Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Στέφανος Κορκολής «εφ' όλης της ύλης»: Προσκλήσεις

O Στέφανος Κορκολής «εφ’ όλης της ύλης»: Προσκλήσεις

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις του Στέφανου Κορκολή στο Half Note Jazz Club. Η θερμή ανταπόκριση του κοινού οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων από την πρώτη κιόλας ημέρα, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Για το λόγο αυτό, προστίθεται ακόμα μια ημερομηνία στον κύκλο εμφανίσεων του καλλιτέχνη, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017. Συμπληρώστε τη φόρμα και […]

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις του Στέφανου Κορκολή στο Half Note Jazz Club. Η θερμή ανταπόκριση του κοινού οδήγησε σε εξάντληση των εισιτηρίων από την πρώτη κιόλας ημέρα, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. Για το λόγο αυτό, προστίθεται ακόμα μια ημερομηνία στον κύκλο εμφανίσεων του καλλιτέχνη, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 15/02 και οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στη σκηνή του Half Note για μια σειρά παραστάσεων που φέρουν τον τίτλο «Εφ’ όλης της ύλης». Για έξι βραδιές, ο Στέφανος Κορκολής ταξιδεύει το κοινό στο μουσικό του σύμπαν με δικά του έργα, από τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος αλλά και διασκευές κλασικών τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του. Μαζί του η ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη.

Η παράσταση «Εφ’ όλης της ύλης» δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια μουσική αναδρομή στην καριέρα του διακεκριμένου πιανίστα, συνθέτη και ερμηνευτή. Μια παράσταση που ενώνει το χθες με το σήμερα, ενώ περνάει και από το ξένο ρεπερτόριο με απρόβλεπτες διασκευές.

Συντελεστές
Ερμηνεία τραγουδιών: Σοφία Μανουσάκη
Σαξόφωνο – φλάουτο: Βασίλης Δεφίγγος
Κιθάρες – φωνή: Κωστής Πυρένης

Ηalf Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: 21.30
Είσοδος: 15 ευρώ (μπαρ), 20 ευρώ (Β’ Ζώνη), 25 ευρώ (Α’ Ζώνη)
*την Δευτέρα 13/2 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές
Προπώληση: www.viva.gr,Public, Seven Spots, Reload Stores, Media Markt

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024