Δευτέρα 06 Μαρτίου 2017, 11:55

in.gr » Ψυχαγωγία » Μουσική

Βραδιές λόγου και μουσικής με τη Λίνα Νικολακοπούλου: Προσκλήσεις

Από την Τετάρτη 1η Μαρτίου και όλες της Τετάρτες του μήνα, η στιχουργός Λίνα Νικολακοπούλου και η δημοσιογράφος Αλεξάνδρα Χριστακάκη συνομιλούν με καλεσμένους ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών στο μουσικό χώρο Σφίγγα.

Ο κύκλος των συναντήσεων αυτών έχει το συμβολικό τίτλο, Λάμπα θυέλλης  και το πρόγραμμα αποτελείται από λογο και μουσική. Συγκεκριμένα, η βραδιά ξεκινά στις 20.00 με συζήτηση και από τις 21.30 συνεχίζεται με μουσική και τραγούδια.

Μετά τη συνομιλία με τη Φωτεινή Τσαλίκογλου (συγγραφέας - καθηγήτρια ψυχολογίας στο Πάντειο πανεπιστήμιο) με αφορμή το βιβλίο της "Η μετακόμιση", την 1η Μαρτίου, ο κύκλος των συναντήσεων συνεχίζεται ως εξής:

8/03: Νίκος Σιδέρης (ψυχίατρος - συγγραφέας) με θέμα τις προκλήσεις και τους κινδύνους από τη χρήση των νέων τεχνολογιών από ανηλίκους και ενηλίκους
15/03: Γιώργος Βέης (ποιητής - διπλωμάτης) σε μία κουβέντα για την ποίηση
22/03: Θάνος Μικρούτσικος (συνθέτης) με Μυρσίνη Ζορμπά (συγγραφέας - Επικεφαλής του δικτύου για τα δικαιώματα του παιδιού) σε μία συζήτηση για τον πολιτισμό
29/03: Μάρω Δούκα (συγγραφέας) με θέμα συζήτησης "Πεζός λόγος εφ' όλης της ύλης"

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τον κύκλο συναντήσεων Λάμπα Θυέλλης. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Στη συνέχεια της βραδιάς ακολουθεί μια μουσική πρόταση που έχει επιμεληθεί η Λίνα Νικολακοπούλου για τις φωνές της Αργυρώς Καπαρού και του Θοδωρή Βουτσικάκη. Παίζουν οι μουσικοί Παντελής Ντζιάλας (κιθάρες, ενορχήστρωση), Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν) και Ευαγγελία Μαυρίδου (πιάνο).

Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Τιμή εισόδου: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί
Τι παίζει τώρα Ταινίες της ημέρας
Multimedia