Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με καλή θέληση βρίσκεις χρόνο για όλα!»

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με καλή θέληση βρίσκεις χρόνο για όλα!»

Την ξέρουμε σίγουρα ως ηθοποιό. Τη θαυμάσουμε στο πρώτο «Dancing with the Stars» για το υπέροχα γυμνασμένο σώμα της, την είδαμε να αναδεικνύεται νικήτρια, και την επόμενη σεζόν, συμμετείχε ξανά, κρατώντας ένα κομμάτι της παρουσίασης και του σχολιασμού, στο δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού. Φέτος θα την δούμε στο Mega να παρουσιάζει το «The Music School» […]

Την ξέρουμε σίγουρα ως ηθοποιό. Τη θαυμάσουμε στο πρώτο «Dancing with the Stars» για το υπέροχα γυμνασμένο σώμα της, την είδαμε να αναδεικνύεται νικήτρια, και την επόμενη σεζόν, συμμετείχε ξανά, κρατώντας ένα κομμάτι της παρουσίασης και του σχολιασμού, στο δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού. Φέτος θα την δούμε στο Mega να παρουσιάζει το «The Music School» μια εκπομπή που καλλιεργεί και αναδεικνύει παιδικές φωνές…



Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φέτος παρουσιάζει ως κεντρική παρουσιάστρια την παραγωγή του Mega «The Music School». Πόσο άνετα αισθάνεται σε αυτόν το ρόλο;

«Είναι για μένα ένα καινούριο βήμα. Χάρηκα με την πρόταση του Mega και της παραγωγής. Ξεκινώντας δειλά-δειλά στο κομμάτι της παρουσίασης, και από την εκπομπή του ΣΚΑΙ στο ραδιόφωνο και με το Dancing πέρυσι, ήξερα ότι αυτό το κεφάλαιο μου αρέσει πολύ και θα ήθελα να το εξερευνήσω.

Αυτή η δουλειά που έχω αναλάβει τώρα, είναι μια πιο μεγάλη δουλειά παρουσίασης, αλλά ακριβώς επειδή έχει να κάνει με παιδιά και τα παιδιά είναι ένα κεφάλαιο που το γνωρίζω με ένα τρόπο (ας μην ξεχνάμε ότι είναι και η ίδια μαμά δυο παιδών) , και όλη η ομάδα πίσω από αυτό ξέρει καλά τι κάνει, ένιωσα από την αρχή πολύ μεγάλη ασφάλεια, ένιωσα εμπιστοσύνη από το κανάλι και δεν είχα φόβο. Αυτό που εύχομαι, είναι να αρέσει και στον κόσμο, αυτό που εμείς αγαπήσαμε τόσο πολύ!»

Για τα παιδιά, που συμμετέχουν, το πρόγραμμα και το αποτέλεσμα…

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη με όλα αυτά τα παιδιά που έχουμε όλοι παρακολουθήσει την πορεία και την προσπάθειά τους ως σήμερα. Νιώθω πολύ περήφανη για αυτό που κάναμε όλοι μαζί. Ευχαριστώ πολύ την παραγωγή και το κανάλι, που μου εμπιστεύτηκαν αυτή τη θέση, γιατί αυτή η εκπομπή έδωσε γλύκα και αγνότητα στον καθένα μας και στο πρόγραμμα…αυτό είμαι σίγουρη ότι θα φανεί, γιατί είναι κάτι πολύ αληθινό.
Μμράβο στα παιδιά και στους γονείς τους, που είναι κοντά τους, τα στηρίζουν και τους συμπαραστέκονται. Δεν υπάρχει καμιά έννοια ανταγωνισμού, στη διαδικασία, ούτε από εμάς, ούτε από την παραγωγή, ούτε από τα παιδιά, από κανέναν. Είναι σπουδαίο αυτό»

Κατά πόσο θέλει να συνεχίσει στον νέο της ρόλο, ως παρουσιάστρια;

«Σαφέστατα με ενδιαφέρει! Με ενδιαφέρει, όταν ασχολούμαι με κάτι, να κάνω όλο και περισσότερα βήματα μπροστά. Αισθάνομαι ότι θα ήθελα και θα μπορούσα να το ξανακάνω. Με ενδιαφέρει αυτό το κεφάλαιο να το ανακαλύψω κι άλλο!»

Έχει δεχτεί πυρά από τους συναδέλφους-δημοσιογράφους που δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο (της παρουσίασης);

«Όχι, στη δική μου αντίληψη δεν έχει υποπέσει κάτι τέτοιο. Μάλιστα από δημοσιογράφους βλέπω μια θετική ματιά και νομίζω όταν βγει το «The Music School» στον αέρα, θα δουν όλοι, ότι είναι αγαπησιάρικο και συμπαθητικό το πρόγραμμα που παρουσιάζω αυτή τη φορά, στο Mega».

Αν γίνονταν δύο πολύ καλές προτάσεις για παρουσίαση εκπομπής και για έναν πολύ καλό ρόλο, στο θέατρο, στο σινεμά ή στην τηλεόραση, την επόμενη σεζόν, τι θα διάλεγε;

«Νομίζω ότι με καλή διάθεση και σωστό προγραμματισμό, κάνεις και τα δύο! Με μεγάλη χαρά! Δεν χρειάζεται να διαλέξω. Είναι δύο πράγματα που μπορούν να συνδυαστούν και μακάρι να είμαι τόσο τυχερή που να μου γίνουν δύο τόσο φοβερές προτάσεις. Θα βρω χρόνο και για τα δύο!»

Φέτος το Νοέμβριο θα τη δούμε επίσης και θεατρικά στο «Πονηρό Πνεύμα» που θα ανεβάσει στο Γκλόρια ο Σταμάτης Φασουλής, με συμπρωταγωνιστές τους Μουρατίδη, Μανέ, Τριανταφυλλίδου.

Συνέντευξη: Τζένη Παπαγεωργίου

entertainment.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024