Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πέτρος Σαριδάκης επιστρέφει στο Ρυθμός Stage για τρεις μοναδικές βραδιές

Ο Πέτρος Σαριδάκης επιστρέφει στο Ρυθμός Stage για τρεις μοναδικές βραδιές

Μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι ο Πέτρος Σαριδάκης επιστρέφει στο Ρυθμό Stage για τις χειμωνιάτικες Τετάρτες του Δεκέμβρη. Με ανανεωμένη ομάδα - σχήμα και καινούριες συνεργασίες με την ερμηνευτική του δεινότητα και την δεξιοτεχνία του στην λύρα αλλά και καταξιωμένους μουσικούς συνεργάτες.

Μετά από ένα επιτυχημένο καλοκαίρι ο Πέτρος Σαριδάκης επιστρέφει στο Ρυθμό Stage για τις χειμωνιάτικες Τετάρτες του Δεκέμβρη. Με ανανεωμένη ομάδα – σχήμα και καινούριες συνεργασίες με την ερμηνευτική του δεινότητα και την δεξιοτεχνία του στην λύρα αλλά και καταξιωμένους μουσικούς συνεργάτες.

Οι πιο αγαπημένες και τραγουδισμένες μελωδίες του Πέτρου Σαριδάκη θα γίνουν σύγχρονη αναζήτηση και ο παλαιικός ήχος θα επαναπροσδιορίσει την κεντρική ιδέα όλου του εγχειρήματος.

Στις τρεις Τετάρτες του Δεκεμβρίου (13, 20, 27/12) θα παρουσιαστούν με επίσημους προσκεκλημένους τον Λευτέρη Γρηγορίου στις 13/12 και τη Μαρία Κοπανάκη στις 20/12, μουσικές που μέχρι τώρα κέντριζαν την φαντασία και πραγματώνονται μέσα από την συμβολή ταλαντούχων μουσικών.

Ο κρητικός ήχος και η μελέτη των κλασσικών της Κρήτης δίνει την ευκαιρία στον Πέτρο να ανακινεί και να δημιουργεί έξυπνες διασκευές που χαρακτηρίζουν την πιο πηγαία έκφραση της συγκεκριμένης μπάντας.

Οι εκπλήξεις θα είναι μέρος του setlist στο οποίο θα παρουσιαστούν ροκ και world music ενότητες που έχουν επηρεάσει τον προσανατολισμό όλης της παρέας.

Ο Πέτρος μας βάζει συνταξιδιώτες στο όνειρό του και μας καλεί να πάμε πέρα από τα στερεότυπα σε ήχους μοναδικούς και μοναδικά παντρεμένους. Τον Γιάννη Πλυμάκη στο κρητικό λαούτο, τον Χρήστο Βεργάκη στο λαούτο, τον Γιώργο Γκαραβούνη στα κρουστά και τον Άγγελο Παπαδάτο στο κοντραμπάσο.

Ρυθμός Stage: Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη

Ημέρες εμφανίσεων: Τετάρτη 13, 20 και 27 Δεκεμβρίου 2017

Ώρα προσέλευσης: 21.30

Χωρίς είσοδο

in.gr

Sports in

Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη

Μια τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν την διαφορά

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024