Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σαββόπουλος με το «Φορτηγό» του πιάνει Δήλο

Ο Σαββόπουλος με το «Φορτηγό» του πιάνει Δήλο

...

Μισός αιώνας συμπληρώνεται φέτος από την πρώτη κυκλοφορία του ιστορικού πια βινυλίου «Φορτηγό» του Διονύση Σαββόπουλου, ο οποίος για ακόμη μια φορά προσέλκυσε πλήθος κόσμου στις επετειακές παρουσιάσεις του δίσκου, που πραγματοποίησε πρώτα στην ιστορική αίθουσα του «Παρνασσού» και κατόπιν στο πολυχώρο τέχνης Gazarte.

Το φετινό καλοκαίρι ο μεγάλος έλληνας δημιουργός ετοιμάζει ακόμα μια μεγάλη έκπληξη στο κοινό, ξεκινώντας το μουσικό ταξίδι με το «Φορτηγό» του, από το μαγικό χώρο της Δήλου.

Έχοντας στο πλάι του και πάλι τους: Κατερίνα Πολέμη, Θέμο Σκανδάμη, Εύη Μάζη, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Δημήτρη Λάππα, ο Διονύσης Σαββόπουλος θα βρεθεί στον ιδιαίτερο αυτόν αρχαιολογικό χώρο το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, για να παρουσιάσεις τις 12 ιστορίες από το «Φορτηγό», καθώς και τραγούδια όπως η «Θανάσιμη μοναξιά του Α.Α.» ή «Αμνηστεία ’64» -που μπορει να κόπηκαν από την λογοκρισία το ’64-’65, γράφτηκαν όμως τότε και επομένως ανήκουν στην ίδια συλλογή τραγουδιών.

Θα ακούσουμε τα τραγούδια και τις ιστορίες του ΦΟΡΤΗΓΟΥ, θα δούμε πώς ο γνωστός και διακεκριμένος πλέον Σαββόπουλος του 2016 συναντά τον άγνωστο και νεαρό Σαββόπουλο του 1966 και πώς ερμηνεύει τώρα, μετά από πενήντα χρόνια, τα τραγούδια εκείνου, του πρώτου του δίσκου.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Μυκόνου.

Πληροφορίες:
Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.
Εισιτήριο: 40€ (στο εισιτήριο συμπεριλαμβάνεται και η μεταφορά Μύκονος-Δήλος-Μύκονος)

Προπώληση:
Στην Μύκονο, στα γραφεία της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι και στα: viva.gr, 11876, καταστήματα Seven Spots, Reload Stores, Media Markt, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία

entertainment.in.gr

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024