Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης σε «Μια συναυλία για την Κέρκυρα» για καλό σκοπό

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης σε «Μια συναυλία για την Κέρκυρα» για καλό σκοπό

...

Στο Παλαιό Φρούριο Κέρκυρας μπροστά από το ναό του Αγίου Γεωργίου, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί για μία μοναδική συναυλία με τίτλο «Μια συναυλία για την Κέρκυρα», την Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων για τη συμπλήρωση 300 ετών από το θαύμα του Αγίου Σπυρίδωνος το 1716 και τη διάσωση του νησιού από τους Οθωμανούς.

Τη βραδιά της 7ης Αυγούστου θα ακουστούν πολλά γνωστά κομμάτια του Σταμάτη Σπανουδάκη από την ορχήστρα εγχόρδων Τάμαλο, την ορχήστρα κρουστών και ηλεκτρονικών οργάνων του συνθέτη, τη Χορωδία Κερκύρας (Ανδρικό και Παιδικό τμήμα) υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Καλλιαρίδου, και τη Φιλαρμονική «Καποδίστριας» υπό τη διεύθυνση του Μιχάλη Μιχαλόπουλου, με πολλές μουσικές εκπλήξεις και ανατροπές.

Το κοινό της Κέρκυρας θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σε πρώτη εκτέλεση το κομμάτι που έγραψε ο Σταμάτης Σπανουδάκης ειδικά για τη χορωδία και τη φιλαρμονική με τίτλο Η Κέρκυρα κι ο Άγιος, ως μια μικρή προσφορά στον Άγιο και το νησί για την ημέρα αυτή.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τα Διενοριακά Συσσίτια της τοπικής Εκκλησίας, ενώ όσοι την παρακολουθήσουν μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10 €. Ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 12 €
Εισιτήρια προπωλούνται: Βιβλιοπωλείο «Θαβώρ» (Πλακάδο του Αγίου), Ενορίες Ιεράς Μητροπόλεως, Corfuland shop-Αλβέρτου Κοέν 2, Καπνοπωλείο Ν.Αγάθου, και σε ειδικό ταμείο στο Παλαιό Φρούριο την ημέρα της συναυλίας.

Τη συναυλία οργανώνει το Επικοινωνιακό και Μορφωτικό Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων.

entertainment.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024