Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
3ο Φεστιβάλ Stand-up Comedy

3ο Φεστιβάλ Stand-up Comedy

Ο τελικός διαγωνισμός του 3ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στην «Τεχνόπολις» του Δ. Αθηναίων, στο Γκάζι. Ο πολιτιστικός φορέας «Πολύτροπο Τέχνης» σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και το «Comedy Lab», διοργανώνουντο 3ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονολόγου προσφέροντας και πάλι μια βραδιά αφιερωμένη στο γέλιο […]

Ο τελικός διαγωνισμός του 3ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, στην «Τεχνόπολις» του Δ. Αθηναίων, στο Γκάζι.
Ο πολιτιστικός φορέας «Πολύτροπο Τέχνης» σε συνεργασία με την «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων και το «Comedy Lab», διοργανώνουντο 3ο Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονολόγου προσφέροντας και πάλι μια βραδιά αφιερωμένη στο γέλιο θα είναι η Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ., όπου θα διεξαχθεί ο τελικός διαγωνισμός.

Το stand up comedy είναι ένας συνδυασμός, ένα έξυπνο κείμενο, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένα μικρόφωνο, είναι τέχνη με κανόνες – εξαιρέσεις και πολύ, μα πολύ γέλιο!!!!

Μετά την επιτυχία που σημείωσε το 1ο και 2ο Φεστιβάλ Stand up Comedy, το 3ο Φεστιβάλ αποτελεί πλέον θεσμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι Γιώργος Χατζηπαύλου και Σίλας Σεραφείμ με Special guest την Ευσταθία, που θα δώσει τη μουσική πινελιά της βραδιάς.

Το Φεστιβάλ stand up comedy δίνει βήμα σε όποιον θέλει να προβάλλει το έργο του και να προβληθεί μέσα από αυτό.

Φέτος για πρώτη φορά το Φεστιβάλ Stand Up Comedy (κωμικού μονολόγου συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Κωμωδίας Ξάνθης.

Η κριτική επιτροπή του τελικού διαγωνισμού αποτελείται από αναγνωρισμένους καλλιτέχνες του Stand Up Comedy και από ανθρώπους που ασχολούνται με την τέχνη και τον πολιτισμό: Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος, Διονύσης Αζαράκης, Θανάσης Νάσκαρης, Ανδρέας Ζάκας, Mαρίνα Λαχανά, Πάνος Χρυσοστόμου και η Καίτη Μανωλιδάκη.

Από την κριτική επιτροπή θα δοθούν 3 Βραβεία για τους τελικούς νικητές.
Και, βέβαια, θα υπάρξει και πάλι το «Βραβείο Κοινού» … όλοι όσοι παρευρίσκονται θα ψηφίζουν για να αναδείξουν τον νικητή που προτιμούν!
Οι Νικητές θα έχουν αμέσως διαφημιστική προβολή και θα πάρουν μέρος στις μεγαλύτερες παραστάσεις Stand UpComedy στην Αθήνα.
Η προβολή και η μετάδοση σ’ όλη την Ελλάδα θα γίνεται μέσω διαδικτύου σε συνεργασία με το «Comedy Lab»

Είσοδος: 6 ευρώ

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Πειραιως 100, Γκάζι, τηλ. 210 3475518
Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024