Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πανσέληνος στην Δήλο με Δημήτρη Παπαδημητρίου και Φωτεινη Δάρρα

Πανσέληνος στην Δήλο με Δημήτρη Παπαδημητρίου και Φωτεινη Δάρρα

Το ιερό νησί της Δήλου ανοίγει τις πύλες του το βράδυ του Σαββάτου 1η Αυγούστου για να υποδεχτεί το κοινό σε μια μοναδική συναυλία με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Φωτεινή Δάρρα υπό το φως της πανσελήνου. Εκεί στο νησί του Απόλλωνα και τις Άρτεμις, ανάμεσα στα αρχαία ευρήματα, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η […]

Το ιερό νησί της Δήλου ανοίγει τις πύλες του το βράδυ του Σαββάτου 1η Αυγούστου για να υποδεχτεί το κοινό σε μια μοναδική συναυλία με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη Φωτεινή Δάρρα υπό το φως της πανσελήνου.

Εκεί στο νησί του Απόλλωνα και τις Άρτεμις, ανάμεσα στα αρχαία ευρήματα, ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες του ιερού νησιού, ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, φτιαγμένο ειδικά για τη νύχτα της 1ης Αυγούστου και εναρμονισμένο με τη μοναδική ενέργεια του χώρου.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα δήλωσαν για αυτή τη μοναδική βραδιά που ετοιμάζουν για την Δήλο:

«Στου Απόλλωνα το ιερό νησί, στης μουσικής την αρχαία Μητρόπολη, την πανέμορφη Δήλο, ερχόμαστε ικέτες, η Φωτεινή Δάρρα κι εγώ, να λειτουργήσουμε τον ερημωμένο ναό ξανά με μουσική. Με την ψυχή ψηλά στην σφαίρα του Απόλλωνα θα πούμε μαζί με τους ακροατές τραγούδια φτιαγμένα με τις νότες και τους στίχους που αρέσουν στον Φοίβο. Εκτός από τα ωραιότερα τραγούδια μας πάνω στην Ελληνική ποίηση του σύγχρονου κόσμου, τραγούδια που οι Έλληνες σαν τους προγόνους τους ενέταξαν στην καθημερινότητα τους, θα παίξουμε και θα τραγουδήσουμε τραγούδια με στίχους από την αρχαία λυρική ποίηση, την Παλατινή Ανθολογία, τις τραγωδίες και τις κωμωδίες και πάνω από όλα την νέα σύνθεση επάνω στους Ύμνους στον Απόλλωνα, του Ομήρου και του Καλλίμαχου. Το πρόγραμμα θα ζωντανέψει με τη βοήθεια μικρής ορχήστρας και θα περιέχει τα πιο αγαπημένα μας τραγούδια».

Η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.00 το βράδυ, ενώ η αναχώρηση του πλοίου από τη Μύκονο με προορισμό την Δήλο θα πραγματοποιηθεί στις 19.30. Το κόστος του εισιτηρίου για τη συναυλία ανέρχεται στα 25 ευρώ και περιλαμβάνει τη μεταφορά στη Δήλο με το καράβι.

Κρατήσεις εισιτηρίων στο viva.gr, 13855.

entertainment.in.gr

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024