Travel Channel

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:00 Τα Μυστήρια των Κάστρων - 3ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
07:00 Αναζητώντας Σπίτια ανά τον Κόσμο - 78ος Κύκλος Ριάλιτι
07:30 Αναζητώντας Σπίτια ανά τον Κόσμο - 78ος Κύκλος Ριάλιτι
08:00 Αναζητώντας Σπίτια ανά τον Κόσμο - 78ος Κύκλος Ριάλιτι
08:30 Αναζητώντας Σπίτια ανά τον Κόσμο - 79ος Κύκλος Ριάλιτι
09:00 Διάσωση Σπιτιών - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
09:30 Διάσωση Σπιτιών - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
10:00 Ξενοδοχεία προς Διάσωση - 6ος Κύκλος Ριάλιτι
11:00 Δημοπρασίες Κατοικιών στο Τέξας - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
12:00 Αυτόνομα Σπίτια Ριάλιτι
13:00 Χτίζοντας την Αλάσκα - 4ος Κύκλος Ριάλιτι
14:00 Χτίζοντας την Αλάσκα - 4ος Κύκλος Ριάλιτι
15:00 Διάσωση Σπιτιών - 5ος Κύκλος Ριάλιτι
15:30 Διάσωση Σπιτιών - 5ος Κύκλος Ριάλιτι
16:00 Γαστρονομικός Παράδεισος - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία
17:00 Οι Βασιλιάδες της Πισίνας - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
17:30 Οι Βασιλιάδες της Πισίνας - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
18:00 Οι Βασιλιάδες της Πισίνας - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
18:30 The Treehouse Guys - 3ος Κύκλος Ριάλιτι
19:30 Χρυσωρυχείο στην Αυλή - 1ος Κύκλος Ριάλιτι
20:00 Χρυσωρυχείο στην Αυλή - 1ος Κύκλος Ριάλιτι
20:30 Χρυσωρυχείο στην Αυλή - 1ος Κύκλος Ριάλιτι
21:00 Μυστήρια των Μουσείων - Specials Ντοκιμαντέρ
22:00 Μυστήρια των Μουσείων - 12ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
23:00 Κυνηγοί Φαντασμάτων - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
00:00 Κυνηγοί Φαντασμάτων - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
01:00 Τα Σκοτεινά Μυστικά της Αμερικής - 1ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
02:00 Μυστήρια των Μουσείων - Specials Ντοκιμαντέρ
03:00 Μυστήρια των Μουσείων - 12ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
04:00 Κυνηγοί Φαντασμάτων - 2ος Κύκλος Ριάλιτι
05:00 Τα Μυστήρια των Κάστρων - 3ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ
06:00 Τα Μυστήρια των Κάστρων - 3ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Travel Channel
Επεισόδιο: 3. Ο καλός βασιλιάς Γουενσέσλας, ζωγράφος στη φυλακή και το μυστικό του μπάτλερ. Η δραματική προέλευση των χριστουγεννιάτικων τραγουδιών εντοπίζεται στην Πράγα. Μέσα σε ένα παρισινό παλάτι, ένας κατεστραμμένος ζωγράφος χρησιμοποιεί την τέχνη για να σωθεί και ένας μπάτλερ μαθαίνει ένα επικίνδυνο μυστικό σε ένα ειδυλλιακό κτήμα στην Αγγλία.
07:00 Αναζητώντας Σπίτια ανά τον Κόσμο - 78ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 11. Από το Σακραμέντο στη Γουατεμάλα. Ο Κεν και η Τρινέτ μετακομίζουν στο μικρό χωριό των Μάγια Σαν Μάρκος Λα Λαγκούνα. Πολλά από τα σπίτια στη λίμνη είναι προσβάσιμα με βάρκα, αλλά χρειάζονται ένα μέρος για να παρκάρουν όλα τους τα οχήματα.
07:30 Αναζητώντας Σπίτια ανά τον Κόσμο - 78ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 12. Στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Ένα ζευγάρι δεν ξέρει αν θέλει να μείνει στα προάστια ή στο κέντρο της Στοκχόλμης.
08:00 Αναζητώντας Σπίτια ανά τον Κόσμο - 78ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 13. Ονειρεμένη δουλειά στο Λονδίνο. Όταν η Σάνε βρίσκει τη δουλειά των ονείρων της στο Λονδίνο, ξέρει ότι πρέπει να αφήσει το διαμέρισμά της στο Άμστερνταμ. Οι τιμές στο Λονδίνο είναι πολύ πιο υψηλές, έτσι θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να βρει ένα ωραίο σπίτι.
08:30 Αναζητώντας Σπίτια ανά τον Κόσμο - 79ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 1. Στη Δανία. Έξι χρόνια μετά το διαζύγιό τους, η Ντέμπορα και ο Στιν κάνουν μια νέα αρχή στο Χάντστεν της Δανίας. Έχουν πολλές επιθυμίες αλλά λίγα χρήματα. Σε αυτή τη μικρή πόλη, θα πρέπει να συνεργαστούν για να τα καταφέρουν.
09:00 Διάσωση Σπιτιών - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 4. Το Πρεσβυτέριο της Παναγίας. Η ομάδα διασώζει το Πρεσβυτέριο της Παναγίας στο Τσίλικοθ του Οχάιο. Τα πιο σημαντικά κομμάτια που βρίσκουν είναι σιδερένιοι μανδύες, ένα μεγάλο εντοιχισμένο ντουλάπι και μια γυάλινη πόρτα. Στο μαγαζί, ο Τέι και ο πατέρας του προσπαθούν να φτιάξουν ένα φορτηγό από ένα λεωφορείο VW.
09:30 Διάσωση Σπιτιών - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 5. Bowman House. Ο Μάικ, ο Ρόμπερτ και η ομάδα σώζουν ένα αγροτόσπιτο από τις αρχές του 1800 στο Μάουντ Τζάκσον της Βιρτζίνια. Τα πιο σημαντικά κομμάτια περιλαμβάνουν πόρτες, μια πολύ παλιά ντουλάπα και δάπεδο από πεύκο. Ο Γκρέισον λέει μια νέα ιδέα στον Μάικ: να φτιάξουν ένα παγκάκι από τρεις καρέκλες.
10:00 Ξενοδοχεία προς Διάσωση - 6ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 11. Μυρωδιά στην παραλία Myrtle. Ο Άντονι βρίσκεται στο ξενοδοχείο Lancer, και δεν έχει καμία εμπιστοσύνη στον γιο του ιδιοκτήτη που ελπίζει ότι θα διευθύνει το ξενοδοχείο. Μετά τον κίνδυνο στον οποίο έβαλαν το προσωπικό, μπορεί ο Άντονι να εμπιστευτεί τη νέα διοίκηση;
11:00 Δημοπρασίες Κατοικιών στο Τέξας - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 5. Η ανακαίνιση των αδερφών Σνόου. Οι αδερφές Σνόου αποκτούν ένα σπίτι που δείχνει ταλαιπωρημένο και θα πρέπει να το σπάσουν σε κομμάτια για να το μετακινήσουν. Αποφασίζουν να ανοίξουν το εσωτερικό και να κάνουν την κουζίνα το κυρίως σημείο του σπιτιού.
12:00 Αυτόνομα Σπίτια Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: Ποταμός Γέλοουστοουν. Η οικογένεια Λάιτχαϊσερ αρχίζει την κατασκευή του σπιτιού των ονείρων της με θα έχει θεά τον ποταμό Γέλοουστοουν. Ακολουθήστε το ταξίδι της καθώς αντιμετωπίζει τα στοιχεία της φύσης φτιάχνοντας το τέλειο σπίτι σε μια κοιλάδα της Μοντάνα.
13:00 Χτίζοντας την Αλάσκα - 4ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 1. Επιστρέψαμε. Οι ακραίες κατασκευές επιστρέφουν στην Αλάσκα. Τρεις άνδρες τα παίζουν όλα για όλα για να χτίσουν μια απομονωμένη κυνηγετική καλύβα, ένα καταφύγιο για παρακολούθηση αρκούδων στη μέση του πουθενά και ένα νησιώτικο θέρετρο.
14:00 Χτίζοντας την Αλάσκα - 4ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 2. Το τέρας πέθανε. Κάποια μηχανικά προβλήματα καθυστερούν τον Τομ, ένας μεταλλοκολλητής αντιμετωπίζει τους ισχυρούς ανέμους και ο Κρεγκ φέρνει τη ζέστη στην καλύβα του στο δάσος.
15:00 Διάσωση Σπιτιών - 5ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 8. Ο αλευρόμυλος. Οι Dawgs διασώζουν τον μύλο Reed Creek στο Γουίδεβιλ της Βιρτζίνια. Τα αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν περιλαμβάνουν ιμάντες και μια χοάνη αλευριού. Ο Μάικ επίσης φτιάχνει μια κονσόλα για τον ανιψιό του.
15:30 Διάσωση Σπιτιών - 5ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 9. Γραφείο κηδειών Γουίλμπεργκερ. Οι Salvage Dawgs διασώζουν κομμάτια από το γραφείο κηδειών Γουίλμπεργκερ στο Νιου Χόουπ της Βιρτζίνια. Τα αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν περιλαμβάνουν ένα ασανσέρ και διάφορα εργαλεία. Πίσω στο Ροανόκι, ο Μάικ φτιάχνει μια βιβλιοθήκη.
16:00 Γαστρονομικός Παράδεισος - 1ος Κύκλος Ψυχαγωγία Travel Channel
Επεισόδιο: 12. Τοπικοί θρύλοι. Ανακαλύψτε μερικά από τα καλύτερα τοπικά πιάτα της Αμερικής: τάκος με ψάρι και σάλτσα στο Σαν Ντιέγκο, καυτερή πιπεριά με τσένταρ στο Σινσινάτι και τραγανό τηγανητό κοτόπουλο με πίτα στην Ατλάντα.
17:00 Οι Βασιλιάδες της Πισίνας - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 4. Όαση στην αυλή. Μια οικογένεια στο Χιούστον είναι έτοιμη να κάνει πραγματικότητα την ονειρική της πισίνα, έτσι οι 'Βασιλιάδες' δέχονται να κατασκευάσουν έναν παράδεισο οικογενειακή διασκέδασης με πισίνα.
17:30 Οι Βασιλιάδες της Πισίνας - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 5. Διασκεδαστική οικογένεια. Όταν μια οικογένεια μετακομίζει στο μόνιμο σπίτι της, θέλει να φτιάξει και μια ονειρική πισίνα. Οι 'Βασιλιάδες' δέχονται την πρόκληση και φτιάχνουν έναν τροπικό παράδεισο με τεράστιο καταρράκτη, μπαρ μέσα στο νερό και εξωτερική κουζίνα.
18:00 Οι Βασιλιάδες της Πισίνας - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 6. Εμπόδια πριν την ευτυχία. Στο Νάσβιλ, τα σχέδια μιας οικογένειας για πισίνα ξεκινά με εμπόδια. Αλλά οι 'Βασιλιάδες' φτιάχνουν μια απίστευτη αυλή με τεράστιο καταρράκτη και κιόσκι και καταφέρνουν ακόμα και να ανάψουν φωτιά στο νερό.
18:30 The Treehouse Guys - 3ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 4. Διαμάντι στον ουρανό του Άσβιλ. Η ομάδα κατασκευάζει το μεγαλύτερο δεντρόσπιτό της μέχρι σήμερα στην καρδιά της οροσειράς Blue Ridge. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, έναν πυργίσκο και ένα παράνομο αποστακτήριο για να τιμήσουν την τοπική ιστορία.
19:30 Χρυσωρυχείο στην Αυλή - 1ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 10. Μόνο για άντρες στο Τσάρλεστον. Ένα ζευγάρι από το Τσάρλεστον ζητά από τον Μπεν να διασώσει τη διαλυμένη μεταλλική αποθήκη στην αυλή τους. Ο Μπεν αμέσως διακρίνει τις δυνατότητες ενοικίασης του δωματίου και το μετατρέπει σε ένα καταφύγιο για άντρες με θέα τη θάλασσα.
20:00 Χρυσωρυχείο στην Αυλή - 1ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 1. Ενοικιαστήριο στο Μπέρλινγκτον. Ο Μπεν ταξιδεύει στον Μπέρλινγκτον του Βερμόντ για να συναντήσει τους Μπραντ. Η οικογένεια ζητά από τον Μπεν να μετατρέψει την παλιά τους αποθήκη σε χώρο για παιχνίδι τον μισό καιρό και σπίτι για ενοικίαση τον υπόλοιπο.
20:30 Χρυσωρυχείο στην Αυλή - 1ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 2. Αποθήκη ενός αιώνα. Στο Μπέρλινγκτον του Βερμόντ, ένα ζευγάρι ζητά από τον Μπεν να μετατρέψει τον πάνω όροφο της αποθήκης τους σε χώρο για παιχνίδι αλλά και για πιθανούς ενοικιαστές.
21:00 Μυστήρια των Μουσείων - Specials Ντοκιμαντέρ Travel Channel
Επεισόδιο: 8. Φάρσες: Μυστήρια των Μουσείων. Ο Ντον εξετάζει ένα είδος κάππαρης που ξεγέλασε τον κόσμο, μια θρυλική ραδιοφωνική εκπομπή από το διάστημα και ένα αυτοκίνητο που υποσχέθηκε να φέρει την επανάσταση στα μηχανοκίνητα.
22:00 Μυστήρια των Μουσείων - 12ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Travel Channel
Επεισόδιο: 7. Βροχή από ψάρια, Απαγωγή και Μπουκάλα οξυγόνου. Ο Ντον εξετάζει ένα είδος ψαριού που ήταν μέρος μιας ασυνήθιστης θύελλας, την απαγωγή του εγγονού ενός μεγιστάνα του πετρελαίου και μια υποβρύχια μπουκάλα οξυγόνου που ήταν η πρώιμη εκδοχή του SCUBA.
23:00 Κυνηγοί Φαντασμάτων - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 21. Φαντάσματα στο ανατολικό μπλοκ: Ουκρανία και Πολωνία. Η ομάδα ταξιδεύει στην Ουκρανία για να ερευνήσει το κάστρο Pidhirtsi, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως νοσοκομείο των Ναζί στον Β' ΠΠ. Αργότερα, συνεχίζουν στην Πολωνία και στο κάστρο Reszel, στο οποίο διέμενε η τελευταία μάγισσα της χώρας, η Barbara Zdunk.
00:00 Κυνηγοί Φαντασμάτων - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 20. Το κάστρο του Άμλετ. Η ομάδα ταξιδεύει στη Δανία για να ερευνήσει το κάστρο Kronborg, που αποτελεί την έμπνευση για το Elsinore - το θρυλικό κάστρο στον Άμλετ του Σέξπιρ.
01:00 Τα Σκοτεινά Μυστικά της Αμερικής - 1ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Travel Channel
Επεισόδιο: 7. Λιγότερο θανατηφόρο, ο χαμένος υπόγειος σιδηρόδρομος του Βέγκας, Βρώμικες κουβέντες. Οι ειδικοί ερευνητές της Αμερικής ανακαλύπτουν τα μυστικά που κρύβονται σε όλες τις γωνιές της χώρες.
02:00 Μυστήρια των Μουσείων - Specials Ντοκιμαντέρ Travel Channel
Επεισόδιο: 8. Φάρσες: Μυστήρια των Μουσείων. Ο Ντον εξετάζει ένα είδος κάππαρης που ξεγέλασε τον κόσμο, μια θρυλική ραδιοφωνική εκπομπή από το διάστημα και ένα αυτοκίνητο που υποσχέθηκε να φέρει την επανάσταση στα μηχανοκίνητα.
03:00 Μυστήρια των Μουσείων - 12ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Travel Channel
Επεισόδιο: 7. Βροχή από ψάρια, Απαγωγή και Μπουκάλα οξυγόνου. Ο Ντον εξετάζει ένα είδος ψαριού που ήταν μέρος μιας ασυνήθιστης θύελλας, την απαγωγή του εγγονού ενός μεγιστάνα του πετρελαίου και μια υποβρύχια μπουκάλα οξυγόνου που ήταν η πρώιμη εκδοχή του SCUBA.
04:00 Κυνηγοί Φαντασμάτων - 2ος Κύκλος Ριάλιτι Travel Channel
Επεισόδιο: 21. Φαντάσματα στο ανατολικό μπλοκ: Ουκρανία και Πολωνία. Η ομάδα ταξιδεύει στην Ουκρανία για να ερευνήσει το κάστρο Pidhirtsi, το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως νοσοκομείο των Ναζί στον Β' ΠΠ. Αργότερα, συνεχίζουν στην Πολωνία και στο κάστρο Reszel, στο οποίο διέμενε η τελευταία μάγισσα της χώρας, η Barbara Zdunk.
05:00 Τα Μυστήρια των Κάστρων - 3ος Κύκλος Ντοκιμαντέρ Travel Channel
Επεισόδιο: 4. Η πραγματική πεντάμορφη και το τέρας, ο άνθρωπος-πουλί της Σκωτίας, ο ειδικός στις μεταμορφώσεις. Η προέλευση των παραμυθιών των αδελφών Γκριμ βρίσκεται σε ένα γερμανικό παλάτι. Σε ένα φρούριο στη Φλόριντα, ένας φυλακισμένος γιατρός μάχεται με έναν φονικό ιό. Ένας έμπορος αντικών ανακαλύπτει ότι ένα ταριχευμένο κεφάλι ανήκει σε έναν βασιλιά που γεννήθηκε σε ένα γαλλικό αγροτόσπιτο.
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας