STAR

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:30 Ο Δαίμων της Ταζμανίας Σειρές
07:00 Κρύπτο, ο Σούπερ Σκύλος Σειρές
07:25 Φωτιά, Πυροσβέστες! Σειρές
07:45 Timmy Time Σειρές
08:15 Μπομπ, ο Μάστορας Σειρές
08:40 Ben and Holly Σειρές
09:10 Πέππα, το Γουρουνάκι Σειρές
09:40 Η Μάσα και ο Αρκούδος - 3ος Κύκλος Σειρές
10:00 PJ Masks Σειρές
10:30 Σον, το Πρόβατο Σειρές
10:50 Miraculous Lady Bug Σειρές
11:10 DC Superhero Girls Σειρές
11:20 Barbie, Πριγκίπισσα του Μαγικού Νησιού (Barbie as the Island Princess) Ταινίες
12:00 Η Μία κι Εγώ - 3ος Κύκλος Σειρές
12:30 Wabbit Σειρές
12:40 Σκούμπι Ντου! Τρόμος στο Θέατρο (Scooby-Doo! Stage Fright) Ταινίες
Ξένη ταινία. Κιν. σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής 2013. Οι φίλοι της εταιρίας 'Μυστήριο Α.Ε.' ταξιδεύουν στο Σικάγο για να πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό ταλέντου. Όταν φτάσουν στην Όπερα που θα φιλοξενηθεί ο διαγωνισμός, θ' ανακαλύψουν πως ένα Φάντασμα την έχει στοιχειώσει και κάνει τα πάντα για να σαμποτάρει το παιχνίδι. (Μεταγλ.)
14:15 Traction Ψυχαγωγία
15:00 Star News Ειδήσεις
15:30 Τα Φιλαράκια - 5ος Κύκλος Σειρές
16:00 Τα Φιλαράκια - 5ος Κύκλος Σειρές
16:30 Τα Φιλαράκια - 5ος Κύκλος Σειρές
16:50 Ειδήσεις στη Νοηματική Γλώσσα Ειδήσεις
17:00 Stars System Ψυχαγωγία
18:15 MasterChef 2: MasterClass Ψυχαγωγία
19:55 Star News Ειδήσεις
21:00 Money Drop Τηλεπαιχνίδια
22:10 Η δε Γυνή να Φοβήται τον Άνδρα Ταινίες
00:45 MasterChef 2 (Ε) Ψυχαγωγία
02:15 Money Drop (Ε) Τηλεπαιχνίδια
03:30 Supernatural - 3ος Κύκλος Σειρές
05:15 Third Watch - 1ος Κύκλος Σειρές
06:30 Ο Δαίμων της Ταζμανίας Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής. Μήπως τον θυμάστε όταν ήταν έφηβος; Όταν απειλούσε να καταβροχθίσει τα μέλη της οικογένειάς του; Πού να δείτε τώρα τον Ταζ! Αγνώριστος, ώριμος, σοβαρός, με σταθερή δουλειά, διάγει βίο καθωσπρέπει, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον. (Μεταγλ.)
07:00 Κρύπτο, ο Σούπερ Σκύλος Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2005. Το λευκό τετράποδο με τις υπερφυσικές δυνάμεις, ο Κρύπτο, έρχεται στη Γη όπου βρίσκεται διαρκώς μπλεγμένος σε συναρπαστικές περιπέτειες. (Μεταγλ.)
07:25 Φωτιά, Πυροσβέστες! Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2005. Τρία ανθρωπόμορφα πυροσβεστικά οχήματα, το κόκκινο, που ποτέ δεν παραιτείται, ο Κράμπι, που όλο παραπονιέται, και ο Πέτρολ, το πορτοκαλί φορτηγάκι που ξεπερνά τους φόβους του, σβήνουν φωτιές και λύνουν κάθε λογής προβλήματα. (Μεταγλ.)
07:45 Timmy Time Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2012. Ως το μοναδικό 'αρνί στο κοπάδι', ο Timmy είχε συνηθίσει να περνάει πάντα το δικό του. Τώρα, για πρώτη φορά πρέπει να μάθει να συνυπάρχει με τα υπόλοιπα μικρά ζώα στον παιδικό σταθμό. (Μεταγλ.)
08:15 Μπομπ, ο Μάστορας Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2015. Ο Μπομπ είναι ο καλύτερος μάστορας του κόσμου. Και αυτό δεν οφείλεται μόνο στις μοναδικές χειρωνακτικές του ικανότητες, αλλά και στους πολύ καλούς του φίλους που δεν είναι άλλοι από τις αγαπημένες του μηχανές. (Μεταγλ.)
08:40 Ben and Holly Σειρές STAR
Παιδική σειρά βρετανικής παραγωγής 2009. Η Χόλι είναι μια νεαρή νεραϊδοπριγκίπισσα. Ο καλύτερος φίλος της Χόλι είναι ο Μπεν, το Ξωτικό, ο οποίος κατασκευάζει παιχνίδια. Οι καθημερινές τους περιπέτειες είναι όπως ένα ανθισμένο λιβάδι: πολύχρωμες, πολυποίκιλες και πάντα ενδιαφέρουσες! (Μεταγλ.)
09:10 Πέππα, το Γουρουνάκι Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2004. Η Πέππα είναι το τρίτο μέλος μίας αξιολάτρευτης οικογένειας. Μιας οικογένειας όμως που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη. Πρόκειται για μία αξιαγάπητη οικογένεια γουρουνιών. (Μεταγλ.)
09:40 Η Μάσα και ο Αρκούδος - 3ος Κύκλος Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ρωσικής παραγωγής 2017. Οι περιπέτειες της Μάσα, μιας μικρής, εγκάρδιας αλλά άτακτης Ρωσίδας, και ενός καλόκαρδου αρκούδου που δούλευε σε τσίρκο. Η σχέση τους είναι μια αλληγορία για το πώς ένα παιδί αλληλεπιδρά στον κόσμο και πώς ένας ενήλικας μπορεί να το βοηθήσει. (Μεταγλ.)
10:00 PJ Masks Σειρές STAR
Παιδική σειρά γαλλικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2015. Ο Κόνορ, ο Γκρεγκ και η Αμάγια είναι τρία συνηθισμένα παιδιά την ημέρα, που όμως όταν ο ήλιος δύει και πέφτει η νύχτα, ενεργοποιούν τα βραχιόλια τους και αποκτούν υπερδυνάμεις. (Μεταγλ.)
10:30 Σον, το Πρόβατο Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2007. Ο Σον είναι ένα μικρό πανέξυπνο πρόβατο που ζει σε μια παραδοσιακή φάρμα. Είναι ο αρχηγός του κοπαδιού και συχνά το οδηγεί σε τρελές περιπέτειες. Και σχεδόν πάντα, ο Σον και οι φίλοι του βάζουν σε μπελάδες το τσοπανόσκυλο Μπίτζερ. (Μεταγλ.)
10:50 Miraculous Lady Bug Σειρές STAR
Παιδική σειρά γαλλικής, νοτιοκορεάτικης, ιαπωνικής συμπαραγωγής 2015. Η Μαρινέτ είναι μια έφηβη, που μοιάζει με όλα τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Στην πραγματικότητα όμως τα βράδια είναι η υπερήρωας 'Ladybug', που διαθέτει εκπληκτικές, ασυνήθιστες δυνάμεις όπως τη δύναμη της τύχης! (Μεταγλ.)
11:10 DC Superhero Girls Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2015. Ένα σχολείο διαφορετικό από τα άλλα γιατί εκεί φοιτούν μόνο σούπερ ήρωες, ανάμεσά τους η Μπατ Γκερλ, η Σούπερ Γκερλ και η Γούοντερ Γούμαν. Τα μαθήματα είναι δύσκολα γιατί πρέπει να μάθουν να χειρίζονται τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό. (Μεταγλ.)
11:20 Barbie, Πριγκίπισσα του Μαγικού Νησιού (Barbie as the Island Princess) Ταινίες STAR
Ξένη ταινία. Παιδική αμερικάνικης παραγωγής 2007. Η Ροζέλα μεγαλώνει στο νησί υπό την προστασία των αξιαγάπητων ζώων-φίλων της. Η άφιξη του πρίγκιπα Αντόνιο οδηγεί την Ροζέλα και τους φίλους της να εξερευνήσουν τo νησί και να σώσουν το βασίλειο τους από ένα σατανικό σχέδιο. (Β Μέρος) (Μεταγλ.)
Σκηνοθεσία: Γκρεγκ Ρίτσαρντσον
12:00 Η Μία κι Εγώ - 3ος Κύκλος Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων ιταλικής, γερμανικής και καναδικής συμπαραγωγής 2017. Η Μία, από μικρό κοριτσάκι, διάβαζε σε ένα παλιό βιβλίο με παραμύθια για τη μαγική χώρα Σεντόπια. Όταν η παραμυθένια αυτή χώρα ζωντανεύει, η Μία μεταφέρεται σε αυτήν για να τη σώσει από μια σατανική βασίλισσα. (Μεταγλ.)
12:30 Wabbit Σειρές STAR
Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2015. Κάθε επεισόδιο περιέχει δύο ιστορίες με πρωταγωνιστή τον άτακτο λαγό Μπαγκς Μπάνι και άλλους γνωστούς χαρακτήρες cartoon όπως το Κογιότ, τον Γιοσέμιτι Σαμ, τον Δαίμονα της Τασμανίας, όλοι τους με νέα εμφάνιση και συνήθειες! (Μεταγλ.)
12:40 Σκούμπι Ντου! Τρόμος στο Θέατρο (Scooby-Doo! Stage Fright) Ταινίες STAR
Ξένη ταινία. Κιν. σχεδίων αμερικάνικης παραγωγής 2013. Οι φίλοι της εταιρίας 'Μυστήριο Α.Ε.' ταξιδεύουν στο Σικάγο για να πάρουν μέρος σε έναν διαγωνισμό ταλέντου. Όταν φτάσουν στην Όπερα που θα φιλοξενηθεί ο διαγωνισμός, θ' ανακαλύψουν πως ένα Φάντασμα την έχει στοιχειώσει και κάνει τα πάντα για να σαμποτάρει το παιχνίδι. (Μεταγλ.)
Σκηνοθεσία: Βίκτορ Κουκ
14:15 Traction Ψυχαγωγία STAR
Η μοναδική εκπομπή με θέματα που αφορούν το αυτοκίνητο, τη μοτοσικλέτα και την τεχνολογία σας θέλει συνοδηγούς! Ο Κώστας Στεφανής φιλοξενεί ξεχωριστούς καλεσμένους σε δυνατά test drive και ο Μάνος Στεφανής συμμετέχει σε πολλές και ενδιαφέρουσες αποστολές στο εξωτερικό. (ΤΠ)
Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής,Μάνος Στεφανής
15:00 Star News Ειδήσεις STAR
Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν και αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, ενώ έμπειροι αναλυτές σχολιάζουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και μας ενημερώνουν για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν.
15:30 Τα Φιλαράκια - 5ος Κύκλος Σειρές STAR
Επεισόδιο: 9. Ο Ρος φρικάρει όταν ανακαλύπτει ότι κάποιος έφαγε το αγαπημένο του σάντουιτς στη δουλειά. Η Φοίβη αποφασίζει να παρακολουθήσει μαθήματα λογοτεχνίας και ζητάει από την Ρέιτσελ να έρθει μαζί της.
Παίζουν: Κόρτνεϊ Κοξ,Τζένιφερ Άνιστον,Ντέιβιντ Σουίμερ,Μάθιου Πέρι,Ματ Λε Μπλανκ,Λίζα Κούντροου
16:00 Τα Φιλαράκια - 5ος Κύκλος Σειρές STAR
Επεισόδιο: 10. Ο Ρος είναι θλιμμένος επειδή και ο δεύτερος γάμος του έληξε άδοξα. Η Φοίβη είναι αποφασισμένη να σκορπίσει τη χαρά σε όλους με αφορμή τα Χριστούγεννα αλλά η προσπάθεια της δεν έχει τα αποτελέσματα, που περίμενε.
Παίζουν: Κόρτνεϊ Κοξ,Τζένιφερ Άνιστον,Ντέιβιντ Σουίμερ,Μάθιου Πέρι,Ματ Λε Μπλανκ,Λίζα Κούντροου
16:30 Τα Φιλαράκια - 5ος Κύκλος Σειρές STAR
Επεισόδιο: 11. Με αφορμή τη νέα χρονιά, όλοι στην παρέα αποφασίζουν να πάρουν κάποιες αποφάσεις. Ο Ρος αποφασίζει κάθε μέρα να δοκιμάζει κάτι καινούργιο. Ο Τσάντλερ να μην κοροϊδέψει για μια εβδομάδα τους φίλους του. Δύσκολο όμως να τηρήσεις τόσο σοβαρές αποφάσεις.
Παίζουν: Κόρτνεϊ Κοξ,Τζένιφερ Άνιστον,Ντέιβιντ Σουίμερ,Μάθιου Πέρι,Ματ Λε Μπλανκ,Λίζα Κούντροου
16:50 Ειδήσεις στη Νοηματική Γλώσσα Ειδήσεις STAR
Το star παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα για άτομα με προβλήματα ακοής και ομιλίας. Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και ενημερωθείτε έγκαιρα και αντικειμενικά για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.
17:00 Stars System Ψυχαγωγία STAR
Αστρολογικά πορτρέτα, ερωτικές συναστρίες, πολιτική αστρολογία, γενέθλιο ωροσκόπιο, ψυχολογία, είναι λίγα μόνο από τα θέματα της εκπομπής. Παράλληλα, η Άση Μπήλιου υποδέχεται στο στούντιο καταξιωμένους αστρολόγους και πρόσωπα της showbiz, που γνωρίζουμε καλύτερα μέσα από το αστρολογικό τους προφίλ.
Παρουσίαση: Άση Μπήλιου
18:15 MasterChef 2: MasterClass Ψυχαγωγία STAR
Όλες οι εβδομάδες δοκιμασιών στο MasterChef κλείνουν με ένα MasterClass! Οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, γίνονται δάσκαλοι και παρουσιάζουν συνταγές στους παίκτες, που έχουν τη δυνατότητα να μάθουν νέες τεχνικές και να λύσουν απορίες.
19:55 Star News Ειδήσεις STAR
Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν και αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, ενώ έμπειροι αναλυτές σχολιάζουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και μας ενημερώνουν για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν.
21:00 Money Drop Τηλεπαιχνίδια STAR
Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς. Στο 'Money Drop', οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλο με τις γνώσεις τους και ξεκινούν το παιχνίδι με 300.000 ευρώ, που μπορούν να κερδίσουν απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις.
Παρουσίαση: Βίκυ Σταυροπούλου
22:10 Η δε Γυνή να Φοβήται τον Άνδρα Ταινίες STAR
Ελληνική ταινία. Κωμωδία παραγωγής 1965. Όταν ένας άνδρας αποφασίζει να παντρευτεί την γυναίκα με την οποία συζούσε για πάνω από δέκα χρόνια, εκείνη σταματά να είναι το σιωπηλό υπομονετικό πρόσωπο που ήταν και διεκδικεί κυρίαρχο ρόλο.
Σκηνοθεσία: Γιώργος Τζαβέλλας
Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου,Μάρω Κοντού,Δέσπω Διαμαντίδου,Σμάρω Στεφανίδου,Δημήτρης Καλλιβώκας
00:45 MasterChef 2 (Ε) Ψυχαγωγία STAR
Στο ΜasterChef 2, οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους, θα κρίνουν την προσπάθεια, τις γνώσεις, τις τεχνικές, τη γεύση, και θα αναδείξουν τον νικητή που κερδίζει το έπαθλο των 50.000 ευρώ.
02:15 Money Drop (Ε) Τηλεπαιχνίδια STAR
Ένα συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων αλλά και τύχης με πολλή αγωνία και γρήγορους ρυθμούς. Στο 'Money Drop', οι παίκτες βοηθούν ο ένας τον άλλο με τις γνώσεις τους και ξεκινούν το παιχνίδι με 300.000 ευρώ, που μπορούν να κερδίσουν απαντώντας σωστά σε 8 απλές ερωτήσεις.
Παρουσίαση: Βίκυ Σταυροπούλου
03:30 Supernatural - 3ος Κύκλος Σειρές STAR
Σειρά επιστημονικής φαντασίας αμερικανικής παραγωγής 2007-2008. Με αφετηρία την αναζήτηση του πατέρα τους, δυο αδέλφια δίνουν το δικό τους αγώνα ενάντια σε επικίνδυνα μεταφυσικά πλάσματα.
Παίζουν: Τζάρεντ Πανταλέκι,Τζένσεν Άκλς,Τζέφρι Ντιν Μόργκαν
05:15 Third Watch - 1ος Κύκλος Σειρές STAR
Αστυνομική σειρά περιπέτειας αμερικανικής παραγωγής 1999-2000. Ακολουθούμε την καθημερινότητα μιας ομάδας ανθρώπων που εργάζονται ως αστυνομικοί, πυροσβέστες και ιατρικό προσωπικό έκτακτης ανάγκης, καθώς πολεμούν την εγκληματικότητα και σώζουν ζωές στη μεγαλούπολη της Νέας Υόρκης.
Παίζουν: Κόμπι Μπελ,Κιμ Ρέιβερ,Σκιπ Σάντουθ,Τζέισον Γουάιλς,Μόλι Πράις,Έντι Σιμπρίαν,Μάικλ Μπιτς,Άντονι Ρουιβιβάρ
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας