Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Paradise: Η νέα μπάντα του Sivert Hoyem το Νοέμβριο στην Ελλάδα

Paradise: Η νέα μπάντα του Sivert Hoyem το Νοέμβριο στην Ελλάδα

...

Φωτογραφία: Maria Mochnacz

Λίγο μετά τις δυο sold out εμφανίσεις του Sivert Hoyem στο Ηρώδειο, μια καινούρια μπάντα έκανε την εμφάνισή της, έχοντας αποσπάσει μέχρι σήμερα ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, στις πρώτες sold out ευρωπαϊκές εμφανίσεις της.

Ο λόγος για τους Paradise που αποτελείται από τους:

Sivert Høyem (Madrugada),
Rob Ellis (PJ Harvey),
Simone Butler (Primal Scream)
και Rob McVey (Marianne Faithfull band)

Καθώς ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν επίσημα το υλικό τους, οι Paradise έρχονται και στη χώρα μας το Νοέμβριο του 2017 για τρεις συναυλίες: Η εμφάνισή τους στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί στο Gagarin 205 το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της επετείου των 15 χρόνων από την ίδρυσή του. Μια μέρα πριν, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα εμφανιστούν στην Πάτρα στην Αίθουσα Αίγλη και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater.

  • Λίγα λόγια για τους Paradise

Γέννημα του ακαριαίου ενθουσιασμού που ένιωσαν σε μια τυχαία συνάντηση στο Όσλο, οι Paradise δημιουργήθηκαν από την επιθυμία να επαναφέρουν, στον κορεσμένο και ψηφιακά εμμονικό με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύγχρονο κόσμο, την αμεσότητα μιας εκρηκτικής live εμφάνισης.

Οι Paradise είναι μια νέα σκοτεινή, αινιγματική πρόταση, που βρίσκει ζωή μέσα από την ύπαρξή της επί σκηνής και στόχος της είναι η φυγή από τις παγίδες της εποχής του διαδικτύου. Στηρίζονται στην απλότητα, στο παρόν, στο «τώρα», φέρνουν τη λύτρωση που μπορεί να βρεθεί μόνο μέσα από την πραγματικότητα του «είναι», τόσο εκρηκτικοί όσο και λυρικοί, αλχημιστές, με ένα δικό τους τρόπο.

Οι Paradise υπάρχουν και δεν υπάρχουν, βρίσκονται «εδώ» και αντικατοπτρίζουν το τώρα όσο ετοιμάζονται για τη μεγάλη απόδραση. Το μέσο είναι ο μεστός rock ήχος τους με όλες τις καταραμένες χάρες του, που πηγαία αναβλύζουν από την ψυχή τους… Το μήνυμα είναι η αντίσταση και ο θυμός «τόσο – όσο», η αποδοχή και η παρηγοριά. Πάντα κάτω από την επιφάνεια του Παράδεισου καραδοκεί η αποσύνθεση … ας μην ανησυχούμε όμως … Η πιο μεγαλειώδης ζούγκλα γεννιέται μέσα από την ίδια της τη σήψη.

Σε λίγο καιρό θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συναυλίες τους στη χώρα μας.

entertainment.in.gr

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024