Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παντελής Θαλασσινός ανηφορίζει στο Θέατρο Βράχων

Ο Παντελής Θαλασσινός ανηφορίζει στο Θέατρο Βράχων

Ο Παντελής Θαλασσινός ανηφορίζει στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των καλοκαιρινών του συναυλιών. Πλαισιωμένος από αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές όπως τους Γιάννη Κότσιρα, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Νανά Μπινοπούλου, Πάνο Παπαϊωάννου, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Γιάννη Νικολάου και Αλέξανδρο Μπελλέ, ο Παντελής Θαλασσινός θα φέρει τη θαλασσινή αύρα στους βράχους του […]

Ο Παντελής Θαλασσινός ανηφορίζει στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των καλοκαιρινών του συναυλιών.
Πλαισιωμένος από αγαπημένους έλληνες ερμηνευτές όπως τους Γιάννη Κότσιρα, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Νανά Μπινοπούλου, Πάνο Παπαϊωάννου, Σταμάτη Χατζηευσταθίου, Γιάννη Νικολάου και Αλέξανδρο Μπελλέ, ο Παντελής Θαλασσινός θα φέρει τη θαλασσινή αύρα στους βράχους του θεάτρου «Μελίνα Μερκούρη» και θα μας «ταξιδέψει» στου τραγουδιού την όχθη.

Το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο από γνωστές του επιτυχίες «Ανάθεμα σε», «Πόνος άπονος», «Σμυρναίικα τραγούδια», «Καράβια χιώτικα» «Ν΄ αγαπάς», τραγούδια από τις τελευταίες του δισκογραφικές δουλειές «10 τραγούδια της Ελπίδας» και «Ανοιχτή ακρόαση», αλλά και αγαπημένα του τραγούδια άλλων ερμηνευτών, ενώ οι καλεσμένοι του θα ερμηνεύσουν τραγούδια δικά του, συνεργασίες τους αλλά και από την προσωπική τους δισκογραφία.

Στη σκηνή θα τους συνοδεύσουν οι μουσικοί του: Γιάννης Βιλιώτης (έγχορδα), Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Φίλιππος Λευκαδίτης (κρουστά), Γιώργος Μακρής (πνευστά), Γιάννης Μπελώνης (πιάνο), Γιάννης Πλαγιανάκος (κοντραμπάσο).

Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ προπώληση, 12 ευρώ ταμείο
Σημεία προπώλησης: www.ticketservices.gr, καταστήματα Public, ταμεία Θεάτρου Βράχων

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024