Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεκαέξι καλλιτέχνες τιμούν τον Μάνο Ελευθερίου στην Τεχνόπολη

Δεκαέξι καλλιτέχνες τιμούν τον Μάνο Ελευθερίου στην Τεχνόπολη

...

Το σημαντικό 50χρονο έργο του μεγάλου ποιητή, στιχουργού και πεζογράφου Μάνου Ελευθερίου, τιμάται με μια μοναδική συναυλία-αφιέρωμα στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

Τα Παραπονεμένα λόγια, Σ΄αυτή τη γειτονιά, Ατέλειωτη εκδρομή και Άμλετ της Σελήνης είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που θα ακουστούν στην ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά από τις φωνές αγαπητών, στο κοινό, ερμηνευτών, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Ανδρέου.

Οι 16 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο αφιέρωμα είναι οι: Γιώργος Νταλάρας, Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Γιάννης Κούτρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Χρήστος Θηβαίος, Μίλτος Πασχαλίδης, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Μεράντζας, Ηρώ Σαΐα, Απόστολος Ρίζος, Ζαχαρίας Καρούνης, Αλέξανδρος Εμμανουηλίδης και Ελισσάβετ Καρατζόλη, Κορίνα Λεγάκη, Γιάννης Μαθές.

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Παπαχριστούδης – Πιάνο
Θοδωρής Κουέλης – Κοντραμπάσο
Στέργιος Γαργάλας – Βιολί
Γιώργος Ανδρέου – Πιάνο

Γεννημένος στην Ερμούπολη της Σύρου, ο Μάνος Ελευθερίου έχει γράψει ποιήματα, διηγήματα, μυθιστορήματα και περισσότερα από 400 τραγούδια. Παράλληλα, έχει εργαστεί ως αρθρογράφος, επιμελητής εκδόσεων, εικονογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός. Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ανάμεσα σ’ αυτούς ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Δήμος Μούτσης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Θάνος Μικρούτσικος και άλλοι.

Τιμές εισιτηρίων: 12€ γενική είσοδος, 15€ καθήμενοι (περιορισμένος αριθμός), 10€ άνεργοι & φοιτητές με την επίδειξη κάρτας (τα εισιτήρια των 10€ θα διατίθενται μόνο στο ταμείο)
Σημεία προπώλησης:
viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και στα καταστήματα public, seven spots, reload stores, media markt και βιβλιοπωλεία ευριπίδης

entertainment.in.gr

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024