STAR

Μουσική
Ταινίες
Ντοκιμαντέρ
Τηλεαγορές
Σόου
Αθλητικά
Παιδικά
Σειρές
Ειδικό
Ριάλιτι
Ψυχαγωγία
Τηλεπαιχνίδια
Επανάληψη
Ενημέρωση
Ειδήσεις
Όλα
Ώρα Τίτλος   Είδος
06:30 Teen Titans Σειρές
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2004. Είναι έφηβοι και τους αρέσει να ακούνε μουσική, να φλερτάρουν και να το ρίχνουν έξω. Μα πάνω όλα τους ενδιαφέρει να προστατέψουν την πόλη τους από κάθε δαιμονική σκιά. (Μεταγλ.)
07:00 Tree Fu Tom Σειρές
07:25 Τομ και Τζέρι Σειρές
07:45 Ben and Holly Σειρές
08:15 Timmy Time Σειρές
08:40 Ο Βασιλιάς Τζούλιαν - 2ος Κύκλος Σειρές
09:10 Πέππα, το Γουρουνάκι - 7ος Κύκλος Σειρές
09:30 Μπόμπι και Μπιλ Σειρές
10:00 PJ Masks Σειρές
10:30 Σον, το Πρόβατο - 5ος Κύκλος Σειρές
10:50 The Garfield Show Σειρές
11:10 Super Hero Girls - 2ος Κύκλος Σειρές
11:20 Barbie Fairytopia Ταινίες
12:00 Ben 10 Σειρές
12:30 Beyblade Burst Σειρές
13:00 Tom and Jerry Show Σειρές
13:30 Ελευθερώστε τον Γουίλι (Free Willy) Ταινίες
15:45 Τα Φιλαράκια - 1ος Κύκλος Σειρές
16:15 Τα Φιλαράκια - 1ος Κύκλος Σειρές
16:45 How I Met Your Mother - 3ος Κύκλος Σειρές
17:10 How I Met Your Mother - 3ος Κύκλος Σειρές
17:40 Ειδήσεις στη Νοηματική Γλώσσα Ειδήσεις
17:50 The Mysteries of Laura - 1ος Κύκλος Σειρές
18:50 The Big Bang Theory - 2ος Κύκλος Σειρές
19:20 The Big Bang Theory - 2ος Κύκλος Σειρές
19:55 STAR News Ειδήσεις
21:00 Scooby-Doo! Η Κατάρα του Τέρατος της Λίμνης (Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster) Ταινίες
22:50 Ταινία Ταινίες
00:00 Ταινία Ταινίες
03:00 Ταινία Ταινίες
06:30 Teen Titans Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2004. Είναι έφηβοι και τους αρέσει να ακούνε μουσική, να φλερτάρουν και να το ρίχνουν έξω. Μα πάνω όλα τους ενδιαφέρει να προστατέψουν την πόλη τους από κάθε δαιμονική σκιά. (Μεταγλ.)
07:00 Tree Fu Tom Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2012. Οι περιπέτειες του δεκάχρονου Τομ, ο οποίος έχει στην κατοχή του μία μαγική ζώνη που του επιτρέπει να συρρικνώνεται σε μέγεθος εντόμου και να μπαίνει στο μαγικό κόσμο που κρύβεται μέσα στον κορμό ενός δέντρου κοντά στο σπίτι του. (Μεταγλ.)
07:25 Τομ και Τζέρι Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 1993. Οι γνωστοί και αγαπημένοι ήρωες σε μια νέα έκδοση μιας και πρόκειται για τα παιδιά των αιωνίων εχθρών, του πανέξυπνου ποντικού Τζέρι και του αδέξιου γάτου Τομ. (Μεταγλ.)
07:45 Ben and Holly Σειρές STAR
Παιδική σειρά βρετανικής παραγωγής 2009. Η Χόλι είναι μια νεαρή νεραϊδοπριγκίπισσα. Ο καλύτερος φίλος της Χόλι είναι ο Μπεν, το Ξωτικό, ο οποίος κατασκευάζει παιχνίδια. Οι καθημερινές τους περιπέτειες είναι όπως ένα ανθισμένο λιβάδι: πολύχρωμες, πολυποίκιλες και πάντα ενδιαφέρουσες! (Μεταγλ.)
08:15 Timmy Time Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2012. Ως το μοναδικό 'αρνί στο κοπάδι', ο Timmy είχε συνηθίσει να περνάει πάντα το δικό του. Τώρα, για πρώτη φορά πρέπει να μάθει να συνυπάρχει με τα υπόλοιπα μικρά ζώα στον παιδικό σταθμό. (Μεταγλ.)
08:40 Ο Βασιλιάς Τζούλιαν - 2ος Κύκλος Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2015. Όταν ο βασιλιάς Τζούλιαν XII λαμβάνει άσχημα νέα, παραδίδει την εξουσία στον εγωιστή, διαβόητο party animal ανιψιό του, βασιλιά Τζούλιαν XIII. Ο νέος βασιλιάς έρχεται αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα αλλά παρόλαυτα... το διασκεδάζει. (Μεταγλ.)
09:10 Πέππα, το Γουρουνάκι - 7ος Κύκλος Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων βρετανικής παραγωγής 2017. Η Πέππα είναι το τρίτο μέλος μίας αξιολάτρευτης οικογένειας. Μιας οικογένειας όμως που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη. Πρόκειται για μία αξιαγάπητη οικογένεια γουρουνιών. (Μεταγλ.)
09:30 Μπόμπι και Μπιλ Σειρές STAR
Παιδική σειρά καναδικής και γαλλικής συμπαραγωγής 2015. Ο Μπόμπι, ένα νεαρό αγόρι, ο Μπιλ, ένα κόκερ σπάνιελ και η Καρολίν, μια μοντέρνα χελώνα, που λατρεύει το skateboard, ζουν μαζί τις πιο τρελές και διασκεδαστικές περιπέτειες! (Μεταγλ.)
10:00 PJ Masks Σειρές STAR
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Παιδική σειρά γαλλικής και βρετανικής συμπαραγωγής 2015. Ο Κόνορ, ο Γκρεγκ και η Αμάγια είναι τρία συνηθισμένα παιδιά την ημέρα, που όμως όταν ο ήλιος δύει και πέφτει η νύχτα, ενεργοποιούν τα βραχιόλια τους και αποκτούν υπερδυνάμεις. (Μεταγλ.)
10:30 Σον, το Πρόβατο - 5ος Κύκλος Σειρές STAR
Παιδική σειρά βρετανικής παραγωγής 2016. Ο Σον είναι ένα μικρό πανέξυπνο πρόβατο που ζει σε μια παραδοσιακή φάρμα. Είναι ο αρχηγός του κοπαδιού και συχνά το οδηγεί σε τρελές περιπέτειες. Και σχεδόν πάντα, ο Σον και οι φίλοι του βάζουν σε μπελάδες το τσοπανόσκυλο Μπίτζερ.
10:50 The Garfield Show Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων 2008-2013. Ο βασιλιάς της ξάπλας, της 'μάσας', της καλοπέρασης είναι εδώ! Παρακολουθήστε τις περιπέτειες του πορτοκαλί γάτου, με την απεριόριστη όρεξη για λαζάνια και του αφεντικού του Τζον, με την απεριόριστη υπομονή! (Μεταγλ.)
11:10 Super Hero Girls - 2ος Κύκλος Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2016-2017. Ένα σχολείο διαφορετικό από τα άλλα γιατί εκεί φοιτούν μόνο σούπερ ήρωες, ανάμεσά τους η Μπατ Γκερλ, η Σούπερ Γκερλ και η Γούοντερ Γούμαν. Τα μαθήματα είναι δύσκολα γιατί πρέπει να μάθουν να χειρίζονται τις δυνάμεις τους για το καλό. (Μεταγλ.)
11:20 Barbie Fairytopia Ταινίες STAR
Ξένη ταινία. Παιδική αμερικάνικης παραγωγής 2005. Η γλυκιά και πανέμορφη Μπάρμπι-νεράιδα ζει σε μια ονειρική κοιλάδα. Όταν η ησυχία και ομορφιά της μαγικής πολιτείας απειλείται, η Μπάρμπι, πετώντας στα μαγικά φτερά μιας πεταλούδας, σώζει τη Νεραϊδοχώρα. (Α' Μέρος) (Μεταγλ.)
Σκηνοθεσία: Γουόλτερ Π. Μαρτίσιους,Γουίλιαμ Λάου
12:00 Ben 10 Σειρές STAR
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2017. Ο Μπεν είναι ένα συνηθισμένο 10χρονο αγόρι μέχρι που ανακαλύπτει ένα ρολόι κρυμμένο σε έναν μετεωρίτη. Το ρολόι του δίνει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε δέκα διαφορετικά εξωγήινα όντα. (Μεταγλ.)
12:30 Beyblade Burst Σειρές STAR
Παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων παραγωγής 2016. Ο μαθητής του δημοτικού Βαλτ είναι τρελός για τις σβούρες Beyblade! Ο καλύτερος του φίλος είναι ο Σου και έχει τιμηθεί στα τουρνουά του Beyblade. Ο Βαλτ βάζει στόχο να λάβει μέρος και εκείνος στο τουρνουά.
13:00 Tom and Jerry Show Σειρές STAR
ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Παιδική σειρά αμερικανικής παραγωγής 2014. Οι αιώνιοι αντίπαλοι, η γάτα και το ποντίκι! Η ατέρμονη μάχη, που έκανε τον Tom και τον Jerry δύο από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, συνεχίζεται σε high-definition! (Μεταγλ.)
13:30 Ελευθερώστε τον Γουίλι (Free Willy) Ταινίες STAR
Ξένη ταινία. Περιπέτεια αμερικάνικης παραγωγής 1993. Ενας έφηβος αναλαμβάνει να καθαρίσει την πισίνα ενός θαλάσσιου πάρκου. Εκεί δημιουργεί μια δυνατή φιλία με μια φάλαινα.
Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουίνσερ
Παίζουν: Τζέισον-Τζέιμς Ρίχτερ,Λόρι Πέτι,Μάικλ Μάντσεν,Όγκοστ Σέλενμπεργκ,Μικέλτι Γουίλιαμσον,Τζέιν Άτκινσον,Μάικλ Αϊρονσάιντ
15:45 Τα Φιλαράκια - 1ος Κύκλος Σειρές STAR
Επεισόδιο: 18. Η Ρέιτσελ παραιτείται από τη δουλειά της και αποφασίζει να πιστέψει επιτέλους στον εαυτό της και να βρει κάτι καλύτερο. Ο Τσάντλερ καταλαβαίνει πως ο Ρος έχει ακόμα αισθήματα για την Ρέιτσελ. Τα κορίτσια προκαλούν τα αγόρια για να παίξουν πόκερ και το παιχνίδι 'αγριεύει'.
Παίζουν: Κόρτνεϊ Κοξ,Τζένιφερ Άνιστον,Ντέιβιντ Σουίμερ,Μάθιου Πέρι,Ματ Λε Μπλανκ,Λίζα Κούντροου
16:15 Τα Φιλαράκια - 1ος Κύκλος Σειρές STAR
Επεισόδιο: 19. Όλη η παρέα ψάχνει παντού τον Μαρσέλ, τη μικρή μαϊμού του Ρος, που το έσκασε. Ο Ρος ανακουφίζεται όταν τον βρίσκει γερό. Το ειδύλλιό του με τη Ρέιτσελ αναπτύσσεται αλλά η ξαφνική εμφάνιση του Μπάρι, του πρώην αρραβωνιαστικού της αλλάζει τα πάντα.
Παίζουν: Κόρτνεϊ Κοξ,Τζένιφερ Άνιστον,Ντέιβιντ Σουίμερ,Μάθιου Πέρι,Ματ Λε Μπλανκ,Λίζα Κούντροου
16:45 How I Met Your Mother - 3ος Κύκλος Σειρές STAR
Επεισόδιο: 4. Little Boys. Όταν η παιδό-φοβική Robin δένεται με το νεαρό γιο του άντρα που διατηρεί σχέση, αποφασίζει ότι η σχέση είναι πάρα πολύ σοβαρή και πρέπει να βρει έναν τρόπο να το εξηγήσει στον πιτσιρικά.
Παίζουν: Τζος Ράντνορ,Τζέισον Σέγκελ,Κόμπι Σμόλντερς,Νιλ Πάτρικ Χάρις,Άλισον Χάνιγκαν
17:10 How I Met Your Mother - 3ος Κύκλος Σειρές STAR
Επεισόδιο: 5. How I Met Everyone Else. Όταν ο Barney ανακαλύπτει ότι ο Ted γνώρισε τη νέα φιλενάδα του στο διαδίκτυο, αμέσως νομίζει ότι είναι τρελή. Όταν εκείνη επιμένει ότι γνωριστήκανε σε μάθημα μαγειρικής, επειδή ζηλεύει τις ιστορίες τους, ο Barney αρχίζει να αναθεωρεί.
Παίζουν: Τζος Ράντνορ,Τζέισον Σέγκελ,Κόμπι Σμόλντερς,Νιλ Πάτρικ Χάρις,Άλισον Χάνιγκαν
17:40 Ειδήσεις στη Νοηματική Γλώσσα Ειδήσεις STAR
Το STAR παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων στη νοηματική γλώσσα για άτομα με προβλήματα ακοής και ομιλίας. Παρακολουθήστε τις τελευταίες εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο και ενημερωθείτε έγκαιρα και αντικειμενικά για τα σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.
17:50 The Mysteries of Laura - 1ος Κύκλος Σειρές STAR
Επεισόδιο: 20. O θάνατος ενός νεαρού συνδέεται με κάποιες ληστείες κοσμημάτων, οπότε οι ντετέκτιβ πρέπει να βάλουν τέλος στη δράση της εγκληματικής σπείρας ώστε να λύσουν και το μυστήριο της δολοφονίας.
Παίζουν: Ντέμπρα Μέσινγκ,Τζος Λούκας,Λαζ Αλόνσο,Μαξ Τζένκινς
18:50 The Big Bang Theory - 2ος Κύκλος Σειρές STAR
Επεισόδιο: 18. Ο Σέλντον βοηθάει την Πένι να ξεκινήσει μια δική της επιχείρηση και ο Λέοναρντ της φτιάχνει μια ιστοσελίδα για να προωθεί τη δουλειά της. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι τόσο καλό και ο Λέοναρντ δέχεται τα πειράγματα της παρέας.
Παίζουν: Τζόνι Γκαλέκι,Τζιμ Πάρσονς,Κάλι Κουόκο,Σάιμον Χέλμπεργκ,Κουνάλ Ναϊγιάρ
19:20 The Big Bang Theory - 2ος Κύκλος Σειρές STAR
Επεισόδιο: 19. Η Πένι κάνοντας παρέα με τα αγόρια έχει χάσει τη θηλυκότητα της και αναστατώνεται όταν μια νεαρή, σέξι κοπέλα μετακομίζει στο κτίριο. Όλοι οι άντρες ξετρελαίνονται μαζί της και φροντίζουν να την εξυπηρετούν σε ό,τι θέλει.
Παίζουν: Τζόνι Γκαλέκι,Τζιμ Πάρσονς,Κάλι Κουόκο,Σάιμον Χέλμπεργκ,Κουνάλ Ναϊγιάρ
19:55 STAR News Ειδήσεις STAR
Διακεκριμένοι δημοσιογράφοι παρουσιάζουν και αναλύουν όλες τις εξελίξεις σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο, ενώ έμπειροι αναλυτές σχολιάζουν τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και μας ενημερώνουν για όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν.
21:00 Scooby-Doo! Η Κατάρα του Τέρατος της Λίμνης (Scooby-Doo! Curse of the Lake Monster) Ταινίες STAR
Ξένη ταινία. Παιδική αμερικάνικης παραγωγής 2010. O Φρεντ, η Βίλμα, η Δάφνη, ο Σάγκι και ο Σκούμπι Ντου πιάνουν δουλειά σε ένα θέρετρο για το καλοκαίρι. Αλλά κάτι παράξενο συμβαίνει και οι πελάτες τρέπονται τρομαγμένοι σε φυγή. Θα μπορέσει η αγαπημένη παρέα να λύσει το μυστήριο;
Σκηνοθεσία: Μπράιαν Λεβάντ
Παίζουν: Ρόμπι Αμέλ,Χέιλι Κιγιόκο,Κέιτ Μέλτον
22:50 Ταινία Ταινίες STAR
Δεν υπάρχουν πληροφορίες προγράμματος.
00:00 Ταινία Ταινίες STAR
Δεν υπάρχουν πληροφορίες προγράμματος.
03:00 Ταινία Ταινίες STAR
Δεν υπάρχουν πληροφορίες προγράμματος.
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας
Multimedia