Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Φιλαρμονική της Πράγας θα κάνει συμφωνικό... το κλασικό ροκ στο Ηρώδειο

Η Φιλαρμονική της Πράγας θα κάνει συμφωνικό… το κλασικό ροκ στο Ηρώδειο

Ογδόντα κλασικοί μουσικοί θα βρεθούν στη σκηνή του Ηρωδείου και μαζί με τον τεράστιο Steve Harley θα μας παρουσιάσουν κλασικά ροκ κομμάτια με συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα. Όλα αυτά από την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Ογδόντα κλασικοί μουσικοί θα βρεθούν στη σκηνή του Ηρωδείου και μαζί με τον τεράστιο Steve Harley θα μας παρουσιάσουν κλασικά ροκ κομμάτια με συμφωνικό ήχο, μαζί με ηλεκτρικά όργανα. Όλα αυτά από την Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας την Πέμπτη 21 και την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Ειδικά για τη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, εξασφαλίστηκε η σπουδαία σύμπραξη της Φιλαρμονικής της Πράγας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες, ο καθένας στο δικό του ύφος, σμίγουν μουσικά επί σκηνής και μας προσκαλούν να ζήσουμε την εμπειρία. Οι μεγαλύτερες επιτυχίες των Pink Floyd, Rolling Stones, Led Zeppelin, Queen, AC/DC, Deep Purple, Scorpions και Police, θα ακουστούν από τους σπουδαίους μουσικούς της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πράγας και της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, αλλά και από διάσημους προσκεκλημένους, υπό τη μουσική διεύθυνση του μαέστρου, συνθέτη και ενορχηστρωτή Friedemann Riehle.

Μαζί τους στη σκηνή θα είναι ο σπουδαίος τραγουδιστής των Cockney Rebel Steve Harley, για να τραγουδήσει τα πολύ αγαπημένα μας “Sebastian” και “Hideaway”, αλλά και ροκ τραγούδια που εκείνος αγαπάει, όπως το “Paint it Black” των Rolling Stones και το “Stairway to Heaven” των Led Zeppelin.
Στην συναυλία συμμετέχουν διάσημοι μουσικοί όπως ο drummer του Frank Zappa Frantisek Honig και άλλοι σπουδαίοι ροκ μουσικοί και τραγουδιστές σε μια βραδιά που θα θυμόμαστε!

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική και τραγούδια από θρυλικά άλμπουμ όπως τα “Dark Side of the Moon” και “The Wall” των Pink Floyd, κορυφαία τραγούδια των Deep Purple όπως τα “Smoke on the Water” & “Perfect Strangers”, μεγάλες επιτυχίες των Queen όπως “We Are the Champions”, “A Kind of Magic”, καθώς και δημιουργίες των Led Zeppelin, AC/DC, Scorpions και Police.

H Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πράγας έχει παρουσιάσει το πρόγραμμα αυτό σε όλο τον κόσμο σε σύμπραξη με μεγάλες ορχήστρες, πάντοτε με πολύ μεγάλη επιτυχία και sold-out εμφανίσεις. Συναυλίες–σταθμό αποτέλεσαν οι εμφανίσεις της Ορχήστρας με τον frontman των Deep Purple, Ian Gillan.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024