Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5+1 συναυλιακά ραντεβού για το Σεπτέμβριο

5+1 συναυλιακά ραντεβού για το Σεπτέμβριο

...

Eπιμέλεια: Τζωρτζίνα Ντούτση

Επιστρέφοντας από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μάς υποδέχεται μελωδικά, με δεκάδες live στις open-air σκηνές της πρωτεύουσας, διατηρώντας την καλοκαιρινή μας διάθεση στα ύψη. Έτσι, από τον πλούσιο συναυλιακό «χάρτη» του Σεπτεμβρίου, επιλέγουμε και σας παρουσιάζουμε 5+1 πολυαναμενόμενες ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιήσουν δημοφιλείς ξένοι καλλιτέχνες στην Αθήνα.

  • Εagles of Death Metal

Πολλοί τους έμαθαν από το μακελειό που συνέβη στο Παρίσι, αφού το συγκρότημα βρισκόταν πάνω στη σκηνή του Μπατακλάν, κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης, εκείνη τη νύχτα της φρίκης, την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου.
Οι Eagles of Death Metal, του Jesse Hughes και Joss Homme, έρχονται στην Αθήνα την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου για να δώσουν μια μοναδική συναυλία με εκρηκτικά riffs και ηλεκτρισμένες μελωδίες στο Piraeus 117 Academy.

  • Buika

Η πρώτη εμφάνιση της Buika στην Αθήνα, ήταν στο Φεστιβάλ Αθηνών του 2008. Αυτήν τη φορά η Buika επιστρέφει στη χώρα μας με το συμφωνικό project που παρουσιάζει ανά τον κόσμο και που απαιτεί την παρουσία άνω των 60 μουσικών επί σκηνής.
Η ισπανίδα ερμηνεύτρια θα βρεθεί στη σκηνή του Ηρωδείου, για μια μοναδική βραδιά, την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, συμπράττοντας με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών. Στο πλευρό της και τρεις δικοί της μουσικοί που αποτελούν το αγαπημένο της σχήμα (κιθάρα, μπάσο και καχόν), ενώ στη διεύθυνση το κοινό θα απολαύσει τον διεθνούς φήμης μαέστρο, Toni Cuenca.

  • Lara Fabian

Από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 μέχρι σήμερα, η Lara Fabian, ερμηνεύοντας σε επτά γλώσσες, μετρά δεκάδες επιτυχίες, εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων, διεθνή μουσικά βραβεία, ενώ η μελωδική της φωνή γεμάτη πάθος, συναίσθημα και απίστευτη έκταση, συνεχίζει να συγκινεί τους μουσικόφιλους ανά τον κόσμο.
Η ερμηνεύτρια αυτήν την εποχή έχει ξεκινήσει να δουλεύει για το επόμενο αγγλόφωνο album της, που θα κυκλοφορήσει το 2017 στην Αμερική καθώς και για ένα δεύτερο album στα ισπανικά και πορτογαλικά, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία. Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει σε μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, στο Κεντρικό Γήπεδο Τέννις στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου.

  • LP

Το όνομά της έχει γίνει talk of the town, ενώ το κομμάτι της Lost On You, έχει αναδειχτεί στο απόλυτο hit της χρονιά. Ο λόγος για τη μικροκαμωμένη, με το ανδρόγυνο στιλ, αμερικανίδα τραγουδοποιό LP (κατά κόσμον Laura Pergolizzi), η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για δυο συναυλίες.
Έχοντας στις αποσκευές της το πρόσφατο ΕP με τίτλο Death Valley, η LP θα δώσει μια συναυλία στην Αθήνα και την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 23/09 και άλλη μια στη Θεσσαλονίκη, την επόμενη ημέρα 24/09, στο Principal Open Air.

  • Sivert Hoyem

Το όνειρο ζωής του νορβηγού καλλιτέχνη -και ιδιαίτερα αγαπητού στην Ελλάδα- Sivert Hoyem, να παίξει ζωντανά στο Ηρώδειο γίνεται πραγματικότητα το Σεπτέμβριο του 2016.
Έτσι μετά τις δυο sold out συναυλίες του στην Αθήνα, μόλις την περασμένη άνοιξη, ο Sivert Hoyem με ιδιαίτερη χαρά επιστρέφει στην Ελλάδα, για μια ξεχωριστή συναυλία κάτω από την Ακρόπολη, στις 29 Σεπτεμβρίου. Στον υποβλητικό χώρο του Ηρωδείου, ο Νορβηγός θα παρουσιάσει στο κοινό τραγούδια από όλη την καλλιτεχνική του πορεία, από τα χρόνια των Madrugada έως σήμερα, έχοντας στο πλάι του την μπάντα του, κουαρτέτο εγχόρδων αλλά και τη Marie Munroe.

  • Saint Ettien

Οι Saint Etienne, και η αιθέρια frontwoman τους Sarah Cracknell ειδικότερα, έγιναν συνώνυμα ενός εκλεκτικού μουσικού ιδιώματος, εντελώς βρετανικού, που ο Τύπος ονόμασε pure pop.
Στην εκπνοή του πρώτου μήνα του φθινοπώρου, στις 30 Σεπτεμβρίου, το συγκρότημα των Saint Ettien ανανεώνει το ραντεβού του με το αθηναϊκό κοινό στη σκηνή του Gagarin 205, ανανεώνοντας τους όρκους της αιώνιας πίστης…

entertainment.in.gr

Sports in

Αυτοί οι διαιτητές σφυρίζουν τα ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Άρης

Η ΚΕΔ έκανε πριν από λίγο γνωστούς τους ορισμούς της για την 8η αγωνιστική των playoffs της Superleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024