Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017, 10:09

in.gr » Ψυχαγωγία » Μουσική

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο θέατρο Ρεματιάς για πρώτη φορά - Προσκλήσεις

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ολοκληρώνει την καλοκαιρινή του περιοδεία και το μακρύ ταξίδι της «Μικρής Βαλίτσας», με μια μεγάλη συναυλία στο θέατρο Ρεματιάς, όπου θα βρεθεί για πρώτη φορά, την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος ο τραγουδοποιός αναφέρει σχετικά:

«Ξεκινήσαμε ηχογραφώντας σε κάποιο υπόγειο και καταλήξαμε να γυρίζουμε ασταμάτητα τη Γη. Αυτή η συνεχής μετάβαση από το μοναχικό στο συλλογικό, χαρακτηρίζει τη ζωή και την τέχνη μας. Υπάρχει γνήσια, αμοιβαία χαρά στη συνάντηση με τους ακροατές. Υπάρχει ενέργεια, επικοινωνία, άνεση, ευγένεια, συμμετοχή όλων σε κάτι ζωντανό, αληθινό και πολύτιμο.

Το σχήμα απαρτίζουν σπουδαίοι μουσικοί, που σέβονται την τέχνη τους και την ασκούν με ενθουσιασμό και πάθος. Κάθε ένας τους αποτελεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο. Τον προσφέρουν απλόχερα, χτίζοντας από κοινού την ιδιαίτερη, κοινή μας αισθητική. Τα τελευταία τρία χρόνια λοιπόν, ζούμε παλινδρομώντας ευχαρίστως από τη δημιουργία στην καταστροφή. Και αυτή τη ζωή μοιραζόμαστε με τους ακροατές, όποτε τραγουδάμε. Όποτε, με τρεις νότες και δυο λέξεις, προσπαθούμε να συλλαβίσουμε το όνειρο και την πραγματικότητα με τρόπο αδιαχώριστο.»

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6/09 και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Μαζί του οι μουσικοί:

Γιώργος Καλούδης – βιολοντσέλο, κρητική λύρα
Μανόλης Πάππος – μπουζούκι, λαούτο
Φώτης Σιώτας / Δημήτρης Χατζηζήσης: βιολί
Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο

Πληροφορίες
Έναρξη: 21.00
Εισιτήριο: 12€ (προπώληση) 15€ (ταμείο)
Προπώληση εισιτηρίων:
-Big Mouth: Γρ. Γυφτοπούλου 8 Χαλάνδρι. 10.00 - 16.30 (Κυρ.-Πεμ.) 10.00 - 14.30 (Παρ.-Σαβ.)
-Cafe Caramelo: Αγ. Γεωργίου 27 Χαλάνδρι (Έναντι Δημαρχείου) 07.00 – 14.00
-viva.gr, 11876, Καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης βιβλιοπωλεία, αθηνόραμα.gr

Προτεινόμενα ψυχαγωγίας:
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας
Multimedia