Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο David Bowie γράφει μουσική για το μιούζικαλ του Μπομπ Σφουγγαράκη

Ο David Bowie γράφει μουσική για το μιούζικαλ του Μπομπ Σφουγγαράκη

Τζωρτζίνα Ντούτση Το καλοκαίρι του 2016 το μιούζικαλ με πρωταγωνιστή το δημοφιλή, παιδικό ήρωα, Μπομπ Σφουγγαράκη θα κάνει πρεμιέρα στο Broadway, όπου ο θεατρικός Μπομπ αναμένεται να δώσει το δικό του μοναδικό σόου πάνω στο θεατρικό σανίδι, όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Nickelodeon τη Δευτέρα 31/8. Ωστόσο, οι εκπλήξεις συνεχίζονται να έρχονται απανωτές, αφού μερικά […]

Τζωρτζίνα Ντούτση

Το καλοκαίρι του 2016 το μιούζικαλ με πρωταγωνιστή το δημοφιλή, παιδικό ήρωα, Μπομπ Σφουγγαράκη θα κάνει πρεμιέρα στο Broadway, όπου ο θεατρικός Μπομπ αναμένεται να δώσει το δικό του μοναδικό σόου πάνω στο θεατρικό σανίδι, όπως ανακοίνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Nickelodeon τη Δευτέρα 31/8.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις συνεχίζονται να έρχονται απανωτές, αφού μερικά πολύ γνωστά ονόματα της μουσικής βιομηχανίας θα δώσουν το «παρών» σε αυτή την αμερικάνικη θεατρική παραγωγή.

Έτσι, καλλιτέχνες όπως οι David Bowie, Cyndi Lauper, Steven Tyler, John Legend, Flaming Lips, Dirty Projectors πρόκειται να ντύσουν μουσικά το νέο θεατρικό έργο, το οποίο πριν το ντεμπούτο του στο Broadway, θα σηκώσει αυλαία από τις 7/6/2016 (έως τις 3/7/2016) στο Σικάγο.

Μάλιστα σε συνέντευξή του ο Russell Hicks δήλωσε πως όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες είναι μεγάλοι θαυμαστές του Μπομπ και πρόσθεσε πως η μουσική πάντοτε αποτελούσε ένα σημαντικό κομμάτι στην εν λόγω παιδική σειρά με πρωταγωνιστή το πιο διάσημο σφουγγάρι της θάλασσας. Για το λόγο αυτό, όλοι οι μουσικοί θεώρησαν μεγάλη πρόκληση να συμμετέχουν δημιουργικά στη θεατρική μεταφορά του.

Και αν για κάποιους (και ίσως αρκετούς) το όνομα του David Bowie αποτελεί έκπληξη, αξίζει να θυμίσουμε πως στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2007, ο Bowie, είχε εμπλακεί και πάλι σε τηλεοπτική -αυτή την φορά- παραγωγή με τον παιδικό ήρωα (SpongeBob’s Atlantis SquarePantis), δανείζοντας τη φωνή του στο χαρακτήρα Lord Royal Highness.

Ο ίδιος μάλιστα εκείνη την περίοδο, έγραφε στο blog του, γεμάτος ενθουσιασμό:

«It’s happened. At last. I’ve hit the Holy Grail of animation gigs. Yesterday I got to be a character on … tan-tara … SpongeBob SquarePants. Oh Yeah!! We, the family, are thrilled. Nothing else need happen this year, well, this week anyway. My character in this special longform (I think a half hour special) show is called ‘Lord Royal Highness’. Alrighteee!!»

Όσον αφορά τους ηθοποιούς που θα πάρουν μέρος στο μιούζικαλ, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κανένα απολύτως όνομα, ενώ η σκηνοθέτις Tina Landau αποκάλυψε πως οι ηθοποιοί δεν θα φορούν προσθετικά μέρη στα κοστούμια τους.

Οι περιπέτειες του Μπομπ Σφουγγαράκη έκαναν πρεμιέρα στον τηλεοπτικό σταθμό Nickelodeon το 1999.

entertainment.in.gr

Sports in

«Κοκκινίζει» το «Βίλα Παρκ»: Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Ολυμπιακός…

Τα εισιτήρια που θα πάρει ο Ολυμπιακός για τον εκτός έδρας ημιτελικό με την Άστον Βίλα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024