Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φτιάχνοντας το artwork του νέου single του Π.Παπαϊωάννου: Αποκλειστικές εικόνες

Φτιάχνοντας το artwork του νέου single του Π.Παπαϊωάννου: Αποκλειστικές εικόνες

...

Σε λίγες ημέρες αναμένεται στην κυκλοφορία το νέο τραγούδι του ερμηνευτή Πάνου Παπαϊωάννου σε μουσική του Χρυσόστομου Καραντωνίου και στίχους του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, με τίτλο Τα Φώτα στην Πλατεία.

Το νέο single, προάγγελος του επερχόμενου -δεύτερου- δίσκου τους, που θα κυκλοφορήσει από τη Feelgood Records, έχει ένα πολύ ιδιαίτερο artwork το οποίο έχει δημιουργηθεί στο χέρι με ειδική τεχνική, δίνοντας στο κομμάτι αλλά και στο δίσκο συνολικά «μια ξεχωριστή εικαστική ταυτότητα».

Οι τρεις συντελεστές, Πάνος Παπαϊωάννου, Χρυσόστομος Καραντωνίου καιΔημήτρης Παπαχαραλάμπους δηλώνουν στο in.gr για το νέο τους project:

«Τρία χρόνια από την πρώτη μας συνάντηση με τα Μεροκάματα που έφεραν τον Χορό των Ημερών, έρχονται τα Φώτα στην Πλατεία να μας οδηγήσουν βαθύτερα στον κόσμο του δεύτερου, ομώνυμου, δίσκου. Ενός κόσμου όπου δοκιμάζουμε καινούριους, ποικίλους -και ίσως απρόβλεπτους- μουσικούς και ερμηνευτικούς δρόμους, ήχους και όργανα, στην προσπάθειά μας να συνεχίσουμε το διάλογο ανάμεσα στους φόβους και τις ελπίδες μας, το προσωπικό και το συλλογικό, το εφήμερο και το παντοτινό.

»Καινούριοι, επίσης, συνεργάτες, μουσικοί, ερμηνευτές, καλλιτέχνες ήρθαν να μας συντροφέψουν και να εμπλουτίσουν τα εκφραστικά μας μέσα. Ένας απ’ αυτούς είναι ο ζωγράφος Ηλίας Παπανικολάου, ο οποίος, εμπνευσμένος από τις εικόνες και τις ιστορίες που γεννούν οι στίχοι και η μουσική, δημιούργησε ένα ζωγραφικό έργο για το καθένα από τα τραγούδια μας, προσφέροντας στον δίσκο μια ξεχωριστή εικαστική ταυτότητα.

»Σ’ αυτήν λοιπόν την πλατεία όπου μικροί και μεγάλοι παίζουμε το παιχνίδι της ζωής, ελάτε να συναντηθούμε ξανά. Τα Φώτα στην Πλατεία σιγά σιγά ανάβουν…».

Το in.gr εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες από τη διαδικασία της δημιουργίας του έργου, τις οποίες μπορείτε να δείτε στο φωτορεπορτάζ παραπάνω.

entertainment.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024