EPT2

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:00 Massa Fresca (Ε) Σειρές
07:00 O Γκρίζι και τα Λέμινς (Ε) Παιδικά
07:05 O Γκρίζι και τα Λέμινς (Ε) Παιδικά
07:15 O Γκρίζι και τα Λέμινς (Ε) Παιδικά
07:20 O Γκρίζι και τα Λέμινς (Ε) Παιδικά
07:30 Ο Ανυπόφορος Χένρυ (Ε) Σειρές
07:45 Ο Ανυπόφορος Χένρυ (Ε) Σειρές
08:00 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ειδικό
10:30 Φωτεινά Μονοπάτια - 2ος Κύκλος (Ε) Ντοκιμαντέρ
11:00 Φωτεινά Μονοπάτια - 2ος Κύκλος (Ε) Ντοκιμαντέρ
11:30 ΟΜΜΑ Στις Τέχνες Ντοκιμαντέρ
12:00 Εν Συνόλω Μουσική
13:00 Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι (Ε) Σειρές
13:40 Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι (Ε) Σειρές
14:15 Αντιγράφοντας τον Μπετόβεν (Copying Beethoven) Ταινίες
16:00 Άξιον Εστί Ψυχαγωγία
17:00 Selfie (Ε) Τηλεπαιχνίδια
18:00 Ες Αύριον τα Σπουδαία - 4ος Κύκλος (Ε) Ντοκιμαντέρ
18:30 La Senora Σειρές
20:00 Ντετέκτιβ Μέρντοχ - 7ος Κύκλος Σειρές
21:00 Η Ζωή Είναι Στιγμές Ψυχαγωγία
22:00 Στα Άκρα - 15ος Κύκλος Ψυχαγωγία
23:00 ΕΡΤ Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός Ειδήσεις
23:40 Το Γάλα Ταινίες
01:30 Ντετέκτιβ Μέρντοχ - 7ος Κύκλος (Ε) Σειρές
02:30 Η Ζωή Είναι Στιγμές (Ε) Ψυχαγωγία
03:30 Στα Άκρα - 15ος Κύκλος (Ε) Ψυχαγωγία
04:30 La Senora (Ε) Σειρές
06:00 Massa Fresca (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 102. Η Αντόνια αποκαλύπτει στον Φρανσίσκο πώς εκμεταλλεύτηκε το εργοστάσιο και όταν ο Βισέντε άρχισε να την υποψιάζεται, σκότωσε αυτόν και την Ινές και τώρα απειλεί να σκοτώσει κι αυτόν, αλλά εμφανίζονται ο Σεμπαστιάο και ο Ντιαμαντίνο που εξουδετερώνουν τους υπόλοιπους.
Παίζουν: Μαφάλντα Μαραφούστα,Ντουάρτε Γκόμεζ,Μπεατρίς Μπαρόσα,Πέντρο Καρβάλιο
07:00 O Γκρίζι και τα Λέμινς (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 45. Παραγωγή Γαλλίας, 2017. Στην καρδιά ενός πυκνού δάσους, κάπου στον Καναδά, υπάρχει το σπίτι του δασοφύλακα, που είναι ζεστό, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο. Όταν ο ιδιοκτήτης απουσιάζει, ο αρκούδος Γκρίζι αναλαμβάνει ρόλο οικοδεσπότη.
07:05 O Γκρίζι και τα Λέμινς (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 46. Παραγωγή Γαλλίας, 2017. Στην καρδιά ενός πυκνού δάσους, κάπου στον Καναδά, υπάρχει το σπίτι του δασοφύλακα, που είναι ζεστό, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο. Όταν ο ιδιοκτήτης απουσιάζει, ο αρκούδος Γκρίζι αναλαμβάνει ρόλο οικοδεσπότη.
07:15 O Γκρίζι και τα Λέμινς (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 47. Παραγωγή Γαλλίας, 2017. Στην καρδιά ενός πυκνού δάσους, κάπου στον Καναδά, υπάρχει το σπίτι του δασοφύλακα, που είναι ζεστό, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο. Όταν ο ιδιοκτήτης απουσιάζει, ο αρκούδος Γκρίζι αναλαμβάνει ρόλο οικοδεσπότη.
07:20 O Γκρίζι και τα Λέμινς (Ε) Παιδικά EPT2
Επεισόδιο: 48. Παραγωγή Γαλλίας, 2017. Στην καρδιά ενός πυκνού δάσους, κάπου στον Καναδά, υπάρχει το σπίτι του δασοφύλακα, που είναι ζεστό, άνετο και πλήρως εξοπλισμένο. Όταν ο ιδιοκτήτης απουσιάζει, ο αρκούδος Γκρίζι αναλαμβάνει ρόλο οικοδεσπότη.
07:30 Ο Ανυπόφορος Χένρυ (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 23. Παραγωγή Αγγλίας 2006 - 2008. Ο Χένρι ξέρει βαθιά μέσα του πως είναι προορισμένος για μεγάλα πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν το ξέρει κανένας άλλος. Και ο Χένρι πρέπει κάθε φορά να μπαίνει στον κόπο να το αποδείξει.
07:45 Ο Ανυπόφορος Χένρυ (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 24. Παραγωγή Αγγλίας 2006 - 2008. Ο Χένρι ξέρει βαθιά μέσα του πως είναι προορισμένος για μεγάλα πράγματα. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό δεν το ξέρει κανένας άλλος. Και ο Χένρι πρέπει κάθε φορά να μπαίνει στον κόπο να το αποδείξει.
08:00 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ειδικό EPT2
Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τη Θεία Λειτουργία, από τον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης.
10:30 Φωτεινά Μονοπάτια - 2ος Κύκλος (Ε) Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: Κεφαλονιά: το νησί του Αγίου Γερασίμου. Η εκπομπή επισκέπτεται το κέντρο του θρησκευτικού προσκυνήματος στο νησί της Κεφαλονιάς, το Μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου. Στην εκκλησία της Παναγίας στη μονή, φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου Γερασίμου, μέσα σε μία λάρνακα. Μέσα στο ναό, σώζεται και το ασκητήριο του Αγίου.
11:00 Φωτεινά Μονοπάτια - 2ος Κύκλος (Ε) Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: Ζάκυνθος: το νησί του Αγίου Διονυσίου, του Αγίου της Συγγνώμης. Στο λιμάνι της Ζακύνθου, βρίσκεται ο μεγαλοπρεπής Ναός του Αγίου Διονυσίου, προστάτης του νησιού. Ο Άγιος της Συγγνώμης.
11:30 ΟΜΜΑ Στις Τέχνες Ντοκιμαντέρ EPT2
Στο πλαίσιο της πολύχρονης συνεργασίας της με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η εκπομπή θα παρουσιάζει τα όσα πρόκειται να παρακολουθούν οι επισκέπτες του Μεγάρου κάθε εβδομάδα στις πολλές και ποικίλες αίθουσές του.
Παρουσίαση: Χρίστος Παπαγεωργίου
12:00 Εν Συνόλω Μουσική EPT2
Επεισόδιο: Μπετόβεν / Μπραμς. Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα παρουσιάζει το 'Κοντσέρτο για πιάνο σε ντο μείζονα, αρ.1, op.15' του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν και την 'Academic Festival Overture' του Γιοχάνες Μπραμς. Σολίστ: Νεφέλη Μούσουρα, πιάνο. Μουσική διεύθυνση: Παναγιώτης Διαμαντής.
13:00 Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 21. Οι κάτοικοι του Γουόλνατ Γκρόουβ σώζουν τον Γκράχαμ Στιούαρτ από την οργή του μεθυσμένου πατέρα του και τον φυγαδεύουν στη φάρμα των Ίνγκαλς για ν' αναρρώσει. Αργότερα, ο Τζον Στιούαρτ συνειδητοποιεί τους λόγους που τον ωθούν στο ποτό.
Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Κλάξτον,Μόρι Ντέξτερ,Βίκτορ Φρεντς
Παίζουν: Μελίσα Γκίλμπερτ,Μάικλ Λάντον,Κάρεν Γκρασλ,Μελίσα Σου Άντερσον,Λίντσεϊ Γκρίνμπους
13:40 Το Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 22. Πιστεύοντας ότι έχουν πέσει θύματα απάτης, οι αγρότες του Γουόλνατ Γκρόουβ εκφράζουν το θυμό τους στην έγκυο σύζυγο του ανθρώπου που υποσχέθηκε να τους προμηθεύσει με σπόρους. Σύντομα, οι κάτοικοι επανορθώνουν για τη συμπεριφορά τους.
Σκηνοθεσία: Γουίλιαμ Κλάξτον,Μόρι Ντέξτερ,Βίκτορ Φρεντς
Παίζουν: Μελίσα Γκίλμπερτ,Μάικλ Λάντον,Κάρεν Γκρασλ,Μελίσα Σου Άντερσον,Λίντσεϊ Γκρίνμπους
14:15 Αντιγράφοντας τον Μπετόβεν (Copying Beethoven) Ταινίες EPT2
Ξένη ταινία. Δράμα αμερικάνικης παραγωγής 2006. Ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν έχει χάσει την ακοή του. Απομένουν τέσσερις μέρες για την παρουσίαση της Ενάτης Συμφωνίας, παρουσία του Αρχιδούκα και μονάρχη της Αυστροoυγγρικής αυτοκρατορίας. Ο 'αντιγραφέας' του Γερμανού μουσικού πάσχει από την επάρατη νόσο. Ο νέος αντιγραφέας θα είναι η Άννα Χολτζ.
Σκηνοθεσία: Ανιέσκα Χόλαντ
Παίζουν: Μπιλ Στιούαρτ,Μάθιου Γκουντ,Εντ Χάρις,Νταϊάν Κρούγκερ,Φιλίντα Λο
16:00 Άξιον Εστί Ψυχαγωγία EPT2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Επεισόδιο: 2. Νέοι Εκδοτικοί Οίκοι. Ο Βασίλης Βασιλικός συνομιλεί με εκδότες που ξεκίνησαν τη δραστηριότητά τους εν μέσω κρίσης για το σκεπτικό και το στίγμα των εκδοτικών τους οίκων, το εκδοτικό τους πρόγραμμα και γενικότερα για την εκδοτική τους δραστηριότητα.
Σκηνοθεσία: Τάκης Παπαγιαννίδης
Παρουσίαση: Βασίλης Βασιλικός
17:00 Selfie (Ε) Τηλεπαιχνίδια EPT2
Επεισόδιο: 7. Μακρινίτσα. Στο αποψινό επεισόδιο ταξιδεύουμε στο 'μπαλκόνι του Πηλίου', την πανέμορφη Μακρινίτσα και γνωρίζουμε την παραδοσιακή της ομορφιά, τους ανθρώπους της, αλλά και την ιστορία της μ' έναν διαφορετικό τρόπο.
18:00 Ες Αύριον τα Σπουδαία - 4ος Κύκλος (Ε) Ντοκιμαντέρ EPT2
Επεισόδιο: 3. Παύλιανη Project. Η Μαρία Λιάγκα, έχοντας περάσει όλες τις διακοπές της παιδικής της ηλικίας στο χωριό, ένιωσε την ανάγκη να μεταμορφώσει τον τόπο σ' έναν 'κόσμο' παραμυθιού. Δεν περιορίστηκε μόνο στη μεταμόρφωση του τόπου αλλά και στην ένωση και συσπείρωση των κατοίκων.
18:30 La Senora Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 15. Η υιοθεσία Ενκάρνα και υιού στο σπίτι του μαρκήσιου, δημιουργεί ανησυχίες και υποδαυλίζει τις υποψίες σχετικά με τον Πάμπλο.
Παίζουν: Αντριάνα Ουγκάρτε,Ροδόλφο Σάντσο,Ρομπέρτο Ενρίκεζ,Κάρμεν Κονέσα
20:00 Ντετέκτιβ Μέρντοχ - 7ος Κύκλος Σειρές EPT2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Επεισόδιο: 4. ειρά μυστηρίου εποχής, παραγωγής Καναδά. Τορόντο, 1895. Ο ντετέκτιβ Μέρντοχ, χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα μέσα της εγκληματολογίας και με τη βοήθεια των σύγχρονων επιστημονικών ανακαλύψεων, εξιχνιάζει τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα του Τορόντο των αρχών του 20ού αιώνα.
Παίζουν: Γιάννικ Μπίσον,Τόμας Κραιγκ,Ελέν Τζόι,Τζόνι Χάρις
21:00 Η Ζωή Είναι Στιγμές Ψυχαγωγία EPT2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Επεισόδιο: 3. Ένκε Φεζολλάρι. Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη είναι ο σκηνοθέτης Ένκε Φεζολλάρι. Καλεσμένοι επίσης, φίλοι και συνεργάτες του σκηνοθέτη από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής του.
22:00 Στα Άκρα - 15ος Κύκλος Ψυχαγωγία EPT2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Επεισόδιο: 3. Βάλτερ Πούχνερ (καθηγητής Θεατρολογίας). Ο καθηγητής Θεατρολογίας Βάλτερ Πούχνερ, μεταξύ άλλων, μιλά με ενθουσιασμό στη Βίκυ Φλέσσα για τον Καραγκιόζη, τον Άι -Γιώργη, τα ήθη και τα έθιμα των Βαλκανίων, τα θεατρικά δρώμενα, καθώς και για την Ελλάδα στο σταυροδρόμι των λαών και των πολιτισμών.
23:00 ΕΡΤ Ειδήσεις - Αθλητικά - Καιρός Ειδήσεις EPT2
Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και ενημερωθείτε έγκαιρα και αντικειμενικά για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας από την ειδησεογραφική ομάδα της ΕΡΤ.
23:40 Το Γάλα Ταινίες EPT2
Ελληνική ταινία. Κοινωνική παραγωγής 2011. Έχοντας μεταναστεύσει εδώ και χρόνια από την Τιφλίδα, ο φιλόδοξος Αντώνης είναι πρόθυμος να ανελιχθεί και να γυρίσει την πλάτη στις ρίζες του. Ο αδελφός του από την άλλη, αρνείται να ζήσει στο σήμερα, παραμένει αδύναμος και αφελής. Η μητέρα τους βρίσκεται στη μέση προσπαθώντας να τους φέρει κοντά.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Σιούγας
Παίζουν: Ιωάννα Τσιριγκούλη,Προμηθέας Αλειφερόπουλος,Όμηρος Πουλάκης,Ηρώ Μπέζου,Δημήτρης Μαύρος
01:30 Ντετέκτιβ Μέρντοχ - 7ος Κύκλος (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 4. Η επιστροφή του Σέρλοκ. Ο Μέρντοχ ερευνά την εξαφάνιση μιας γκουβερνάντας και τον βοηθά ο άνθρωπος που θεωρεί τον εαυτό του τον πραγματικό Σέρλοκ Χολμς.
Παίζουν: Γιάννικ Μπίσον,Τόμας Κραιγκ,Ελέν Τζόι,Τζόνι Χάρις
02:30 Η Ζωή Είναι Στιγμές (Ε) Ψυχαγωγία EPT2
Επεισόδιο: 3. Ένκε Φεζολλάρι. Καλεσμένος του Ανδρέα Ροδίτη είναι ο σκηνοθέτης Ένκε Φεζολλάρι. Καλεσμένοι επίσης, φίλοι και συνεργάτες του σκηνοθέτη από μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο της ζωής του.
03:30 Στα Άκρα - 15ος Κύκλος (Ε) Ψυχαγωγία EPT2
Επεισόδιο: 3. Βάλτερ Πούχνερ (καθηγητής Θεατρολογίας). Ο καθηγητής Θεατρολογίας Βάλτερ Πούχνερ, μεταξύ άλλων, μιλά με ενθουσιασμό στη Βίκυ Φλέσσα για τον Καραγκιόζη, τον Άι -Γιώργη, τα ήθη και τα έθιμα των Βαλκανίων, τα θεατρικά δρώμενα, καθώς και για την Ελλάδα στο σταυροδρόμι των λαών και των πολιτισμών.
04:30 La Senora (Ε) Σειρές EPT2
Επεισόδιο: 15. Η υιοθεσία Ενκάρνα και υιού στο σπίτι του μαρκήσιου, δημιουργεί ανησυχίες και υποδαυλίζει τις υποψίες σχετικά με τον Πάμπλο.
Παίζουν: Αντριάνα Ουγκάρτε,Ροδόλφο Σάντσο,Ρομπέρτο Ενρίκεζ,Κάρμεν Κονέσα
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας