Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγείται τον Σιδερόγιαννο στο Νιάρχος

Ο Διονύσης Σαββόπουλος αφηγείται τον Σιδερόγιαννο στο Νιάρχος

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται σαν ένας άλλος παραμυθάς, στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), και ξεκινάει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο Φάρο, για να μας αφηγηθεί την ιστορία του Σιδερόγιαννου (The Iron John). Από αυτό το παραμύθι εμπνευσμένος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, στήνει μια δική του αφήγηση, συνοδευόμενος από την […]

Ο Διονύσης Σαββόπουλος έρχεται σαν ένας άλλος παραμυθάς, στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), και ξεκινάει την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο Φάρο, για να μας αφηγηθεί την ιστορία του Σιδερόγιαννου (The Iron John).

Από αυτό το παραμύθι εμπνευσμένος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, στήνει μια δική του αφήγηση, συνοδευόμενος από την κιθάρα του και περιστοιχισμένος από τις ζωγραφιές του Αλέξη Κυριτσόπουλου.

Το κοινό θα δει να ξετυλίγεται μπροστά του το μαγικό παραμύθι του Σιδερόγιαννου, του συναρπαστικού ταξιδιού ενός παιδιού προς την ενηλικίωσή του.

Ο Σιδερόγιαννος, αποτελεί ένα από τα πιο ωραία παραμύθια που ανήκουν στη συλλογή παραμυθιών των αδερφών Γκριμ. Προκάλεσε -και προκαλεί πάντα- το ζωηρό ενδιαφέρον όχι μόνο των παραμυθάδων και του ακροατηρίου τους, αλλά και των λαογράφων, των ψυχαναλυτών και των εκπαιδευτικών.

Εκτέλεση εικαστικού περιβάλλοντος και σχεδιασμός φωτισμών: Περικλής Μαθιέλης

Ημερομηνίες:
Πέμπτη 21/12 & 04/01
Παρασκευή 22/12
Κυριακή 24/12
Τρίτη 26/12 & 02/01
Τετάρτη 03/01

Στις 18.00 το απόγευμα.

in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024