Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O Μανώλης Μητσιάς στη Λίμνη της Βουλιαγμένης

O Μανώλης Μητσιάς στη Λίμνη της Βουλιαγμένης

O Μανώλης Μητσιάς με το απέριττο ύφος και τη δωρικότητα της ερμηνείας του, προσφιλής και απλός, συμμετέχει στις μουσικές βραδιές στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, στις 15 Ιουλίου, σε μια διοργάνωση του Hlaf Note με την αιγίδα του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης. Παραμένει ο φοιτητής που φυλακίστηκε για την αντιδικτατορική του δράση, ο πρωτεργάτης […]

O Μανώλης Μητσιάς με το απέριττο ύφος και τη δωρικότητα της ερμηνείας του, προσφιλής και απλός, συμμετέχει στις μουσικές βραδιές στη Λίμνη της Βουλιαγμένης, στις 15 Ιουλίου, σε μια διοργάνωση του Hlaf Note με την αιγίδα του δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Παραμένει ο φοιτητής που φυλακίστηκε για την αντιδικτατορική του δράση, ο πρωτεργάτης του μουσικού κινήματος των μπουάτ στη Θεσσαλονίκη, ο σεμνός πιτσιρικάς που κατέβασε ο Αλέξανδρος Πατσιφάς στην Αθήνα για να ηχογραφήσει στη Lyra, αλλά ξεκίνησε τελικά την καριέρα του με τον Τάκη Λαμπρόπουλο στην Columbia, ηχογραφώντας την «Ελευσίνα» του Δήμου Μούτση.

Περίπου 1700 τραγούδια υπογεγραμμένα απ’ τους Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Γιώργο Ζαμπέτα, Μάνο Χατζιδάκι, Γιάννη Μαρκόπουλο, Στάυρο Ξαρχάκο, Δήμο Μούτση, Θάνο Μικρούτσικο, Σταμάτη Κραουνάκη, Άκη Πάνου, Θόδωρο Δερβενιώτη, Λουκιανό Κηλαηδόνη, Ηλία Ανδριόπουλο, Χρήστο Λεοντή, Χρήστο Νικολόπουλο, Μάριο Τόκα, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο, Σταμάτη Σπανουδάκη, σε στίχους των Γιάννη Ρίτσου, Γιώργου Σεφέρη, Οδυσσέα Ελύτη, Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα, Κωνσταντίνου Καβάφη, Νίκου Καρούζου, Νίκου Γκάτσου, Λευτέρη Παπαδόπουλου, Κώστα Τριπολίτη, Λίνας Νικολακοπούλου, Κώστα Βίρβου, Μανώλη Αναγνωστάκη κα.

Οι μελωδικές αυτές αποσκευές του Μανώλη Μητσιά, γεμάτες με το πολύτιμο υλικό των 75 δίσκων του, θα ακουστούν στη Λίμνη Βουλιαγμένης.

Για να διακονηθούν ξανά μέσω της μουσικής έκφρασης και της εκφοράς λόγου ενός ακούραστου κομιστή της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας.

Πληροφορίες

Έναρξη παραστάσεων: 22:30 – Προσέλευση 22:00

Εισιτήρια: Είσοδος 10 € – Τραπέζια Γ Ζώνης 15 € – Β Ζώνης 20€ – Α Ζώνης 25 €

Έκπτωση 20% για κατόχους κάρτας Δημότη Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης

entertainment.in.gr

Sports in

Στη «χρυσή βίβλο» της UEFA o Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά φιγουράρει πια δίπλα στα μεγαθήρια της Ευρώπης μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ των Νέων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024