίρι. Η Χάιντι, ένα ορφανό επτάχρονο κορίτσι, φθάνει στις Ελβετικές Άλπεις για να ζήσει στην καλύβα του ερημίτη παππού της.
07:45 Γιάκαρι (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 67. Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Ο Γιάκαρι είναι ένας μικρός Ινδιάνος που διαθέτει το χάρισμα να μπορεί να καταλαβαίνει τις γλώσσες όλων των ζώων και να συνεννοείται μαζί τους.
07:55 Γιάκαρι (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 68. Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων. Ο Γιάκαρι είναι ένας μικρός Ινδιάνος που διαθέτει το χάρισμα να μπορεί να καταλαβαίνει τις γλώσσες όλων των ζώων και να συνεννοείται μαζί τους.
08:00 Όλι: Περιπέτεια στο Βυθό (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 17. Μέρος Α. Σειρά Κινουμένων σχεδίων γαλλικής παραγωγής 2006. Παρακολουθούμε τις τρελές περιπέτειες του Όλυ και της Μπεθ, δύο νέων ερευνητικών υποβρυχίων, που εκπαιδεύονται.
08:15 Όλι: Περιπέτεια στο Βυθό (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 17. Μέρος Β. Σειρά Κινουμένων σχεδίων γαλλικής παραγωγής 2006. Παρακολουθούμε τις τρελές περιπέτειες του Όλυ και της Μπεθ, δύο νέων ερευνητικών υποβρυχίων, που εκπαιδεύονται.
08:25 Μάγια η Μέλισσα (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 3. Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βελγικής παραγωγής 2012. Η 'Μάγια η Μέλισσα' είναι η ιστορία μιας μικρής μέλισσας με τη δική της, ξεχωριστή προσωπικότητα. Οι περιπέτειές της, την οδηγούν πάντα σε μπελάδες αλλά με τη βοήθεια του Φλιπ και του Βίλλυ, τα καταφέρνει να γλιτώσει μια χαρά!
08:40 Μάγια η Μέλισσα (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 4. Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βελγικής παραγωγής 2012. Η 'Μάγια η Μέλισσα' είναι η ιστορία μιας μικρής μέλισσας με τη δική της, ξεχωριστή προσωπικότητα. Οι περιπέτειές της, την οδηγούν πάντα σε μπελάδες αλλά με τη βοήθεια του Φλιπ και του Βίλλυ, τα καταφέρνει να γλιτώσει μια χαρά!
09:00 Reinventing Forests (Ε) Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: 4. Guyana. Τα μεγάλα δάση του πλανήτη, αποτελώντας 'εμπόδιο' στην πρόοδο και την ανάπτυξη, φαίνονται να είναι καταδικασμένα. Σήμερα όμως, σημαντικές αλλαγές κάνουν την εμφάνισή τους στην Τασμανία, στο Κογκό, στη Γαλλία, στο Μπαγκλαντές και στη Λατινική Αμερική.
10:00 Ακραίοι Σχεδιαστές Μόδας (Ε) Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: Τουρκία. Σειρά ντοκιμαντέρ, παραγωγής Γαλλίας 2015. Όταν οι άνθρωποι μιλούν για μόδα, η πρώτη τους σκέψη πηγαίνει στη Νέα Υόρκη, στο Παρίσι, στο Μιλάνο... Όμως το παιχνίδι μεταβάλλεται και νέα κέντρα μόδας ξεπροβάλλουν σε όλο τον κόσμο: Ρανγκούν, Αλγέρι, Αϊτή, ακόμη και στο Καράτσι!
11:00 Μαντάμ Σουσού (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 25. Μετά τη γέννηση του μωρού, η Σουσού αποφασίζει να συντάξει το 'Μικρό Πρωτόκολλο' που θα ισχύσει για τη μικρή Κάθριν και ανακηρύσσει τον Λεό 'Ανώτατο Παιδάρχη'. Ο Μηνάς συναντά την ερωμένη του και κατόπιν καταστρώνει σχέδια με τον Μιχαλάκη για να εξαπατήσουν τη Σουσού.
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαγεωργίου
Παίζουν: Θανάσης Παπαγεωργίου,Άννα Παναγιωτοπούλου,Άγγελος Αντωνόπουλος,Πάνος Χατζηκουτσέλης,Παύλος Χαϊκάλης
11:30 Μαντάμ Σουσού (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 26. (Τελευταίο). Η Σουσού μαθαίνει από ένα γράμμα του συζύγου της πως εγκαταλείπει την οικογένειά του, λόγω της οικονομικής καταστροφής. Το υπηρετικό προσωπικό φεύγει και το σπίτι αδειάζει από έπιπλα. Το παιδί το αφήνουν στην οικογένεια Χρυσάφη, ενώ η Σουσού επιστρέφει στον Παναγιωτάκη.
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαγεωργίου
Παίζουν: Θανάσης Παπαγεωργίου,Άννα Παναγιωτοπούλου,Άγγελος Αντωνόπουλος,Πάνος Χατζηκουτσέλης,Παύλος Χαϊκάλης
12:00 Ανάμεσα σε Τρεις Γυναίκες (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 13. Τελευταίο. Mεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Η Τίνα, μια άστατη νεαρή κοπέλα, είναι ερωτευμένη με τον ποιητή Πέτρο Βαλκάνη, σύζυγο μιας οικογενειακής της φίλης. Mε τη βοήθεια της φίλης της Δώρας, που της γράφει τα ερωτικά γράμματα, καταφέρνει να τον κερδίσει.
Σκηνοθεσία: Κώστας Πρέκας
Παίζουν: Κώστας Πρέκας,Άννα Αδριανού,Κάρμεν Ρουγγέρη,Ασπασία Τζιτζικάκη
13:00 Εναέριες Διαδρομές (Ε) Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: 9. Από το Σάφι στο Γκελμίμ. Στο Σάφι ο Βίνσεντ γεύεται την τοπική λιχουδιά, το περιστέρι και μαγεύεται από τις απίστευτες ικανότητες προσανατολισμού αυτών των πουλιών, ενώ στη συνέχεια ξεκινά για την καρδιά της ερήμου όπου γνωρίζει έναν κυνηγό μετεωριτών!
13:30 Κρουαζιέρα με τον Νάιτζελ Μάρβεν (Ε) Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: 5. Ταξίδι στον Ινδικό Ωκεανό. Ο Νάιτζελ Μάρβεν συνεχίζει την περιπετειώδη κρουαζιέρα του σε αναζήτηση της άγριας φύσης στην Ινδία και στα νησιά που την περιβάλλουν.
14:30 Nomad Chef Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: 9. Ο νομάς σεφ Τζοκ Τζονφρίλο συνδυάζει τα περιπετειώδη ταξίδια με την εξαιρετικά πρωτότυπη μαγειρική, καθώς γυρίζει τον κόσμο, αναζητώντας την έμπνευση και τα υλικά σε κάποιες από τις πιο απομακρυσμένες περιοχές του κόσμου!
15:30 Ο Μικρός Πρίγκιπας - 2ος Κύκλος (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 12. Παιδική σειρά γαλλικής παραγωγής 2010-2012. Ο Μικρός Πρίγκιπας ζει σε έναν αστεροειδή μαζί με το αγαπημένο του Τριαντάφυλλο και ταξιδεύει στο γαλαξία, καθισμένος πάνω στο μυθικό του αεροπλάνο. Τον συνοδεύει η φίλη του η αλεπού, που μιλάει.
16:00 Πίπη Φακιδομύτη (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 18. Η Πίπη Φακιδομύτη, ένα κορίτσι με κόκκινα μαλλιά, φακίδες και υπερφυσικές δυνάμεις, εγκαταλείπει τη ναυτική ζωή για να εγκατασταθεί στο καινούριο της σπίτι. Στη βίλα Βιλεκούλα δεν υπάρχουν γονείς για να βάλουν κανόνες και η Πίπη με τους φίλους της μοιράζονται ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού.
16:30 Η Σφραγίδα του Θεού Ταινίες EPT2
Ελληνική ταινία. Δράμα παραγωγής 1969. Μετά από πολλά χρόνια δουλειάς στη θάλασσα, ο Ανδρέας γυρνάει στο νησί του, προκειμένου να απαλλάξει από την ατίμωση το όνομα του νεκρού πατέρα του, αλλά και να κλείσει τις οφειλές του, παίρνοντας πίσω το καΐκι της οικογένειάς του.
Σκηνοθεσία: Απόστολος Τεγόπουλος
Παίζουν: Νίκος Ξανθόπουλος,Κατερίνα Βασιλάκου,Ανέστης Βλάχος,Στέφανος Στρατηγός,Μάνος Κατράκης,Ελένη Ζαφειρίου,Παντελής Ζερβός
18:30 I Love Lucy Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 30. Κωμική σειρά παραγωγής ΗΠΑ, 1951-1957. Ο Κουβανός Ρίκι Ρικάρντο, αρχηγός ενός μουσικού γκρουπ, θα ήταν ευτυχής αν η γυναίκα του, Λούσι, ήταν μια απλή νοικοκυρά. Ωστόσο, αυτή προσπαθεί διαρκώς να εμφανίζεται στο κλαμπ Τροπικάνα όπου εργάζεται ο Ρίκι.
Παίζουν: Λουσίλ Μπολ,Ντέζι Αρνάζ,Βίβιαν Βανς
19:00 Amsterdam, London, New York: The Magnificent Three Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: 3. Άμστερνταμ, Λονδίνο και Ν. Υόρκη συνέβαλαν στη γέννηση και την ανάπτυξη της 'παγκόσμιας πόλης': μια αστική φιλοσοφία που έχει δημιουργήσει ένα νέο αρχιτεκτονικό τοπίο. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της πόλης στο χρόνο και το χώρο και πλάνα διάσημων και λιγότερο γνωστών μνημείων.
20:00 Τα Στέκια - 3ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: Η Καντίνα. Μία νυχτερινή βόλτα στους δρόμους της Αθήνας θα επιβεβαιώσει ότι οι καντίνες ξορκίζουν την πείνα και τη μοναξιά του νυχτερινού τοπίου. Τα 'Στέκια' πραγματοποιούν ένα γαστριμαργικό ταξίδι στις καντίνες της Αθήνας, συναντούν τους ανθρώπους τους και μαθαίνουν τα μυστικά του καλού 'βρώμικου'.
21:00 Στα βαθιά (The Deep) Ταινίες EPT2
Ξένη ταινία. Δράμα παραγωγής 2012. Παραγωγή: Ισλανδία. Νότια Ισλανδία 1984. Ο ψαράς Γκούλι είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που ζει σε μια μικρή πόλη της Ισλανδίας. Ένα μοιραίο χειμωνιάτικο ξημέρωμα ο Γκούλι βγαίνει για ψάρεμα. Κακοί χειρισμοί και κακοκαιρία ανατρέπουν το σκάφος και σώζεται ως εκ θαύματος.
Σκηνοθεσία: Μπαλταζάρ Κορμάκουρ
Παίζουν: Όλαφουρ Ντάρι Όλαφσον,Γιόι Γιόχανσον,Μπιορν Θορς
22:45 Πολιτιστικό Δελτίο Ψυχαγωγία EPT2
Με την Ματίνα Καλτάκη.
23:00 ΕΡΤ Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός (Ε) Ειδήσεις EPT2
Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και ενημερωθείτε έγκαιρα και αντικειμενικά για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας από την ειδησεογραφική ομάδα της ΕΡΤ.
23:40 The Wire - 2ος Κύκλος Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 9. Αδέσποτες Σφαίρες. Η προσπάθεια του Μπόντι να βελτιώσει τις πωλήσεις ναυαγεί εντελώς, πράγμα που αναγκάζει τον Μπελ να αναθεωρήσει τη στρατηγική του. Ο ΜακΝόλτι σε μυστική αποστολή στον οίκο ανοχής και χωρίς την αριθμητική υπεροχή, περιμένει τη 'σωτηρία'.
00:40 Παραλάβατε Διορισμόν (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 4. Ελληνική κοινωνική σειρά παραγωγής 2002, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Σπύρου Γκρίντζου. Ο κεντρικός ήρωας απολαμβάνει τη ζωή του μέχρι τη στιγμή που διορίζεται σ'ένα κακοτράχαλο χωριό στις κορυφές του Χελμού!
02:20 Μαντάμ Σουσού (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 25. Μετά τη γέννηση του μωρού, η Σουσού αποφασίζει να συντάξει το 'Μικρό Πρωτόκολλο' που θα ισχύσει για τη μικρή Κάθριν και ανακηρύσσει τον Λεό 'Ανώτατο Παιδάρχη'. Ο Μηνάς συναντά την ερωμένη του και κατόπιν καταστρώνει σχέδια με τον Μιχαλάκη για να εξαπατήσουν τη Σουσού.
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαγεωργίου
Παίζουν: Θανάσης Παπαγεωργίου,Άννα Παναγιωτοπούλου,Άγγελος Αντωνόπουλος,Πάνος Χατζηκουτσέλης,Παύλος Χαϊκάλης
02:50 Μαντάμ Σουσού (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 26. (Τελευταίο). Η Σουσού μαθαίνει από ένα γράμμα του συζύγου της πως εγκαταλείπει την οικογένειά του, λόγω της οικονομικής καταστροφής. Το υπηρετικό προσωπικό φεύγει και το σπίτι αδειάζει από έπιπλα. Το παιδί το αφήνουν στην οικογένεια Χρυσάφη, ενώ η Σουσού επιστρέφει στον Παναγιωτάκη.
Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαγεωργίου
Παίζουν: Θανάσης Παπαγεωργίου,Άννα Παναγιωτοπούλου,Άγγελος Αντωνόπουλος,Πάνος Χατζηκουτσέλης,Παύλος Χαϊκάλης
03:20 Ανάμεσα σε Τρεις Γυναίκες (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 13. Mεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Η Τίνα, μια άστατη νεαρή κοπέλα, είναι ερωτευμένη με τον ποιητή Πέτρο Βαλκάνη, σύζυγο μιας οικογενειακής της φίλης. Mε τη βοήθεια της φίλης της Δώρας, που της γράφει τα ερωτικά γράμματα, καταφέρνει να τον κερδίσει.
Σκηνοθεσία: Κώστας Πρέκας
Παίζουν: Κώστας Πρέκας,Άννα Αδριανού,Κάρμεν Ρουγγέρη,Ασπασία Τζιτζικάκη
04:15 Amsterdam, London, New York: The Magnificent Three (Ε) Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: 2. Άμστερνταμ, Λονδίνο και Ν. Υόρκη συνέβαλαν στη γέννηση και την ανάπτυξη της 'παγκόσμιας πόλης': μια αστική φιλοσοφία που έχει δημιουργήσει ένα νέο αρχιτεκτονικό τοπίο. Παρακολουθήστε την εξέλιξη της πόλης στο χρόνο και το χώρο και πλάνα διάσημων και λιγότερο γνωστών μνημείων.
05:15 Κρουαζιέρα με τον Νάιτζελ Μάρβεν (Ε) Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: 5. Ταξίδι στον Ινδικό Ωκεανό. Ο Νάιτζελ Μάρβεν συνεχίζει την περιπετειώδη κρουαζιέρα του σε αναζήτηση της άγριας φύσης στην Ινδία και στα νησιά που την περιβάλλουν.
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας