Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιώργος Περρής για δυο παραστάσεις στο θέατρο Άλφα-Ιδέα

Ο Γιώργος Περρής για δυο παραστάσεις στο θέατρο Άλφα-Ιδέα

...

Είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της νέας γενιάς και ο πλέον αγαπημένος διεθνής Έλληνας τραγουδιστής.

Ο Γιώργος Περρής, μετά από μία εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία με τον Μάριο Φραγκούλη το καλοκαίρι του 2016 με αφορμή τη συνεργασία τους στο δίσκο Κιβωτός καθώς και την sold out συναυλία τους στο Ηρώδειο, ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου Άλφα – Ιδέα φέρνοντας στην καρδιά του χειμώνα τη δική του Ηλιοφάνεια.

Ο Γιώργος Περρής, ο οποίος σημειώνει μια εξαιρετική πορεία στο εξωτερικό, θα ξεναγήσει το κοινό στο δικό του μουσικό κόσμο, παρουσιάζοντας στιγμές από την προσωπική του δισκογραφία και τα ταξίδια του σε όλο τον κόσμο.

Ο Γιώργος Περρής, ο νεώτερος Έλληνας διεθνής στον χώρο της μουσικής, έχει κάνει αίσθηση εδώ και μερικά χρόνια στο εξωτερικό με ηχογραφήσεις σε εταιρίες όπως η Decca Records και η Universal Music, παγκόσμιες περιοδείες και σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Lara Fabian και η Tina Arena, καθώς και ένα πολύ πετυχημένο τηλεοπτικό αφιέρωμα στο αμερικάνικο κανάλι PBS αποσπώντας μεγάλη τηλεθέαση. Πρόσφατα ο νεαρός ερμηνευτής βρέθηκε στη Ρωσία για δύο μεγάλες συναυλίες με τον θρυλικό Michel Legrand, έναν από τους μεγαλύτερους συνθέτες κινηματογραφικής μουσικής στον κόσμο και τρεις φορές βραβευμένο με Όσκαρ. Αυτό τον καιρό, ο Γιώργος Περρής ηχογραφεί το νέο αγγλόφωνο άλμπουμ του που θα κυκλοφορήσει διεθνώς το 2017.

Στις 15 και 22 Φεβρουαρίου 2017, ο καλλιτέχνης θα παίξει για πρώτη φορά ζωντανά δυο νέα τραγούδια, ένα εκ των οποίων είναι η Ηλιοφάνεια που έγραψαν για εκείνον η Ευανθία Ρεμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας των τριών καλλιτεχνών θα κυκλοφορήσει στα μέσα Ιανουαρίου, με το πρώτο single με τίτλο Ποιος φοβάται την αγάπη.

Θέατρο Άλφα – Ιδέα, Πατησίων 37 & Στουρνάρη
Ώρα έναρξης: 20:30
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket services Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου), www.ticketservices.gr, τηλεφωνικά στο 210- 234567, και στα καταστήματα Forthnet.

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024