Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστερόπαιδο

Αστερόπαιδο

Ένα αστέρι πέφτει από τον ουρανό στο χιονισμένο δάσος κι ένας ξυλοκόπος σκύβει να πιάσει νομίζοντας οτι είναι χρυσάφι. Εκεί όμως θα βρει ένα μωρό που κοιμάται, ένα αστερόπαιδο… Ένα παραμύθι που αγγίζει τις καρδιές όλων και που μιλάει για τη σημασία του να είναι κανείς όμορφος στην ψυχή και όχι στο πρόσωπο… Με ένα […]

Ένα αστέρι πέφτει από τον ουρανό στο χιονισμένο δάσος κι ένας ξυλοκόπος σκύβει να πιάσει νομίζοντας οτι είναι χρυσάφι. Εκεί όμως θα βρει ένα μωρό που κοιμάται, ένα αστερόπαιδο…
Ένα παραμύθι που αγγίζει τις καρδιές όλων και που μιλάει για τη σημασία του να είναι κανείς όμορφος στην ψυχή και όχι στο πρόσωπο…
Με ένα συγκινητικό και διδακτικό παραμύθι, το «Αστερόπαιδο» του Όσκαρ Ουάιλντ σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κλαλιώτη και αξιόλογους επαγγελματίες συντελεστές, ανεβάζει αυλαία η πρώτη επαγγελματική θεατρική σκηνή του Δήμου Κορυδαλλού.

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την προτεραιότητα που δίνει στο θέατρο και στην ουσιαστική ψυχαγωγία των παιδιών, δημιουργεί νέα μόνιμη στέγη για το παιδικό θέατρο.

Πρόκειται για μια παράσταση που συγκίνησε γονείς και παιδιά και αγαπήθηκε πολύ. Μια όμορφη ιστορία που έγραψε ο Ουάιλντ, την οποία διασκευάζει με συναρπαστικό τρόπο ο Γιώργος Φραντζεσκάκης και την επενδύει πολύ πετυχημένα με μουσική και τραγούδια.

Μια νύχτα την ώρα που πέφτει ένα αστέρι, ένας φτωχός ξυλοκόπος βρίσκει μέσα στο δάσος ένα παιδί. Το παίρνει και το μεγαλώνει… Το Αστερόπαιδο, όπως το φωνάζουν, με τα χρόνια γίνεται ένα πολύ όμορφο παιδί αλλά δυστυχώς με δύστροπο και κακό χαρακτήρα. Κοροϊδεύει τους ανάπηρους, περιφρονεί τους φτωχούς, ώσπου φτάνει να απαρνηθεί την ίδια του τη μάνα που με τη μορφή μιας ζητιάνας ήρθε στην αυλή του, γεγονός που το κάνει να μην είναι πια όμορφο στα μάτια των άλλων και μπαίνει σε μια περιπέτεια να της ζητήσει συγνώμη.

Συμπληρώστε το e-mail και το ονοματεπώνυμό σας εδώ και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παιδική θεατρική παράσταση «Αστερόπαιδο», την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, στις 11:00, στον κινηματογράφο «Cine Παράδεισος»

Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Συντελεστές

Μετάφραση – Διασκευή: Γιώργος Φρατζεσκάκης
Σκηνοθεσία: Μπάμπης Κλαλιώτης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Βάσω Θωμά
Μουσική: Κώστας Χαριτάτος
Σκηνικά – Κουστούμια: Μιμίκα Καπούλα
Χορογραφίες: Μαρίας Βαρούμα
Βοηθός Σκηνογράφου: Αναστασία Δεκαβάλλα
Κατασκευή Κουστουμιών: Παρασκευή Θοεδωρίδου

Σινέ Παράδεισος: Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4-181 20 Κορυδαλλός, τηλ. 210 4960955
Κάθε Κυριακή στις 11:00 π.μ. και στις 3.00 μ.μ.
Εισιτηρίου: 8 €

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024