Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μαραβέγιας κάνει «κατάληψη» στο Μέγαρο

Ο Μαραβέγιας κάνει «κατάληψη» στο Μέγαρο

Αρχικά ξεκίνησε για μια, στην πορεία προστέθηκε άλλη μια και επειδή δεν έφτανε προστέθηκε και τρίτη καλοκαιρινή συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου για τον Κωστή Μαραβέγια. Για άλλη μια φορά το ελληνικό κοινό δείχνει έμπρακτα την αγάπη που τρέφει στον Κωστή Μαραβέγια. Έτσι, τρεις μόνο ημέρες αφότου ανακοινώθηκε το live party που στήνει ο τραγουδιστής […]

Αρχικά ξεκίνησε για μια, στην πορεία προστέθηκε άλλη μια και επειδή δεν έφτανε προστέθηκε και τρίτη καλοκαιρινή συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου για τον Κωστή Μαραβέγια.
Για άλλη μια φορά το ελληνικό κοινό δείχνει έμπρακτα την αγάπη που τρέφει στον Κωστή Μαραβέγια.

Έτσι, τρεις μόνο ημέρες αφότου ανακοινώθηκε το live party που στήνει ο τραγουδιστής για τρίτη χρονιά στον Κήπο του Μεγάρου, (για την Παρασκευή 26/6) οι fans του έσπευσαν να προμηθευτούν το «μαγικό» χαρτάκι, μετατρέποντας τη συναυλία σε ένα ακόμη sold out για τον καλλιτέχνη.

Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης λοιπόν, οι διοργανωτές αποφάσισαν να προσθέσουν ακόμα μια συναυλία για το Σάββατο 26/6, για όσους δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν το πολυπόθητο εισιτήριο.
Για ακόμα μια φορά όμως και μέσα σε λίγες μόνο ημέρες τα εισιτήρια –και για τη δεύτερη ημέρα- εξαντλήθηκαν.

Ωστόσο –και μάλιστα προς μεγάλη χαρά των φίλων του Κωστή Μαραβέγια- δίνεται τρίτη (και τελευταία) ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει το μουσικό party που παρουσιάζει κάθε φορά ο τραγουδιστής επί σκηνής, με μια επιπλέον συναυλία την Κυριακή 28/6, μετατρέποντας έτσι την εμφάνιση του καλλιτέχνη σε μια τριήμερη, καλοκαιρινή γιορτή στον καταπράσινο Κήπο του Μεγάρου.

Mάλιστα, με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Μαραβέγιας ευχαριστεί και παράλληλα ανακοινώνει την προσθήκη της επιπλέον ημέρας στον Κήπο:

«Και η 2η μέρα στον κήπο του Μεγάρου έγινε soldout σήμερα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ αγαπημένοι μου από μένα και τους συνεργάτες μου. Μας αφνιδιάσατε ευχάριστα. Ούτε αφίσα δεν προλάβαμε να βγάλουμε φέτος! Ας το κάνουμε λοιπόν 3ήμερο γιορτής προσθέτοντας άλλη μία ημερομηνία στις 28.06 – αφού είναι ελεύθερη η ημερομηνία στο Μέγαρο, για όλους εσάς που το ζητάτε. Δεν έχει άλλη μετά όμως! Θα καταντήσουμε γραφικοί!Αγάπη σε όλους! Ευχαριστούμεεεεε!»

Σπεύσατε!

Προπώληση εισιτηρίων: 10,00 €
Πώληση εισιτηρίων κατά την είσοδο την ημέρα της συναυλίας: 12,00 €
Πληροφορίες για το κοινό στο τηλέφωνο: 210 72.82.333
και στην ιστοσελίδα του Μεγάρου: www.megaron.gr

Τζ.Ντ.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024