Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρωτομαγιά με τη Μαριέττα Φαφούτη στο ΚΠΙΣΝ

Πρωτομαγιά με τη Μαριέττα Φαφούτη στο ΚΠΙΣΝ

...

Η Μαριέττα Φαφούτη, μαζί με το οκταμελές της συγκρότημα, θα βρεθεί στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος του ΚΠΙΣΝ γιορτάζοντας την Πρωτομαγιά με ένα μεγάλο ανοιξιάτικο πάρτι.

Λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου της single, το χαμογελαστό κορίτσι της ποπ παρουσιάζει τραγούδια της που έχει αγαπήσει το κοινό, αλλά και ανατρεπτικές διασκευές με disco και electro pop στοιχεία.

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ και πραγματοποιείται με ελεύθερη είσοδο με την αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Παίζουν οι μουσικοί:
Ρένος Παπασταύρος: Πλήκτρα-Sampling
Φοίβος Κουντρουράκη: Ντραμς
Δημήτρης Σιάμπος: Κιθάρες
Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο
Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι
Ευαγγελία Ξυνοπούλου, Εύη Κουρτίδου, Μαρία Καρέτσου: Φωνητικά-Κρουστά
Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο

Επιπλέον πληροφορίες για το ΚΠΙΣΝ:

* Το θερινό ωράριο λειτουργίας, που ισχύει από 1η Απριλίου είναι: Πάρκο Σταύρος Νιάρχος 09.00 – 00.00 (μέχρι 31.10), Στίβος, Αγορά, Φάρος 06.00 – 00.00, Κέντρο Επισκεπτών 09.00 – 22.00.

* Για τη διευκόλυνση της πρόσβασης προς και από το ΚΠΙΣΝ προσφέρεται καθημερινά δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών με τη χρήση μικρού ιδιωτικού λεωφορείου (shuttle bus). Το λεωφορείο, το οποίο φέρει πινακίδα με το λογότυπο του ΚΠΙΣΝ, ξεκινά από την πλατεία Συντάγματος (στη συμβολή της με την οδό Ερμού), πραγματοποιεί στάση στο σταθμό Συγγρού – Φιξ (επί της Λ. Συγγρού) και καταλήγει στη νότια πλευρά του Καναλιού του ΚΠΙΣΝ (κοντά στο κτίριο της ΕΛΣ) και αντίστροφα.

* To parking, χωρητικότητας 1.000 θέσεων, λειτουργεί προσωρινά χωρίς χρέωση ενώ σε δεύτερο χρόνο προβλέπεται να υπάρχει αντίτιμο. Οι ώρες λειτουργίας του είναι από τις 06.00 έως τις 00.00.

* Για την άμεση εξυπηρέτηση των επισκεπτών, λειτουργούν στους εξωτερικούς χώρους του ΚΠΙΣΝ προσωρινά καντίνες, ενώ σε μεταγενέστερο χρόνο θα λειτουργούν, σε μόνιμη βάση, εστιατόριο και καφέ.

* Σε όλους τους χώρους του ΚΠΙΣΝ διατίθεται δωρεάν WiFi: SNFCC-FREE-WIFI.

* Οι χώροι του ΚΠΙΣΝ, συμπεριλαμβανομένου του parking, είναι προσβάσιμοι σε ΑμεΑ και αμαξίδια,.

* Το ΚΠΙΣΝ κατέκτησε την πλατινένια Πιστοποίηση LEED ως Πράσινο Κτίριο, την υψηλότερη δυνατή διάκριση για περιβαλλοντικά και βιώσιμα κτίρια. Το σύστημα παρέχει πιστοποίηση ότι ένα κτίριο έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με βάση τις αρχές της αειφόρου δόμησης, με περιβαλλοντικά καινοτόμες πρακτικές αποσκοπώντας στην εξοικονόμηση ενέργειας, την ορθολογική χρήση του νερού, τη μείωση των εκπομπών CO2, τη βελτίωση της ποιότητας του εσωτερικού περιβάλλοντος, την ορθολογική διαχείριση των πόρων και την αντιμετώπιση των επιπτώσεών τους. Η πλατινένια πιστοποίηση του ΚΠΙΣΝ αποτελεί την πρώτη διάκριση αυτού του είδους για πολιτιστικό έργο τέτοιας κλίμακας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

* Βάσει της σχετικής οδηγίας για την απόκτηση της περιβαλλοντικής πιστοποίησης LEED, το κάπνισμα δεν επιτρέπεται στους κλειστούς χώρους του ΚΠΙΣΝ καθώς και σε απόσταση 8 μ από τα εξωτερικά ανοίγματα των κτιρίων. Στους λοιπούς ανοιχτούς χώρους του ΚΠΙΣΝ το κάπνισμα δεν απαγορεύεται. Ωστόσο, ο σεβασμός προς το περιβάλλον και η προώθηση του υγειούς τρόπου ζωής παραμένουν βασικές αξίες στις οποίες έχει αναπτυχθεί το ΚΠΙΣΝ. Στο πλαίσιο αυτό ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες να απολαύσουν το Πάρκο χωρίς να καπνίσουν κατά την διάρκεια παραμονής τους στους χώρους του.


entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA ανακοίνωσε πως θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για όσα έγιναν στο Μπριζ-ΠΑΟΚ

Η απάντηση της UEFA στον Στέλιο Αγγελούδη για όσα συνέβησαν στον αγώνα Μπριζ-ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024