Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συναυλία-γιορτή αλληλεγγύης από τον Κώστα Λειβαδά με ελεύθερη είσοδο

Συναυλία-γιορτή αλληλεγγύης από τον Κώστα Λειβαδά με ελεύθερη είσοδο

Ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς σβήνει 18 κεράκια στην ελληνική μουσική σκηνή (δισκογραφικά και συναυλιακά) και το γιορτάζει μαζί με φίλους του ερμηνευτές και το κοινό που τον ακολουθεί. Την «ενηλικίωσή» του γιορτάζει ο Κώστας Λειβαδάς και στήνει μια μεγάλη μουσική γιορτή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, με πολλά αγαπημένα τραγούδια και […]

Ο τραγουδοποιός Κώστας Λειβαδάς σβήνει 18 κεράκια στην ελληνική μουσική σκηνή (δισκογραφικά και συναυλιακά) και το γιορτάζει μαζί με φίλους του ερμηνευτές και το κοινό που τον ακολουθεί.

Την «ενηλικίωσή» του γιορτάζει ο Κώστας Λειβαδάς και στήνει μια μεγάλη μουσική γιορτή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι, με πολλά αγαπημένα τραγούδια και καλεσμένους επί σκηνής. Αυτή είναι και η πρώτη του «κεντρική» εμφάνιση μετά την επιτυχημένη του παράσταση στην κατάμεστη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, τον περασμένο Ιούλιο.

Παράλληλα, ο τραγουδοποιός αναμένεται να κυκλοφορήσει και τη νέα του δισκογραφική δουλειά που τιτλοφορείται «18 Χρόνια Δρόμος» (Feelgood Records) και περιλαμβάνει σημαντικές στιγμές της πορείας του.

Στη συναυλία της Αθήνας θα ακουστούν τραγούδια από την αρχή της καριέρας του τραγουδοποιού όπως τα «Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα», «Για να σε συναντήσω», «Πιάσε με», «Σαν να μην πέρασε μια μέρα» (το οποίο έχει γράψει με τον Γιώργο Δημητριάδη), έως τα «Η επιμονή σου», «Εγώ σ’ αγάπησα εδώ», «Παιδιά των Δρόμων», «Μοίρα μου Έγινες», «Είναι εντάξει μαζί μου», «Τράβα ρε Μάγκα», «Βρέχει στην Ίωνος Δραγούμη», κ.α.

Στη σκηνή θα το συνοδέψουν οι: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου και Βίκυ Καρατζόγλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδο στη συναυλία είναι ελεύθερη, ενώ στόχος της διοργάνωσης και επιθυμία των καλλιτεχνών είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου.

Info
Φεστιβάλ Γαλατσίου 2015 «Παρέα με τ’αστέρια», Άλσος Βεϊκου

entertainment.in.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024