Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Off-Off Athens: Το φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων για 8η χρονιά στο Επί Κολωνώ

Off-Off Athens: Το φεστιβάλ νέων θεατρικών ομάδων για 8η χρονιά στο Επί Κολωνώ

...

Για όγδοη χρονιά το φεστιβάλ Off-Off Athens που διοργανώνει το Επί Κολωνώ, ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό από το το Σάββατο 28 Μαΐου έως την Τρίτη 28 Ιουνίου, με συμμετοχή 31 θεατρικών σχημάτων.

Στα επτά προηγούμενα φεστιβάλ η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη, ενώ πολλές από τις συμμετέχουσες παραστάσεις, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και την αποδοχή, συνεχίστηκαν με επιτυχία μέσα στην επόμενη θεατρική περίοδο, είτε στο Επί Κολωνώ είτε σε άλλον χώρο.

Η φυσιογνωμία του θεατρικού αυτού φεστιβάλ παραμένει πλουραλιστική και οι ομάδες που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία και φέτος να πειραματιστούν ελεύθερα σε έναν καλλιτεχνικό «τόπο» – στην περίμετρο της αθηναϊκής θεατρικής σκηνής – με μόνο στόχο να ανθίσει η δημιουργική έκφραση.

Οι διαφορετικές αντιλήψεις των ομάδων για το θέατρο και την τέχνη γενικότερα, όπως και η συνάντησή τους με το θεατρόφιλο κοινό, δημιουργούν ένα κλίμα δημιουργικής αλληλεπίδρασης, άμιλλας και επικοινωνίας που συχνά μεταφέρεται «after hours» και στην αυλή του θεάτρου με τους συντελεστές των παραστάσεων να έρχονται σε άμεση επαφή με το κοινό, με τις άλλες ομάδες και με επαγγελματίες του θεατρικού χώρου.

Στα πλαίσια του Off-Off Athens, o χώρος, μαζί με τεχνική υποστήριξη, θα παρασχεθεί δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Σε κάθε βραδιά θα παρουσιαστούν οι παραστάσεις δυο διαφορετικών ομάδων, ενώ η κάθε ομάδα θα πραγματοποιήσει δυο παραστάσεις σε δύο συνεχόμενες μέρες. Η διάρκεια κάθε παράστασης δεν θα υπερβαίνει τα 60 λεπτά.

Εισιτήριο: Η γενική είσοδος είναι 5€ για τη μία παράσταση και 6€ για τις δύο παραστάσεις της ίδιας βραδιάς. Εισιτήριο διαρκείας: 30€ (max 31 παραστάσεις) 25€ (max 20 >> ) 20€ (max 10 >> )

Ώρα έναρξης: καθημερινά στις 20:45 για την πρώτη παράσταση και στις 22:00 για τη δεύτερη παράσταση. Το μπαρ και η αυλή του θεάτρου λειτουργεί καθημερινά από τις 19.30 έως αργά το βράδυ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των παραστάσεων του φεστιβάλ.

Επί Κολωνώ, 210 5138067
Ναυπλίου 12 & Λένορμαν 94, Κολωνός – Αθήνα

entertainment.in.gr

Sports in

Έγραψε ιστορία η Άρσεναλ

Το ρεκόρ των «κανονιέρηδων» και η... συνταγή που πρέπει ν' αλλάξει για την Τσέλσι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024