Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
3ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Τεχνόπολις

3ο Φεστιβάλ Bollywood και Πολυπολιτισμικών Χορών στην Τεχνόπολις

Στο πλαίσιο του 3ήμερου φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια χορού, παραστάσεις, διαλέξεις, προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ, μπαζάρ καθώς και ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance στην Ελλάδα. Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα κτίρια της Τεχνόπολις και θα διαρκούν από τις 10 […]

Στο πλαίσιο του 3ήμερου φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων από τις 3 μέχρι τις 5 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια χορού, παραστάσεις, διαλέξεις, προβολή ταινιών και ντοκιμαντέρ, μπαζάρ καθώς και ο 2ος Διεθνής Διαγωνισμός Bollywood Dance στην Ελλάδα.

Τα σεμινάρια
θα πραγματοποιηθούν στα κτίρια της Τεχνόπολις και θα διαρκούν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα (9 ώρες την ημέρα).
Δάσκαλοι από την Ελλάδα και το Εξωτερικό θα διδάξουν: Bollywood Dance, Ελληνικούς Χορούς (Ρεμπέτικο – Ζορμπάς – Συρτάκι), Κλασικούς Ινδικούς Χορούς (Kathak, Odissi, Bharata Natyam, κ.λπ.), Oriental, Roma Havasi, Tribal Fusion Bellydance κ.α. Θα πραγματοποιηθούν επίσης Σεμινάρια Fitness (Yoga, Pilates, DanceXtreme, Stretching, Barre Astie κ.λπ.).

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Σκηνή της Τεχνόπολης το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015. Στις παραστάσεις θα χορέψουν μεγάλοι καλλιτέχνες και ομάδες χορού από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ενώ ο διαγωνισμός Bollywood θα γίνει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου. Οι νικητές του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της παράστασης της ίδιας μέρας, ενώ η νικήτρια ομάδα θα βραβευθεί και θα χορέψει τιμητικά στην Παράσταση της Κυριακής.

To Φεστιβάλ διοργανώνει το Artistic Studio Oriental Expression σε συνεργασία με την Ελληνο-ινδική Εταιρεία Πολιτισμού και Ανάπτυξης (ΕΛ.ΙΝ.Ε.Π.Α.). Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα παρουσιασθεί και το πρώτο ελληνικής παραγωγής Bollywood Musical: “India: The Land of Love”.

Στο φεστιβάλ επίσης μπορούν να συμμετάσχουν πολιτιστικοί σύλλογοι, ομάδες χορού καθώς και ανεξάρτητοι καλλιτέχνες.

Τιμές και εισιτήρια
Για τις παραστάσεις (4 και 5 Ιουλίου 2015)
Ημερήσιο 10 ευρώ στην είσοδο την ημέρα των παραστάσεων.
2 παραστάσεις (Σάββατο και Κυριακή) 15 ευρώ στην προπώληση
* Με αυτό το εισιτήριο μπορούν επίσης να συμμετέχουν στις άλλες δραστηριότητες του Φεστιβάλ εκτός από τα σεμινάρια

Για τα σεμινάρια 3, 4 και 5 Ιουλίου 2015
Ημερήσιο Παρασκευής (Σεμινάρια και άλλες δραστηριότητες) 15 ευρώ στην προπώληση (20 ευρώ στην είσοδο)
Ημερήσιο Σαββάτου ή Κυριακής (Σεμινάρια, παράσταση και άλλες δραστηριότητες) 20 ευρώ στην προπώληση (25 ευρώ στην είσοδο)
Τριήμερο Εισιτήριο Φεστιβάλ: (Σεμινάρια, παραστάσεις και άλλες δραστηριότητες) 50 ευρώ στην προπώληση (60 ευρώ στην είσοδο)
Τριήμερο Εισιτήριο Φεστιβάλ και Master Training του Προγράμματος “Be a Bollywood Dance Professor” με τον Ινδό Δάσκαλο και Χορευτή George Jacob 100 ευρώ στην προπώληση (120 ευρώ στην είσοδο)
Τριήμερο Εισιτήριο Φεστιβάλ και Master Training “Stretch Your Limits” με τον Nissim Zoares (9πμ – 3μμ) 130 ευρώ στην προπώληση (150 ευρώ στην είσοδο)
Τριήμερο Εισιτήριο Φεστιβάλ και Master Training “Spiral” με τον Michael King (9πμ – 3μμ) 130 ευρώ στην προπώληση (150 ευρώ στην είσοδο)

– Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια θα πρέπει εκτός από την αγορά του εισιτηρίου τους να δηλώσουν συμμετοχή στο www.bollywoodfestival.gr

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν πιστοποιήσεις και Αναμνηστικά του Φεστιβάλ.

INFO
«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων:
Πειραιώς 100, Γκάζι, 210 3475518, 210 3453548
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Προπώληση εισιτηρίων στο www.bollywoodfestival.gr

entertainment.in.gr

Sports in

Η μεγάλη βραδιά του Ολυμπιακού

Παραμιλάει η Ευρώπη με το νέο έπος του Ολυμπιακού με ήρωα τον Τζολάκη - Πύρινος κόσμος έκανε τη νύχτα μέρα στο Πασαλιμάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024