Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οι θεατρικές προτάσεις των Φεστιβάλ για το Σαββατοκύριακο

Οι θεατρικές προτάσεις των Φεστιβάλ για το Σαββατοκύριακο

Τώρα που μαζευτήκαμε όλοι στην πόλη να μια ευκαιρία να δούμε μερικές από τις θεατρικές παραστάσεις που μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία επέστρεψαν στην πόλη και δίνουν τις τελευταίες τους παραστάσεις. Στο πλαίσιο των Ιωνικών γιορτών που διοργανώνει ο Δήμος Ν. Σμύρνης στο άλσος το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα κάνει μία στάση ο Επιθεωρητής του […]

Τώρα που μαζευτήκαμε όλοι στην πόλη να μια ευκαιρία να δούμε μερικές από τις θεατρικές παραστάσεις που μετά την καλοκαιρινή τους περιοδεία επέστρεψαν στην πόλη και δίνουν τις τελευταίες τους παραστάσεις.

Στο πλαίσιο των Ιωνικών γιορτών που διοργανώνει ο Δήμος Ν. Σμύρνης στο άλσος το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα κάνει μία στάση ο Επιθεωρητής του Νικολάι Γκόγκολ σε σκηνοθεσία Σπύρου Α. Ευαγγελάτου.
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που υποδύεται τον Χλεστακόφ, μαζί με τον Γιώργο Αρμένη, που ενσαρκώνει τον Έπαρχο, την Αριέττα Μουτούση, τον Μιχάλη Μητρούση, τη Δανάη Σκιάδη, τον Θόδωρο Κατσαφάδο, τον Θανάση Κουρλαμπά και έξι ακόμα ηθοποιούς παρουσιάζουν μια αιχμηρή κωμωδία καταστάσεων, που εξελίσσεται από σάτιρα της τσαρικής κοινωνίας σε σάτιρα της διαφθοράς χωρίς τόπο και χρόνο (στις 9:00, εισιτήριο 5 €)
Στον ίδιο χώρο την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η Κάρμεν Ρουγγέρη μαζί με τους συνεργάτες της θα «ζωντανέψει» τους μύθους του Αισώπου στην παράσταση με τίτλο Αίσωπος! Κάτι θέλει να μας πει… (στις 9:00, εισιτήριο 5 €)

Στο Θέατρο Βράχων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Δάφνης-Υμηττού «Διάθλαση» θα παρουσιάσει το έργο του Γιώργου Γιαννακόπουλου «Μια βροχή να μας σώσει» με ελεύθερη είσοδο.
Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η Νένα Μεντή θα ενσαρκώσει τη συγκινητική ιστορία της μεγάλης «στιχουργού και ποιήτριας» του Eλληνικού τραγουδιού «Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου».
Ευτυχία Παπαγιαννόπουλου σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια. (Εισιτήρια: 16 €, Φοιτητικό, Μαθητικό, Πολύτεκνοι, Άνεργοι, ΕΛΜΕ, ΟΛΜΕ: 13 €)

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσει τον «Πλούτο» του Αριστοφάνη με τους Δ. Σαββόπουλο, Χ. Λούλη, Α. Μουτούση, Ν. Κουρή, Μ. Παπαδημητρίου.

Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου την κωμωδία Ο Αρλεκίνος στη χώρα της πείνας μια παράσταση της Διαχρονικής Σκηνής, θα φιλοξενήσει το Φεστιβάλ Ρεματιάς του Δ. Χαλανδρίου στις 8:00 με είσοδο ελεύθερη.

Μετά τη δίμηνη περιοδεία του Ελλάδα, το κορυφαίο έργο της αρχαίας ελληνικής δραματικής τέχνης «Αγαμέμνων» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Νικαίτης Κοντούρη θα παρουσιαστεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των Αισχυλείων, το Φεστιβάλ της Ελευσίνας. H Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, ο Μηνάς Χατζησάββας, η Θεοδώρα Τζήμου, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Θέμης Πάνου, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης θα ερμηνεύσουν τα πάθη ανθρώπων που δρουν πολλές φορές ενάντια στη θεϊκή επιταγή ή τον ανθρώπινο νόμο, φτάνουν στην ύβρι, τιμωρούνται και πληρώνουν για τις πράξεις τους. Πασχίζουν να υπερβούν το πεπρωμένο τους. Εισιτήρια: 12€, 5€ (φοιτ.)

Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς, Mενάνδρεια, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσουν το κλασικό παραμύθι «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» στο Αίθριο Δήμου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) με είσοδο ελεύθερη.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024