Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κώστας Χατζής στο Φουγάρο του Ναυπλίου - Προσκλήσεις

Ο Κώστας Χατζής στο Φουγάρο του Ναυπλίου – Προσκλήσεις

Ο Κώστας Χατζής θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ναύπλιο για μία μόνο βραδιά στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου, το Σάββατο 2 Ιουλίου. Ο σπουδαίος τραγουδοποιός θα ταξιδέψει το κοινό με την κιθάρα του και την βραχνή εκφραστική φωνή του μέχρι εκεί όπου Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει μέσα από τα δικά του διαχρονικά τραγούδια […]

Ο Κώστας Χατζής θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Ναύπλιο για μία μόνο βραδιά στον υπαίθριο χώρο του Φουγάρου, το Σάββατο 2 Ιουλίου.

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός θα ταξιδέψει το κοινό με την κιθάρα του και την βραχνή εκφραστική φωνή του μέχρι εκεί όπου Σύνορα η Αγάπη δε Γνωρίζει μέσα από τα δικά του διαχρονικά τραγούδια που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Μια μοναδική μουσική αναδρομή, στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας του, που ήδη μετράει μισό αιώνα. Συντροφιά του η Μαρία Αλεξίου και η Αντωνία Χατζίδη.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα τραγούδια κορυφαίων συνθετών της παλιάς αλλά και νεότερης γενιάς, όπως είναι οι Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας, Σταύρος Ξαρχάκος, Γιάννης Μαρκόπουλος αλλά και οι Μάριος Τόκας, Γιώργος Χατζηνάσιος, Γιάννης Σπανός, Γιώργος Κατσαρός και Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη μουσική παράσταση το Σάββατο 2 Ιουλίου. Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.

Ο Κώστας Χατζής θεωρείται από τους κορυφαίους και συνάμα πρωτοπόρους δημιουργούς στο κοινωνικό τραγούδι. Κατά κοινή ομολογία είναι αυτός που ουσιαστικά επέβαλε το στυλ «φωνή-κιθάρα» και για πρώτη φορά ακούστηκαν μπαλάντες με κοινωνικά μηνύματα. Διαμόρφωσε με την διαχρονική παρουσία του σχολή και γενιές τραγουδοποιών ακολούθησαν τα χνάρια του και μεγαλούργησαν στο μετέπειτα έντεχνο ελληνικό τραγούδι.

Φουγάρο, Ασκληπιού 98, Ναύπλιο

Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος: 10€, 15€, 20€
Προπώληση εισιτηρίων: στο Café του Φουγάρου (τηλ. 27520 47347), Public, δισκοπωλείο INDIE (Μπουμπουλίνας 19, τηλ. 27520 26941) και www.viva.gr Πληροφορίες: 27520 47300, www.fougaro.gr

entertainment.in.gr

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024