Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ονούρ και η Σεχραζάντ στα ελληνικά ΜΜΕ - φωτορεπορτάζ

Ο Ονούρ και η Σεχραζάντ στα ελληνικά ΜΜΕ – φωτορεπορτάζ

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά ζευγάρια της φετινής χρονιάς, ο Halit Ergenc και η Bergüzar Korel (με καταγωγή από την Κρήτη), μίλησαν σε εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ, σε συνέντευξη Τύπου, που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1, σε συνεργασία με την Tουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα και την Turkish Airlines, στο Ζάππειο Μέγαρο. Ο κ. Λάτσιος προλόγισε, παρουσιάζοντας […]

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τηλεοπτικά ζευγάρια της φετινής χρονιάς, ο Halit Ergenc και η Bergüzar Korel (με καταγωγή από την Κρήτη), μίλησαν σε εκπροσώπους των ελληνικών ΜΜΕ, σε συνέντευξη Τύπου, που διοργάνωσε ο ΑΝΤ1, σε συνεργασία με την Tουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα και την Turkish Airlines, στο Ζάππειο Μέγαρο.
Ο κ. Λάτσιος προλόγισε, παρουσιάζοντας τον Halit Ergenc και την Bergüzar Korel, ή αλλιώς, Ονούρ και Σεχραζάντ, ευχαριστώντας τόσο τον πρέσβυ της Τουρκίας στην Αθήνα, Χασάν Γκογκούς όσο την Turkish Airlines, για την άψογη συνεργασία με τον ΑΝΤ1.
Επίσης ενημέρωσε τους πρωταγωνιστές του «Χίλιες και μια Νύχτες», πως εδώ στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά αγαπητοί, έχουν μεγάλο fan club, και συμπλήρωσε πως τουλάχιστον το facebook βομβαρδίζεται με χιλιάδες μηνύματα, περίπου 6.000 μηνύματα κάθε μέρα.
Η κ. Κ. Γκαγκακη καλωσόρισε επίσης το ζευγάρι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τέτοια χαρά την περίμενε και η ίδια εδώ και αρκετούς μήνες, αφού δηλώνει fan της σειράς.

Πολλοί βέβαια και οι fans από ολόκληρη την Ελλάδα, που ήρθαν από κοντά, για να δουν τους αγαπημένους τους ηθοποιούς, να τους σφίξουν το χέρι και να φωτογραφηθούν μαζί τους.
Οι προσκεκλημένοι τόνισαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι είναι ενθουσιασμένοι με την απήχηση που έχει η σειρά στη χώρα μας και ευχαρίστησαν τους Έλληνες για την αγάπη που τους δείχνουν. Ακόμη, τους έκανε εντύπωση το πόσο μοιάζουν οι δυο χώρες και οι δυο λαοί.
Μάλιστα και οι δύο είπαν χαρακτηριστικά ότι δε νιώθουν ξένοι στη χώρα μας και ότι σκοπεύουν να έρχονται συχνά εδώ, γιατί αυτή είναι μόνο η αρχή μιας σχέσης που ελπίζουν να έχει μεγάλη διάρκεια!

Τι απάντησαν στις ερωτήσεις του in.gr/TV

ΕΡ. Που νομίζετε ότι οφείλεται η επιτυχία της σειράς;
ΑΠ. Halit Ergenc: Η σειρά έχει εξαιρετικούς συνεργάτες και η ποιότητα της παραγωγής επίσης. Είμαι προσωπικά πολύ ευχαριστημένος που συμμετέχω σε μια τέτοια παραγωγή. Βέβαια για να πώ την αλήθεια και η Bergüzar, όπως και εγώ, δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη απήχηση.
ΑΠ. Bergüzar Korel: Η σειρά έχει σαν κεντρικό της μήνυμα την αγάπη. Την αγάπη ανάμεσα στους φίλους, την οικογένεια, την αγάπη της μητέρας απέναντι στο παιδί της. Και νομίζω ότι αυτή η αγάπη δεν έχει σύνορα. Πιστεύω λοιπόν πως γι αυτό η σειρά είχε επιτυχία και εκτός Τουρκίας.

ΕΡ. Οι γυναίκες αξίζει να είναι τόσο απόλυτες στα πιστεύω τους;
ΑΠ. Bergüzar Korel: Ναι αλλά μόνο για την αγάπη. Για την αγάπη προς τον αγαπημένο τους, τους φίλους τους, προς τα παιδιά τους.

ΕΡ. Πόσα κοινά βρίσκετε ανάμεσα στου Έλληνες και τους Τούρκους;
ΑΠ. Halit Ergenc: Οι Τούρκοι μοιάζουμε πολύ με τους Έλληνες. Και από τους λίγους που γνωρίζω, βλέπω πως όλοι μας ζούμε σε δύο χώρες, που μοιράζονται τις όμορφες ηλιόλουστες ημέρες, τη θάλασσα, το τζατζίκι, τον καφέ.

ΕΡ. Ποιά είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;
ΑΠ. Χαλίτ Εργκέντς: Μόλις τελείωσα τα γυρίσματα ενός νέου σίριαλ, το οποίο θα προβάλλεται από την επόμενη σεζόν. Σύντομα θα εμφανίζομαι και σε ένα καθημερινό σίριαλ».
ΑΠ. Bergüzar Korel: Εδώ και λίγο καιρό παίζω σε μια σειρά που ονομάζεται «Το τραγούδι που δεν τελειώνει». Στο μέλλον θα μείνω λίγο μακριά από την τηλεόραση και θα ασχοληθώ με το θέατρο το οποίο υπεραγαπώ, όπως και με τον κινηματογράφο. Θα προσπαθήσω όμως να βρώ περισσότερο χρόνο, για να τον αφιερώσω στην οικογένειά μου.
Πριν φύγουν, οι δύο ηθοποιοί δέχθηκαν πιέσεις να αποκαλύψουν αν η σειρά θα έχει happy end, όμως δεν υπέκυψαν…

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024