Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κώστας Λειβαδάς για δυο εμφανίσεις στη «Σφίγγα» - Προσκλήσεις

Ο Κώστας Λειβαδάς για δυο εμφανίσεις στη «Σφίγγα» – Προσκλήσεις

...

Ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς ετοιμάζει δυο νέες παραστάσεις με την συμμετοχή καλών και αγαπημένων του φίλων.

Για δυο Παρασκευές, 10 και 17 Μαρτίου ο Κώστα Λειβαδάς θα βρεθεί στη σκηνή της Σφίγγας, στην καρδιά της Αθήνας, παρουσιάζοντας δυο παραστάσεις με τραγούδια από όλη τη μακρόχρονη πορεία του, όπως αυτή αποτυπώνεται στην πρόσφατη συλλογή «18 Χρόνια Δρόμος» που κυκλοφορεί από τη Feelgood Records.

Από το «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», το «Πιάσε με», το «Είναι εντάξει μαζί μου», το «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», το «Για να σε συναντήσω», έως τα πιο πρόσφατα «Η Επιμονή σου» (ντουέτο με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και το «Μετακόμιση τώρα» και τα πρόσφατα «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη» (ντουέτο με τη Μελίνα Ασλανίδου) και το «Ο δικός μου πυρετός».

Συνοδοιπόροι του την πρώτη Παρασκευή θα είναι οι Ανδριάνα Μπάμπαλη και Νικόλ Σαραβάκου (10 Μαρτίου) και οι Ρένος Χαραλαμπίδης και Παυλίνα Βουλγαράκη (17 Μαρτίου).

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση την Παρασκευή 10 Μαρτίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Ο Κώστας Λειβαδάς σημειώνει για τις δυο εμφανίσεις του:
«Τα δύο μου νέα live με βρίσκουν σε μια περίοδο ιδιαίτερα δημιουργική. Μετά τις τελευταίες συνεργασίες με τον Γιάννη (Κότσιρα) και την Ελένη (Τσαλιγοπούλου), είμαι στο στάδιο παραγωγής δύο προσωπικών μου δίσκων και μάλιστα ο ένας με τους «Υπνοβάτες». Το πρώτο μου ηλεκτρικό γκρουπ και τα πρώτα μου τραγούδια που περίμεναν 20 χρόνια να ηχογραφηθούν ξανά και να δουν το φως. Μέσα σε αυτή τη διάθεση θα ανέβω στη σκηνή με καινούργιο τρένο, καινούργιες αποσκευές και ευτυχώς όπως φαίνεται και ελπίζω νέους μαγικούς προορισμούς… εξάλλου μέσα στα μεγάλα προβλήματα και αδιέξοδα δεν έχουμε ειλικρινά κανένα άλλο δρόμο από τη δημιουργικότητα».

Παράλληλα, για τους καλλιτέχνες που θα βρεθούν μαζί του στη σκηνή αναφέρει:
«Η Ανδριάνα ευγενής και αινιγματική με μια μαγική ηρεμία γύρω της. Έχει κάνει τη δική της σχολή σαν ερμηνεύτρια με ιδιαίτερα βήματα σαν τραγουδοποιός.

»Ο Ρένος από την άλλη εκρηκτικός ενστικτώδης, ρομαντικός και σύγχρονος παλιομοδίτης που με την πολύτιμη σκηνοθετική του ματιά πάντα παρούσα τραγουδάει καλύτερα από ποτέ.

»Η Παυλίνα και η Νικόλ είναι γεννημένες για τη σκηνή και με φωτοστέφανο ένα πολύ δικό τους και μοναχικό αστέρι κάτω από τα βαριά και τόσο χαρακτηριστικά επώνυμά τους. Η Παυλίνα έχει ήδη βάλει τις βάσεις και γράφει και τα δικά της τραγούδια που είναι πολύ σημαντικό και η Νικόλ τώρα ξεχωρίζει με πολύ προσεγμένες παραγωγές. Σίγουρα θα αφήσουν το ίχνος τους».

Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845
Ώρα έναρξης: 22.30
Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024